Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2021 Merhabalar, elimde bir bilgisayar var, satılması gerekiyor. Ben hiç anlamıyorum bu işlerden ama benim sorumluluğumda satılması. Acaba parçalar ve satış stratejisi ile ilgili yardım edebilir misiniz diye soruyorum. Nerede ve nasıl satayım, hangi parçaları ayrı hangilerini birlikte satayım ve en önemlisi aşağı yukarı bir fiyat nasıl öğrenebilirim ya da sizin fiyatla ilgili bir fikriniz olursa nedir ? Helios 7T-10 İşlemci : Intel Core i9 10850K 3.6 GHz 20M 1200p Ekran Kartı : Inno3d RTX3080 ICHILL x4 10GB 320Bit GDDR6X Belllek : Corsair Vengeance RGB Pro 32 GB (2x16GB) 3600MHz Depolama M.2 : Samsung 970 EVO Plus 1 TB 3500/3300 Mbs NVMe M.2 Depoalam SATA : Seagate Barracuda 2TB 7200RPM 3.5" Güç Kaynağı Micronics Performance II HV 1000w 80+ Bronze Soğutucu : Cooler Master Masterliquid ML240L v2 RGB Sıvı CPU BenQ Zowie XL2746s 27" 240Hz 0.5ms (2xHDMI+Display+DVI+USB3.0) FreeSync DyAC+ Pivot Full HD TN Espor Oyun Monitörü EPOS Sennheiser Game Zero Oyuncu Kulaklığı (Siyah) Logitech G G502 HERO High Performance Oyuncu Mouse Steelseries Qck+ Oyuncu Mousepad Corsair Gaming K68 - Red LED - Cherry MX Red Türkçe (CH-9102020-TR) Asus Xonar U7 MKII - 114dB SNR 7.1 Kanal USB Oyuncu Ses Kartı Parçalar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2021 bir excel dosyasi ac, tek tek hepsiburada/gittigidiyordan fiyatlarini gir, son olarak kendi kafandaki fiyati gir. gitti'den listele, buraya da linkini at. hayirli tra$s. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2021 lan sirf monitor benim emektardan cok eder ajdhsjajsva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2021 Ekran kartı 10-11 eder ben nakit 10 veririm istersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 29, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2021 Benim değil bilgisayar ve bir nevi yardım durumu gibi bişey olacak o yüzden satabildiğim maksimum miktara satmam gerek. Ayrıca kasayı parça parça satmam sanırım satışı zorlaştırırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2021 mezarcı şakası yaptığım için vicdansız hissettim şimdi sdf. bütün halinde tek ilan koyman gerek tabi o zaman, buradan zor ama sahibindende bir sürü ilan gezmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2021 guzel kasaymis, tumlesik satmak daha az efor daha fazla profit yapilabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Kasım 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2021 40k falan yapar heralde bu kasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2021 Kulaklık Amazon'da sıfır 2300'e satılıyor. Kaça verirsin ve ne kadar kullanılmış? Kutusu var mı? Retail kutu demiyorum, içinden case çıkıyor kulaklık için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2021 parça parça satma başın ağrır. direk kasa olarak sahibindene koyabilirsin. farklı satmak isteyeceğin şeyler çevre birimleri sadece (monitör kulaklık vs). ama tümünü satmayı dene gene de. en son elinde mouse pad kalır rulo yaparsın alan olmaz vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2021 Samsung evoyu tek satmak istersen talip olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2021 Ekran karti LHR degilse baya eder 20-25+ falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2021 Yalniz ekran kartini ayri satarsan kalani eline yapisabilir, ona dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2021 Itemları listeleyip tek tek piyasa araştırması yap. Kasayı içindekilerle tek parça sat, parçalama. Mouse ile mouse pad'i birlikte sat. Diğer çevre birimlerini ayrı ayrı sat. Ayrıca ilanların altında diğer ilanları da paylaş, veya senin satıştaki diğer ürünlere yönlendir. Toplu almak isteyen olursa biraz daha fazla pazarlık yaparsın vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 30, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2021 (düzenlendi) 16 saat önce, GERGE dedi ki: Kulaklık Amazon'da sıfır 2300'e satılıyor. Kaça verirsin ve ne kadar kullanılmış? Kutusu var mı? Retail kutu demiyorum, içinden case çıkıyor kulaklık için. Abi ne yazık ki mouse pad hariç hiç bişeyin kutusu yok. En fazla kondisyonunu gösterebilirim ne kadar kullanıldığını çok bilmiyorum. Şu an da yanımda değil depoda duruyor her şey. Eğer acelesi yoksa 1 haftaya gideceğim o zaman fotoğraf çekerim. Hatırladığım kadarıyla orta kondisyondaydı. Kullanılmış ama yıpranmamış. 7 saat önce, Aluriel dedi ki: Ekran karti LHR degilse baya eder 20-25+ falan Bunu öğrenmeye çalışıyorum ama biraz sıkıntılıymış galiba. Mayıs 2021 den sonra ise lhr değildir falan yazıyor internette ama direkt nasıl öğrenebileceğime bakacağım. Teşekkürler cevaplar için. Ekran kartının satış fiyatını bulamadım tr sitelerinde. Stokta kalmamış, bir de ikinci el olduğu zaman % kaç kırmak gerekiyor aşağı yukarı mesela ? Tek tek fiyatlarına bakıyorum ama %50-60 falan mıdır normali ? Kondisyondan bağımsız parçalar için söylüyorum tabi, mouse, kulaklık falan için ayrıca hesap yapacağım. Mouse pad hediye ederim iki tane var biri kullanılmış diğeri 0. Kullanılmışı da hediye ederim bişeylerin yanında. 18 saat önce, goldbären dedi ki: mezarcı şakası yaptığım için vicdansız hissettim şimdi sdf. bütün halinde tek ilan koyman gerek tabi o zaman, buradan zor ama sahibindende bir sürü ilan gezmen lazım. Mazluma vurmak keyif vermedi demi. @Pordakal Cevap verdim abi. Kasım 30, 2021 Akhlaur tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 30, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2021 O kulaklığın hardcase'i var, ürün kutusundan bahsetmiyorum. Fiyat verirseniz ve hardcase varsa düşünebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 30, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2021 Anladım, hatırladığım kadarıyla case i yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2021 (düzenlendi) 1 saat önce, Akhlaur dedi ki: Bunu öğrenmeye çalışıyorum ama biraz sıkıntılıymış galiba. Mayıs 2021 den sonra ise lhr değildir falan yazıyor internette ama direkt nasıl öğrenebileceğime bakacağım. Teşekkürler cevaplar için. Ekran kartının satış fiyatını bulamadım tr sitelerinde. Stokta kalmamış, bir de ikinci el olduğu zaman % kaç kırmak gerekiyor aşağı yukarı mesela ? Tek tek fiyatlarına bakıyorum ama %50-60 falan mıdır normali ? Kondisyondan bağımsız parçalar için söylüyorum tabi, mouse, kulaklık falan için ayrıca hesap yapacağım. Mouse pad hediye ederim iki tane var biri kullanılmış diğeri 0. Kullanılmışı da hediye ederim bişeylerin yanında. @Pordakal Ekran karti mayistan once alinmaysa LHR degildir kesin. LHR olmayan 3080ler 25k ediyor rahatlikla. Kasım 30, 2021 Aluriel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 kulaklık için GERGE almazsa sıraya girdim kutusu yoksa da alırım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 Hardcase yoksa almam ben. Sen talip ol bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 tüh be işlemci ve anakart belki ssdye talip olabilirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 Abi ekran kartı hariç geri kalanı alırım diyosan ona göre sana sonradan dönüş yapabilirim. Ekran kartı da tek başına satılabilir sanırım ama dediğim gibi ilk etapta hepsini birden satmaya çalışacağım. Pordakal a da aynı şeyi söyledim. 1 hafta 10 gün biraz yoğunum, sonra vaktim olacak ilgileneceğim. 4 saat önce, Goering dedi ki: kulaklık için GERGE almazsa sıraya girdim kutusu yoksa da alırım ben Yine dediğim gibi acelesi yoksa önümüzdeki günlerde kulaklığı alıp fotosunu falan çeker yollarım. Durumuna göre karar verirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 acelesi yok abi, ama talibim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 anakart, işlemci, ssd, ekran kartı vs talipleri olduğu için parça parça da çok uğraşmazsın büyük iht. ram vs de kolay gider genelde. bence bi excel de fiyatları yazıp paylaş. herkes talip olduğu ürünün yanına nick yazsın. hepsi doluncaya kadar bekletip dolunca dağıtıp sat. toplu alıcı bulmaya göre daha hızlı da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 Bu dediğini sadece patiye özel olacak şekilde yapabilirim tabi, mantıklı bir fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar