bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2021 Popi olmadan paylaşayım. Schumi belgeseli izledikten sonra önerdi, direkt başladım. Şu sıralar epey konuşulmaya başladı. G.Kore'de borçları olan, iflas etmiş insanlara ulaşıp onlarla mini kumar oyunları oynuyorlar. Sonra devam etmek isteyenleri büyük bir yarışma için bir adaya götürüyorlar. Çocuk oyunları oynanıyor ancak her oyunda ölüm riski var. 8.3 imdb puanı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2021 hikaye tanıdık geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2021 benim de izlerken aklıma kaiji geldi Spoiler bunda pek bir akıl oyunu olmuyor ama ana karakter bala göte ilerliyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2021 6. bölüm baya iyi, genel olarak da eh fena değil izlettiriyor. ben izlediğimde puanı imdb'de 7'ydi artmış baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2021 İlk 30 dakikadan sonra keyifli bi dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2021 ben bunun hikayesini başka bir mangaya benzettim. milletin borçları var, bunları bi yere kapatıyolar akıl oyunları oynuyorlar, sürekli birileri eleniyor. işin sonunda para var. hatta bir kaç aşırı zeki eleman var. hiç hatırlayamadım adını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2021 mangayı bilmem de bu bariz battle royale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2021 Thanks, bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2021 Ben de sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2021 şunu burada yapsalar millet birbirini ezer girmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2021 (düzenlendi) ilk iki bölümü izledim, her an böyle biri başrole “kaijiküüüün” diye ağlayarak seslenecekmiş gibi bekliyorum lol. sonrasını göreceğim ama girizgah direkt kaiji. sonra tonegawa gibi biri çıkıp da “o kadar parayı öylece vereceğimizi mi sandınız” konuşması da yapsa tam olacak. Eylül 25, 2021 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2021 (düzenlendi) izledim bitirdim bi günde. ilk 30dk ile son 30dk izlenmese de olurmuş cidden. finali baya boş geldi bana. Spoiler bir tek halat çekme yarışı keyifli geldi diğer tüm oyunlar random. bir kaiji tadı veremedi. zawa zawa diye ses gelmeyince olmuyor he bide 43 milyar won kaç para yapıyormuş diye de baktım 38milyon$ bi paraymış... değmez valla... Eylül 25, 2021 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2021 dün bitirdik biz de hatunla, fena değil ya izlettiriyor kendini ama abartıldığı kadar iyi değil. 5 ve 6. bölümler iyiydi, serinin üstündeydi cidden ama gerisi ortalama falan işte. yine bi 7/10 çalışır ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2021 @Oce4n abi spoil etme sikayet ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2021 spoil edilen bişey yok. imdb açıklamasında yazan şeyler hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2021 başlamışken sonunu göreyim düşüncesiyle bitirdim diziyi. tahmin edilebilir bir şekilde ilerliyor ama insan kendi tahminlerinin tutup tutmadığını görmek istiyor. tahminlerin tutması tuhaf hissettiriyor. bir yanda bilmiş olmanın getirdiği zafer duygusu diğer yanda yapımın yavanlığı.... 6,5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 iyi hoş da pacing sıkıntısı vardı biraz, çok ağırlaştığı oldu yer yer. imdb bitmiş gösteriyor, devamı yok herhalde? Spoiler brave men road derken hyodou kaiço da çıktı sonda lol. kaiji kazandı ama kazandığıyla yetinemedi gene. yalnız gitgide battle royale oldu oyun kısmı işin, oyunlarda tutsalardı keşke işi kaiji gibi. camlı yol iyiydi mesela. koreliler iyi prodüksiyon yapıyor ama slow müzikli dramayı birazcık kısmaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 Kore dizileri hep bir sezondur %90 oraninda, cok nadir uzatiyorlar, anca kingdom, voices vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 bütün kore klişeleri var, intikam hariç. intikam sezonu bekliyorum. bol kanlı tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 On 26.09.2021 at 08:21, Sam dedi ki: iyi hoş da pacing sıkıntısı vardı biraz, çok ağırlaştığı oldu yer yer. imdb bitmiş gösteriyor, devamı yok herhalde? Yönetmen "bu dizi beni her anlamda yıprattı, anlatmak istediğim çoğu şeyi anlatabildiğimi düşünüyorum, dizinin devamı gelecekse ya tek başıma yönetmeyeceğim, ya hiç yeralmayacağım" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 tam sonunu öyle cliffhanger gibi bırakmışlar da ondan ötürü merak ettim, yoksa yeterliydi bence final. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 4 dakika önce, Sam dedi ki: tam sonunu öyle cliffhanger gibi bırakmışlar da ondan ötürü merak ettim, yoksa yeterliydi bence final. Spoiler Geri doğru gittiğini göstermese daha iyiydi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 bence de, öyle olunca sorma gereği hissettim imdb'de bitiş yılı verdiği halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 (düzenlendi) bence eğer dizinin devamı gelecekse: Spoiler 1- 456 abi gelip frontman pozisyonu için challenge atmaya gelecek, VIPler bu teklife tuzla koşunca oyunları yenilenmiş etaplar eklenerek baştan başlayacak , ki bu olay daha önce oldu. 2- son yada sondan önceki etaba dek front man'ın şampiyonu recruiter abi ile kapışılacak. 3- elbette 456 eli boş gitmeyecek, adaya oyunlardan haberdar edilmiş yarışmacılarla çıkacak. 4- öte yandan 456 yerine başka birinin odak karakter gibi işlenmesini tercih ederim. 5- chekhov's gun kuralı, o bombalar patlayacak. 6- polis ölmemişse yada sonda Kore polisi adaya çıkacaksa hiç çekilmesin. Eylül 27, 2021 Akuma_Blade tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 yoklukta gideri var 6.99/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar