KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 barış mançonun son hali çok iyi duruyo. zaten bi peace sembolü eksikti canvasta. among us'çılarda girmiş. sonuç çok tatmin edici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 o değil de barış mançoyu lemmy sanıp bırakıyo olabilirler mi acaba sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Genel olarak güzel gözüken eserlere doknmuyorlar, barış manco oraya yakıştı, son eklemeler dahada güzelleştirdi. Fransayi fena benzetecekler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 burda okumasam barış manço olduğunu tahmin edemezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 (düzenlendi) 5 saat önce, tiLi dedi ki: şimdi sanrı demiş ya, en çok saldırılan bayrak bizimki demiştin ordan hak verdim. rus bayrağı varken en çok saldırılan bizimki olur mu hiç ya hak verme çünkü rus bayrağı hiç oluşturulmadı ki saldırı olsun, sırp bayrağını rus sanıp ona saldıranları üstüne nikola tesla çizip durdurdular. olmayan şeye saldırı da yok. isteyen timelapse videoları izleyip bakabilir zaten. Nisan 4, 2022 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 1 saat önce, Xenocide dedi ki: o değil de barış mançoyu lemmy sanıp bırakıyo olabilirler mi acaba sdfg ahaha, aslinda bircok genotipe benziyor. cok da guzel oturmus oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 5 saat önce, razzRaziel dedi ki: gözlerim yaşardı ve hayatımda en heyecanlandığım andı gibi yorumlar vardı ya ahaha olm ajlsdhsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 ulan şu marş var ya ne gaz ya savaşa giderken dinlesem ölmem yeminlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 (düzenlendi) Orijinal marş olmaması ve sonradan bestelenmesi gerçeği olmasa keşke xd Nisan 4, 2022 µh tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 atatürkün altında çay bardağı var o da çok güzel sfdkgmv bi de onun sağında iğrenç bi türk bayrağı girişimi vardı yine (illa bokunu çıkarıcaz ya) onu yalamışlar, kaplumbağa terbiyecisi gelmiş yerine. vallahi onu da beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 baslat menusu cok gercekli lan ahah. Baris manconun herkesin kendi memleketinden pos biyikli bir abi zannedilip ellenmemesine ikna oldum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Off biri rezil bi FSM calışmasi yapmış sağ üstte. Şimdi burnu uzatiyorlar pinokyo gibi ahahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 gerçekten klavye delikanlılığına yeni bi boyut gelmiş şu olay sayesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 10 saat önce, razzRaziel dedi ki: gözlerim yaşardı ve hayatımda en heyecanlandığım andı gibi yorumlar vardı ya ahaha "Hattı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır o satıh bütün vatandır. Vatanın her bir pikseli, vatandaşın kanı ile ıslanmadıkça terk olunamaz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 ahasdfkjl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 cürmenlerdeki bastırılmış bayrak sevgisi biraz yatışır artık bu sayede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 (düzenlendi) AMOGUS Nisan 4, 2022 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 olm müthiş bi kapanış yapıolar.. sadece beyaz renk aktif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 botlanan yerler anında beyazladı kapanış gibi kapanış gerçekten. bot önlemek için de güzel taktik aslında arada açacaklar filan böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 15 dakika önce, KillJoy dedi ki: olm müthiş bi kapanış yapıolar.. sadece beyaz renk aktif VE YİNE DÖNER YAZIYO AKGHJADKFAJDG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 (düzenlendi) buna da ayrı bi trophy verecekler bence wiper falan diye. ben yine 5 pikselimi koyayım da neyse güzeldi ya. eğlenceli şeyler oldu. kanada'ya baya büyük bi grup uyuz oluyomuş ya onu anladım. quebec'liler baya yaptırmadılar bayrağı. bunlar kendi bayrağını yaptılar iki defa baya detaylı bi şekilde(birini biz yedik). quebec'li adamın teki kız arkadaşım reddit falan bilmez ama kanada bayrağını duyduğu gibi sırf bozmak için üye oldu falan diyodu sdf. sonra zaten meme oldu hiç yapamadılar sdf. hatta bi ara almanlar da dalga geçti taslak verip haha Nisan 5, 2022 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2022 vay şunun için de pro çalışmışlar, tıklıyosun direkt o piksele gidiyor https://ahmetozkaan.github.io/katman-place/kaplumbaga.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2022 ilkinin ben bu kadar hype oldugunu hatirlamiyorum. kesin bu da wordle gibi kopyalanir, posasi cikana kadar somururler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2022 4 saat önce, KillJoy dedi ki: olm müthiş bi kapanış yapıolar.. sadece beyaz renk aktif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2022 3 saat önce, reyou dedi ki: ilkinin ben bu kadar hype oldugunu hatirlamiyorum. kesin bu da wordle gibi kopyalanir, posasi cikana kadar somururler. Wordle'ı yapan adam Josh Wardle, r/place'i de 2017'de Reddit'te çalışırken yapmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar