Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 Girebilsek daha kisa surer patlatmamiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 Biz patlamayız da Amazon patlar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 şu an aktif olarak oyun içinde oynayan sayısı: 485,411 queuede bekleyenler sayısı: 339,224 dün beklemekten sıkılıp boş bir servera girmiştim. şimdi 3k sıra bekliyorum. karakteri kastığım için hadi başka boş bir servera geçeyim devam edeyim de diyemiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 Dün 2 saat sıra bekledim, abartısız tam dk.sı dk.sına. Oyuna girdim ve 7. dk'da con hatasıyla attı. Reconnect deneyince sıranın sonuna attı, küfredip kapattım. Bugün girmeye çalışıyorum, 2 saat 7 dk'dır beklemekte arka planda, dizi mizi izliyorum, iş yapıyorum. Yine 10 dk'da atarsa siler refund talep ederim heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 Merhaba, şu an 6ıncı sıradayım. Sıra bekleyen arkadaşlara inanmaktan vazgeçmemelerini söylüyorum. Başarabilirsiniz. Mubarek - Caer Sidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 Ben reddediyorum bunu. 1. sırada 10 dk bekledikten sonra failed to configure deyip attı ve sıraya geri almadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 queue konularını görünce vazgeçtim ben, yoksa bugün başlayacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 işten eve gelip, doğrudan oyuna girme yöntemi: 1. PC açık olmalı 2. Steam Link telefona indirilmeli 3. Steam Link üzerinden oyun açılmalı Siz, işten eve gelene kadar ya sıra bitmiş olur yada sıranın sonuna gelmiş olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 Ya da oyuna girmiş ve inaktiviteden atılmış olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 arada bir açarsın steam linki. oyuna girmişsen, yürütürsün adamını. ben öyle yaptım. mis gibi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 Mouse click macro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2021 @Gangren sabah online yakalayamadım seni, inv alabilirim (Pinksis) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2021 On 29.09.2021 at 21:33, Oce4n dedi ki: şu an aktif olarak oyun içinde oynayan sayısı: 485,411 queuede bekleyenler sayısı: 339,224 dün beklemekten sıkılıp boş bir servera girmiştim. şimdi 3k sıra bekliyorum. karakteri kastığım için hadi başka boş bir servera geçeyim devam edeyim de diyemiyorum.... konsol olmayinca 1 milyon bile cikmamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2021 (düzenlendi) kimden nasıl inv alabiliyoruz elim esc'ye çarptı, sıradan çıktım. ağlıyorum şuan Ekim 1, 2021 applev0dka tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2021 Oyuniçi Tali - Ezellus (ben) oluyor genellikle ama şu anda sıradayım. Faction seçmeniz lazım ilk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2021 Alayım mı ne diyorsunuz ? Çalışmıyorum bir sürü boş vaktim var sizce buna değer mi ? Ayrıca hangi server vs ne yapmam gerekiyor ufak açıklamalar alabilirsem sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2021 caer sidi serverında patinin geneli, ama serverlarda dev sıralar olduğu için boş bir serverda açabilirsin karakteri, ilk 2 hafta serverlar arası bedava transfer vereceklerini söylediler. oyuna başladıktan sonra faction seçerken covenant'ı seçmen lazım eğer guilde girmek istiyorsan. oyun değer mi, bana kalırsa değer de ne beklediğinle alakalı abi tabi oyundan. subjektif sonuçta oyun işi, dene gör derim 109tl, subs da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2021 gecen bizim serverda(sizin buraya yazdiginizdan baska) birisi general chatte adam ariyordu. "LUT KAVMI guildimize katılacak yeni .bneler ariyoruz diye. sizden biri miydi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2021 2 saat önce, Laraken dedi ki: caer sidi serverında patinin geneli, ama serverlarda dev sıralar olduğu için boş bir serverda açabilirsin karakteri, ilk 2 hafta serverlar arası bedava transfer vereceklerini söylediler. oyuna başladıktan sonra faction seçerken covenant'ı seçmen lazım eğer guilde girmek istiyorsan. oyun değer mi, bana kalırsa değer de ne beklediğinle alakalı abi tabi oyundan. subjektif sonuçta oyun işi, dene gör derim 109tl, subs da yok. Aldım bekleme filan gibi bir derdim yok patide kilerle aynı serverda oynamak isterim yarın başlarım büyük ihtimalle pati dc de muhabbeti filan varsa katılmak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2021 Ben de alıyorum ya, madem transfer imkanı da olacak, varsa eğer boş bir server, oyunu öğrenirim bir müddet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2021 2 arkadaşımla katılacağız, migrate edebilince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ekim 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2021 Bir şekilde l20 oldum fakat akşam eve gelip oyuna girebilmek imkansız. Zamanımın %90'ı kuyrukta geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ekim 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2021 steam link kurun, yola cıkarken steam üzerinden sıraya girin, işe yarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ekim 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2021 bu arada Quel Thil ile beraber biz de de syndicate olarak Caer Sidi'deyiz. Robert Poche Hubert Poche olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ekim 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2021 vainola'dayım ben. ilk gün sıra olmayan bi yer diye girdik şimdi main serverlardan biri oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar