akirafes Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 (düzenlendi) https://wax.atomichub.io/market/sale/31707649 https://wax.atomichub.io/market?collection_name=farmersworld&schema_name=tools&template_id=203889&order=asc&sort=price&symbol=WAX bugünkü kabul listem bunlarmış. Bu nft olayı beni bambaşka biri yaptı. Tavsiyem kesinlikle uzak durun. NFT pişmanlıktır. Eylül 1, 2021 akirafes tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 Çok para kazanıyorum allah kahretmesin topiği mi şimdi bu? Tam anlayamadım ben. Çok kazanıyorsun, ama çok uğraştırdığı / stres yaptığı için siz aman girmeyin diye tavsiye etmiyor ayağı mı yapıyorsun? Öff arkadaş yaşlılıktan için çürümüş kıçının kılları ağarmış kafanda karaciğer lekeleri oluşmuş hala anlamsız geyikler belli belirsiz muhabbetler. Sadede gel sadede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 NFT'nin çiftlik bankı mı koyduğun link? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 abi bu ne ya. baba biz ne izliyoruz biri bana anlatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 (düzenlendi) bilmem yeni açılmış aldırdılar bugun bana wax'ın sartları agır şirket istiyor karşısına bu hem [15:16, 01.09.2021] Eray: Valla bu proje verified level 3 [15:16, 01.09.2021] Eray: Kendini kanitlamis turuncu. dedi bu arkadaşım ben pek anlamıyorum o al dedi diye aldım. Ama daha önce böyle bir projeden kart aldım 30 bin tl lik 750 tl ye dustu kart. Yani kesinlikle uzak durulmalı. Eylül 1, 2021 akirafes tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 12 dakika önce, axedice dedi ki: Çok para kazanıyorum allah kahretmesin topiği mi şimdi bu? Tam anlayamadım ben. Çok kazanıyorsun, ama çok uğraştırdığı / stres yaptığı için siz aman girmeyin diye tavsiye etmiyor ayağı mı yapıyorsun? Öff arkadaş yaşlılıktan için çürümüş kıçının kılları ağarmış kafanda karaciğer lekeleri oluşmuş hala anlamsız geyikler belli belirsiz muhabbetler. Sadede gel sadede Ya tek seferde atom bombası atılmış, yavaş yavaş vurmak varken böyle hiç zevkli olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 Hakkaten amacı nedir bu topiğin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 bu nft olayı beni bambaşka biri yaptı diyince ne anlamda yani? eskiden iyi miydin, kötü biri mi oldun nedir yani de tavsiye etmiyorsun pek anlamadım asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 14 dakika önce, axedice dedi ki: Çok para kazanıyorum allah kahretmesin topiği mi şimdi bu? Tam anlayamadım ben. Çok kazanıyorsun, ama çok uğraştırdığı / stres yaptığı için siz aman girmeyin diye tavsiye etmiyor ayağı mı yapıyorsun? Öff arkadaş yaşlılıktan için çürümüş kıçının kılları ağarmış kafanda karaciğer lekeleri oluşmuş hala anlamsız geyikler belli belirsiz muhabbetler. Sadede gel sadede bir arkadasımın oglu alienworld land aldı su an 8000 dolar bunu 400 dolara almıştı bazen para da kazanıyorsun. Bunlarla. Cok param var az param var topiği değil. Bir kac arkadasımın oglu da para kazandı baya bunlardan bi ben kazanamıyorum pişmanlık topiği bu aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 nft çok ayağa düştü zaten saçma sapan projeler var. Amacından saptığı yerden girdiğin için para kazanamaman doğal Alienworld başka bir projeydi token o, nft ile alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 (düzenlendi) 24 dakika önce, bLackcha0s dedi ki: nft çok ayağa düştü zaten saçma sapan projeler var. Amacından saptığı yerden girdiğin için para kazanamaman doğal Alienworld başka bir projeydi token o, nft ile alakası yok. hmm mbox da aldırdılar bana inşallah dediğin gibi nft ayağa düşmemiştir. Eylül 1, 2021 akirafes tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 40 dakika önce, roket adam dedi ki: abi bu ne ya. baba biz ne izliyoruz biri bana anlatsın. Bosver abi biz dolar/euro paritesinde kalalim, pokemon karti mi aciyolar napiuolar belli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 elin değmişken benim de 1 NFT'mi alıver. beni fonlamış olursun hem de. rarible.com/atomeducator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 4 saat önce, akirafes dedi ki: bilmem yeni açılmış aldırdılar bugun bana wax'ın sartları agır şirket istiyor karşısına bu hem [15:16, 01.09.2021] Eray: Valla bu proje verified level 3 [15:16, 01.09.2021] Eray: Kendini kanitlamis turuncu. dedi bu arkadaşım ben pek anlamıyorum o al dedi diye aldım. Ama daha önce böyle bir projeden kart aldım 30 bin tl lik 750 tl ye dustu kart. Yani kesinlikle uzak durulmalı. içine tuncamı kaçtı kardeş. aynı onun gibi yazmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 OMEGALUL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 1 saat önce, Asteroth dedi ki: bu gif satılık mı? iki try veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar