Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2022 dolu dolu gözüküyo valla bana hype yaptırdı. vidyo sonunda 2022 diyo da release date i bu sene içinde mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2022 Steam sayfasi gelmis: https://store.steampowered.com/app/2060130/Return_to_Monkey_Island/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2022 (düzenlendi) İlk nintendoya çıkacak haberleri var Bu arada ilk sayfa çevirilen kısımlarda Monkey island 5ten de kısım var galiba? 0:16da Haziran 28, 2022 MrLevie tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2022 Facial animation boyle olucaksa iyi durmuyor. Backgroundlar iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2022 gözlerin gözükmemesi üf ya. mi3'te tuhaf surat tepkilerine alışmıştık ne güzel, şimdi çok south parktaki kanadalılar kıvamında olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2022 o degilde, kendi websitesinde: "The exciting conclusion of the Monkey Island series" demis, son oyun olacak galiba bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2022 ya tamam beğenmemeyi anlarım da. küfür etmek, saldırmak nedir ya. üzüldüm cidden. oyunların hangisinde gaybrush diğerine benziyordu ki buna o kadar bok attınız. hepsinde farklı neredeyse mübarek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2022 (düzenlendi) Sadece 1 ve 2 de gozler ve mimikler belli olmuyo ama abi o da pixelated yuzunden yani xjsk hatta 2 de bi miktar oluyodu sanki. Karakterin benzeyip benzememesinden ziyade o mimikleri kaybedecek olmamiz üzüyor. 2000,deki 3d halinde kocaman goz olmasina ragmen bok gibiydi mimikler djjdjd zira en kotu mi oyunu Belli olmaz gerci, cok guzel de kotarmis olabilirler. Cikinca anlicaz kolaya mi kactilar yoksa baska vaziyet mi var Haziran 30, 2022 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2022 traileri tekrar daha dikkatli izleyince aslında var gene mimik gözüküyor. gözler siyah olduğu için garip duruyor sadece gameplay fazla gözükmediği için şikayet ettik belki daha çok. iyi ya da kötü her şekilde oynayacağım bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2022 şurdaki mimiği nası alıcaz ya ne bileyim. tamamen çocukluk özleminden kaynaklı boş eleştiri de yapıyor olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2022 3 saat önce, Oce4n dedi ki: ya tamam beğenmemeyi anlarım da. küfür etmek, saldırmak nedir ya. üzüldüm cidden. oyunların hangisinde gaybrush diğerine benziyordu ki buna o kadar bok attınız. hepsinde farklı neredeyse mübarek 2009 çok kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2022 adamı küstürmüşler lan bi daha konuşmucakmış oyun hakkında. neyse şu tırış animasyonları nereden hatırlıyom derken dank etti onu demeye geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2022 bayağı iddialı kötü görünüyor art style, 30 yıl oyun yapıp da sonra şununla çıkıp “paylaşacağım” deseydi ben 30 yıl oynayan biri olarak bile söylerdim blog kapattıracak kadar tepki alacağını. şu noktaya gelmiş insanların “ne yaparsam sevecekler elleri mahkum” düşüncesiyle değil de “bu deneyimle yapabildiğimiz en iyisini yapalım” diye düşünmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2022 14 saat önce, Xenocide dedi ki: şurdaki mimiği nası alıcaz ya ne bileyim. tamamen çocukluk özleminden kaynaklı boş eleştiri de yapıyor olabilirim. Neden alınmasın abi? Mi3 'ün TRdeki oyun dergilerinde aralık ayında falan çıkmıştı tanıtımı, ilk oynadığım mi oyunu, sonrasında 1 ve 2yi oynarken de bunlar neden 5 piksel mimik yok demedim hiç. Ki remakeler gayet iyiydi. 98deki anıların güzel olmasıyla alakalı aynı tadı şimdikinde bulamamak biraz da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2022 yok ya bu nostaljiden ve her şeyin yenisini beğenmemekten değil abi. hakkaten bu art style mimikleri vermiyor. bir arkadaşımın dediği gibi: karagöz hacıvat karton kukla gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2022 ecis bucus cartoon network stayla olmasi yerine internetten random birinin cizdigi soyle bisi yapsalarmisti boyle tantana olmazdi hic bence: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2022 karşılaştırma olsun diye yenisini de koyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2022 Ben beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2022 (düzenlendi) Discord'da da demiştim, art bayağı kötü bence de. Flash animasyonu gibi, pokeimam modeli çizim var. Bu çizimin bu kadar tepki alacağını tahmin edememeleri de ilginç. Öte yandan zayıf noktamız, adamlar çöp adam da koysa oturup bir oynayacağız elbet. 97 top noktasıymış bu işin. Temmuz 1, 2022 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2022 herkes Monkey Island 3 Remake vari bir oyun beklediği için (burası da dahil) Ron Gilbert'a saldırı olmasına şaşırmam. açıkçası Norak'ın koyduğu "random birisinin çizdiği" ile "Cartoon Network stayla" dediği iki resim arasında tarz olarak fark göremiyorum. Flash Animasyonuysa ikisi de Flash Animasyonu. fazla "entitled"lık gerçekten hoş değil. adam Monkey Island 1'in sanat tarzına benzetmeye çalışmış farklı bir şeyler sergilemek istemiş de işte, o yıllarda o oyunu oynamış kimse olmadığı için saldırıp dalga geçmek için ortam çıkmış herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2022 Monkey Island 1 artwork'üne zerre benziyor olsa hak verecem yine de son mesaja... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2022 11 saat önce, Bone dedi ki: herkes Monkey Island 3 Remake vari bir oyun beklediği için (burası da dahil) Ron Gilbert'a saldırı olmasına şaşırmam. açıkçası Norak'ın koyduğu "random birisinin çizdiği" ile "Cartoon Network stayla" dediği iki resim arasında tarz olarak fark göremiyorum. Flash Animasyonuysa ikisi de Flash Animasyonu. fazla "entitled"lık gerçekten hoş değil. adam Monkey Island 1'in sanat tarzına benzetmeye çalışmış farklı bir şeyler sergilemek istemiş de işte, o yıllarda o oyunu oynamış kimse olmadığı için saldırıp dalga geçmek için ortam çıkmış herkese. mimik görmek istiyoruz falan diyor işte insanlar. kimsenin böyle gizli derin ajandaları yok. her kötü yorum saldırıp dalga geçilmek için yapılmıyor. sakinleş artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2022 stili begendim. niye obur oyunlardan bu kadar uzak veya isciligi dusuk diyene katilirim ama kalitesiz diyenlere katilmiyorum. zevkli ve sanatci isi. kolaya kacmak icin yapilan bir tercih oldugunu varsaydiydim fakat adamin 2009 tarihli bir tweet'inde benzer bir stile sahip guybrush fan art icin "gordugum en iyisi" diyordu. demek ki cok eskiden, broken age vesaireden once niyeti varmis. gosterilen kisimlarda suratlar ifadeli denecek kadar animasyonlu gelmedi. trailer yaniltici olabilir. kesilip bicilmemis bir diyalog sahnesi gosterirlerse anlasilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2022 adamın canı öyle istemiş öyle yapmış. nice sözde AAA oyunu bile isteye day1 yapan dayılarsınız garibim monkey islanda mı yetti gücünüz sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar