akirafes Mesaj tarihi: Mart 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2022 Senelerdir evdeki bilgisayarlar için kaspersky kullanıyorum. Bu Rus olaylarından etkilenir miyim korkmalı mıyım? korunma açısından veya ödeme acısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 5, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2022 Antivirus kullanma, ne gerek var? Windows Defender yetiyor da artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2022 defender anti-virüs testlerinde en üst segmentte değil hala, özellikle offline testte bayağı çakılmıştı. ama kaspersky yerine ücretsiz düzgünlerden biri kullanılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2022 bütün tapuların rusların eline geçer, geçmiş olsun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2022 ben bi ara win10da ms defender kullanayım dedim de web filtresi dandik geldi baya, esetin engellediği şeyleri engellemiyor.. sonra 3 yıllık eset aldım tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 5, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2022 Bizim müvekkilden biri bu hafta epey epey yüksek ücretlerle McAfee ile anlaştı. Ama ben hala ayrıca para vermeye değer mi bilmiyorum. Performans testi yapmışlar: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2022 GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2022 @akirafes bu şaklabanlara inanma, bir gün olur olmadık bir yerden ransomware yersin / saçma bir eklenti kurarsın metamask keyerin çalınır falan internetin bir türlü hali var. afedersin biraz yaşlısın bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 5, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2022 1 saat önce, goldbären dedi ki: @akirafes bu şaklabanlara inanma, bir gün olur olmadık bir yerden ransomware yersin / saçma bir eklenti kurarsın metamask keyerin çalınır falan internetin bir türlü hali var. afedersin biraz yaşlısın bir de harbi çok yaşlandım ya artık kemiklerimden sonra ruhumda da hissetmeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mart 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2022 (düzenlendi) 1.3 km ötedeki azgın kadınlar linkine tıklamazsan bişey olmuyor abi genelde bu arada 1.3km ötede azgın kadınlar filan yok ama belki olabilirde Mart 5, 2022 GreenPeace77 tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2022 (düzenlendi) sorun olmaz abi. aynen kullanmaya devam et. son kullanıcının kullanabileceği en iyi ürünlerden bir tanesini seçmişsin. kafana takmana gerek yok. hele mcafee’den çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. kendi kurucusunun bile nefret ettiği, en az endüstri devinin ve yatırımcının belki adam ederim deyip de aldığı ve max üç yıl sonra lanet olsun deyip yarı fiyatına sattığı bir markadan bahsediyoruz. en son bi firmayla birleştirdiler de şu an öyle kurtarmaya çalışıyorlar. Mart 9, 2022 roket adam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2022 10 yıldır kaspersky kullanıyorum, ölene kadar devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2022 Russian cybersecurity firm Kaspersky added to US national security blacklist Kaspersky is now deemed to "pose an unacceptable risk to the national security." https://www.pcgamer.com/russian-cybersecurity-firm-kaspersky-added-to-us-national-security-blacklist/ Yaaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2022 On 09.03.2022 at 23:14, benjani dedi ki: 10 yıldır kaspersky kullanıyorum, ölene kadar devam. r.i.p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 1, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2022 GERGE'nin dediği gibi epeyidir virüs programı kullanmıyorum. Windows Defender yetiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2022 (düzenlendi) amerika'nın sıkıntısı şu: bu firma daha önceden nsa'in iki siber operasyonunu durdurdu, açığa çıkardı, rezil etti adamları. amerikan menşeli ürünlerin (ve ms'in) görmezden geldiği siber saldırıları tespit edebilen tek firma olduğu için şu anda sadece bunların üzerine oynuyorlar. gerçekten kanıtlanmış net bir tehdit olsaydı şu anda amerika'da taş üstünde taş kalmazdı, direkt sanction blacklist'e alırlar o an tüm operasyonu durdurabilirlerdi. ortada bir şey yok, ellerinde bi kanıt da yok, o yüzden anca fcc bilmemne listesine alıyorlar da bu ürünü kullanırsanız bilmemne teşviğini vermeyiz falan diyebiliyorlar. yani özetle oyna devam diyorum. diyeceksiniz sen nereden biliyosun. demeyin merak eden arkadaşlar için o iki olay: slingshot: https://www.kaspersky.com/about/press-releases/2018_slingshot bu da slingshot op'u public olduktan sonraki amerikan ağlamaları https://arstechnica.com/information-technology/2018/03/kaspersky-slingshot-report-apparently-exposed-us-military-cyber-ops/ bu da diğer olay. nsa çalışanı ofisteki classified ve siber silah niteliğindeki zararlı yazılımları flaş diske atıp evdeki pc'sine atıyor. evdeki pc'de kaspersky kurulu, ürün de aha bu daha önce hiç görmediğim olağanüstü bi zararlı yazılım ben bunu bi analiz edeyim diyerek otomatik olarak kaspersky analistlerine gönderiyor. sonra ortalık karışmış işte https://arstechnica.com/information-technology/2017/11/kaspersky-yes-we-obtained-nsa-secrets-no-we-didnt-help-steal-them/ amerikalıları ruslardan daha fazla seviyorum ama bizim gibi orta noktada kalan ülkeler için bir denge unsuru mutlaka olmalı. siber güvenlikte bu denge unsuru bu firmaydı ama işte üstüne çok gidiyorlar bu ara. başarısız bir ürün olsa, 2018'den bu yana yürütülen bu algı operasyonunda çoktan batmıştı. son olarak sadece defender'a güvenmeyin derim. ms çooook uzun süredir güvenlik yazılımı geliştiriyor, harcanan milyarlarca dolara ve inanılmaz bir telemetri datası toplamalarına rağmen hala av endüstrisi var olduğuna göre ms'in bu konuda başarılı olduğunu söylemek çok zor. Nisan 1, 2022 roket adam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2022 sen nereden biliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Nisan 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2022 aşımı oluyorum ama antivirüse ben de karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2022 Norton ihtiras. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2022 eset haz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2022 ms defender ve malwarebytesın her türlü cracke false positive vermesinden dolayı kaspersky aldım geçen sene. memnunum. audio pluginlere aç gibi onu da indireyim bunu da indireyim bi bakayım bulunsun diye saldırmasam ihtiyacım olmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 2, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2022 Az ve öz olmak gerek plugin işinde. Yoksa sonu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2022 Winrar sıkıntı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2022 On 02.04.2022 at 11:08, tiLi dedi ki: her türlü cracke false positive vermesinden dolayı aa kaspersky alert vermio mu onlara? ben bütün antivirusler sıkıntı çıkarıyor sanıyordum.. kaspersky dışında var mı peki bunun gibi? ay sonunda avg süresi bitiyor, değiştircem de hangisine geçeyim bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2022 crack'ler içinde bir zararlı durum yoksa "potentially unwanted software" diye mi ne geçebiliyor. buna uyarı verme dersen vermez. 30 günlük deneme süresini indir dene derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar