Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kablosuz Kulaklık


Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

 

Samsung telefon kullanıcısı olarak şu kablosuz kulaklıklara ben de girmek istiyorum artık. ANC ve cihazlar arası otomatik geçiş en önem verdiğim şey. Hatta bu cihaz geçişini 2 değil 3 cihaz arasında yapabilen varsa baya işimi görür.

 

Buds pro'ya baktım gayet güzel duruyor. ANC airpods'a göre kötü ama geri kalan yanlarına gayet iyi yorumlar gördüm. 

 

tecrübeli patilerin yorumlarını beklerim.

Cthulhu tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 ay sonra ...

Bluetooth olarak windows 10 da kullanmayı düşünüyorsan, hayal kırıklığı yaratabilir, bluetooth kulaklıklarda bağlantı kopuyor, PC veya kulaklığı açıp kapatınca, veya hoparlöre geçip kulaklığa geçince, kulaklık ayarlarda bağlı gözüküyor, ama denetim masası ses ayarlarında bağlı değil gözüküyor. mecbur denetim masası ses ayarlarına girip bağlan diyorsun. Ses ondan sonra gelmeye başlıyor. Bu olaylar da tamamen random oluyor. Windowsun verdiği tek tavsiye aygıtı kaldırın, yeniden bağlayın. Bunu yapıyorsun , bir süre çalışıyor. Bir yere gidip geliyorsun veya başka bir şey yaparken bir anda gene gidiyor. 3 adet kulaklık var. 3 farklı windows 10 sürümü, + windows 11 + envai çeşit sürücü denedim. Sorun Windowsun kendi. Linuxta çatır çatır çalışıyor herşey. Kulaklıklar - Philips tah1205, Airpods 3'ncü nesil, Honor Earbuds 2 Lite. 

Neden yazdın bunu dersen, hazırlıklı ol diye yazıyorum.

Birde şu programı tavsiye edeceğim. Çok işime yarıyor, çeşit ses cihazları arasında geçmeye baya kolaylık sağlıyor, profil de yapabiliyorsunuz veya belli programı çalıştırınca belirlediğiniz ses kaynağına geçiş yapabiliyorsunuz otomatik.

https://soundswitch.aaflalo.me/

Quo-Vadis tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici

Bir Kore sitesinden bunu bulmuş insanlar:

28T8ePf.jpg

Epey Harman görünüyor, doğruysa çok iyi. İnsanları kandırmak için 24-bit filan da diyorlar ? 

Ama multipoint olmadığından benim için alınamaz. Her zaman telefona bağlı olması gerekli, bilgisayar ya da tablet kullanırken de telefon çalarsa telefona geçmesi çok önemli benim için. Sırf bu yüzden TWS olarak da circumaural olarak da Jabra kullanıyorum, Jabra'ların ses kaliteleri de tam istediğim gibi zaten, çoğu zaman EQ bile açmıyorum, sadece Marmaray'da filan biraz bas veriyorum.

Ayrıca çıktığından beri Jabra Elite 85h'yi Matebook ile kullanıyorum, sıfır sorun yaşıyorum. Her Windows ile sorunlu diye bir şey yok.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...

Benim buds2 pro geldi geçen hafta efsane güzel bir kulaklık. Baldızda iPhone olduğu için de ona jabra elite 7 pro aldık deniyorum şu an ve ben buds2 pro bir tık daha iyi diyorum. Fiyat olarak ama arada saçma bir fark var şu an ben hadi ucuza aldım da %50 fazla verip b2p alınmaz sanırım 

Liebe tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 12.04.2022 at 09:36, reampage dedi ki:

 mutli connection ve anc beraber wh-1000m4. kulakici olanin multi connection olayi yok malesef. 

bunu aldim baya memnunum simdilik. ANC konusmalari kesmiyor yalniz onu bastan soyleyeyim, Karsi masada birisi konusuyorsa duyuyorsun, ama ugultu gurultu hakikaten kesiyor.

hem laptopa hem telefona bagli, telefondan biri aradiginda oraya gecio kulaklik, teams'ten biri aradiginda bilgisayara. Bir de kablosuz, boyle konusurken ofisin icinde gezinebiliyorsun sdf

Bir de konforlu hakikaten, bazen kafamda 3-4 saat kaldigi oluyor rahatsizlik vermiyor. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bana hediye airpods pro geldi. Kendime de başlığı açtığım zamanlarda sony wf 1000 xm4 almıştım. telefonla konuşurken karşı taraf baya acı çekiyordu sony'de. airpods ile baya fırtınada bile konuştum telefonla. noise canceling de marmaray sıfırlayacak kadar yeterli çalışıyor. suya düşürdüm birkaç dk suda kaldı ona rağmen mükemmel çalışıyor bir de. 

 

kısacası airpods alın sfd

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Jabra Elite Active 45e  vardı , koşu için özellikle almıştım. Hiç bağlantı kopması , ses gecikmesi yaşamadım. Yağmur  , terden uzun süre etkilenmedi. ( 2 kulaklık birbirine kablo ile bağlı) Kablosunun bağlantı noktasından açılma oldu 2 yıl sonra , yoğun kullandım neredeyse.  

Jabra Elite 7 Active aldım dün. Bugün ilk kez kullandım. Ses kalitesi güzel , app üzerinden ayar ve işitme testi yapabiliyorsunuz. Aktif gürültü önleme de ilk kez denedim. İnsan seslerini duymadım ama cam açıkken rüzgarın yaptığı ses , rezonans engellenmiyor gibi. Normal mi ? Başka kulaklıklarda nasıl ? Ofiste takarsam kimseyi duymuyorum ama.  ( 2099 TL ye aldım bugün yarından daha ucuz olacak mı ? )

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
On 12.09.2022 at 20:32, neutrino dedi ki:

Airpods pro sanırım dedigin?

aynen.

 

On 13.09.2022 at 09:19, Narstil dedi ki:

İnsan seslerini duymadım ama cam açıkken rüzgarın yaptığı ses , rezonans engellenmiyor gibi. Normal mi ? Başka kulaklıklarda nasıl ?

Klima, rüzgar vb hiçbir şey duymuyorum airpods pro takılı ve hiçbir şey çalmıyorken. Baya radio silence neredeyse. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Buds2 pro ile çılgın rüzgarda yürüdüm, çok rahatsız etmedi. İnsan sesini fena kesmiyor ama duyuluyor tabiki. 2 gün önce online ders için otelin restoranında kullandım çıkarınca bir anda beynimden vurulmuşa döndüm, çılgın bir gürültü varmış farkında değilmişim 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Buds ile sadece galaxy cihazlar arasında auto switch var Malesef. Galaxy tab watch telefon eşleyip çağrı aldığınızda anında telefona geçiyor cevapladığınızda. Normal laptoplarla vs. Çalışmıyor olmalı. Ama birkaç günlük jabra e7p kullanımı sonrası diyebileceğim tek şey varsın eksik olsun bu özellik, resmen max ses seviyesi %70 gibi budsa kıyasla. 360 derece ses olayı ise ayrı bir güzellik 

Liebe tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici

Nasıl ya? Jabra Elite 7 Pro ile sesi açamıyorum ben sonuna kadar, epey yüksek ses çıkışı. Epey güncelleme çıktı bu cihaza, son versiyonda mı kullandın?

Şunu vereyim ayrıca: https://www.dropbox.com/s/4hmbm52jh0n5xm7/Jabra Elite 7 Pro.pdf?dl=0

Oradaki EQ değil kullandığım ama, böyle yaptım ben:

Preamp: -3.6 dB
Filter 1: ON PK Fc 410 Hz Gain 3.5 dB Q 1.9
Filter 2: ON PK Fc 2500 Hz Gain -1.9 dB Q 3.5
Filter 3: ON PK Fc 7150 Hz Gain -4.0 dB Q 1.7

Bir de şu geldi aklıma, aldığımda benim de ses çok kısıktı, cihazın sesi kısılmış geliyor. Ama güncellemeden önce açmaya çalıştığımda ses açma tuşu (sağ kulağa basılı tutma) Google Assistant'ı açıp ses açmıyordu, Google Assistant'ı kapattıktan sonra açmaya başlamıştı. Ama güncelleme gelmiş olmalı buna.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...