Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 EmreBilgisayar07 isimli bir mağazadan mal alarak yaşadığın tüm problemleri haketmişsin ve haksızsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tridz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 (düzenlendi) Geçenlerde hepsiburada'dan mi power bank almıştım 45wlık modelden. Kutuda hologram gibi birşey oluyor altını kazıyınca bir numara oluyor onu https://www.mi.com/global/verify#/en/tab/secur şurdan kontrol ediyorsun. O numarayı kopyalayıp sahte ürüne basmışlarsa anlayabilmen için önceden kontrol edilmişse şu tarihte kontrol edilmiş diye yazabiliyor. https://tr.gearbest.com/blog/how-to/3-reliable-ways-to-verify-if-your-xiaomi-device-is-original-2259 Bende de sahte çıkmıştı hem numara çıkmadı hem de kontrol etmem için bu sitenin kopyasını farklı domainde açıp kağıdını koymuşlardı kutuya Bu bilgilerle hb'ye iade ettim verdiler paramı geri. Bir kontrol et vardır belki bundan Ağustos 12, 2021 Tridz tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 4 saat önce, Fistan dedi ki: uğraşırsın. sene 2021 hala şunu öğrenemediniz. kargoyu teslim almadan kontrol edeceksin, sorunlu ise tutanak tutturup gerisin geriye göndereceksin. bu zor. her ürünü kapıda açıp bakamıyorsun, kargocu zaten açmanı beklemiyor, sadece kutuya bakıp gidiyor. yapmanız gereken basit, amazon.com.tr dışından alışveriş yapmayacaksınız ki böyle üçkağıtçı şerefsiz türk esnafı batsın, jeff bezos kazansın. easy. şerefsizler kendi yaşadıkları ülkenin mevzuatını uygulamıyor, buna hepsiburada, teknosa, mediamarkt falan dahil. amazon.com.tr'den anakart aldım, bios update gerekti, yoktu elimde cpu, uğraşırım diye iade ettim. lam cim demeden tak diye aldılar. olması gereken budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 Aynen öyle, amazonda varsa bir ürün %5-10 daha pahali da olsa oradan aliyorum, yemisim hepsiburadayi gittigidiyoru. Kafam rahat oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 Selam, Sony bluetooth hoparlör almıştım, sahte çıktı. gg ile iletişime geçip ürün görseli ile orijinal ürünün nasıl olduğunu kıyaslayan bir görsel hazırlayıp ilgiliye mail attım. Ürünü de firmadan iade için kargo bilgisi gelene kadar -cevap vermediler hemen- YİK ile gönderdim; sonradan 'PTT ile göndermezseniz kabul etmeyiz' dediler. GG ilgilisi 'paşa paşa kargodan gidip alacaklar' dedi ve para için de 'sıkıntı yok, biz iade yapar ve kendilerinden alırız' dediler. Dedikleri gibi de oldu :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 Bu konuda en kötüsü Trendyol gerçekten. Ne müşterinin, ne satıcının yanında. Siteleri üzerinden insanların dolandırılması, kandırılması, sahte ürün satışı vs umurlarında değil son noktaya gelene kadar. Kendi kendinize halledin diyorlar açık açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 gittigidiyor daha kötü olabilir. tabi o kadar kötü ki listeye de almamış olabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 trendyoldan elektronik çöp bile almam bir daha. kırık kahve makinesi gönderdi herifler iade etmek için günlerce uğraştırdılar. istediği kadar ucuz olsun sıfır müşteri desteğiyle illallah dedirtiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 Trendyoldan geçen sene laptop almıştım, şansım yaver gitmiş o zaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 hepsiburadada boyuna iade ediyorum evden de gelip alıyolar. kulaklığı iade etmezler ama kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 1 saat önce, paramecium dedi ki: Selam, Sony bluetooth hoparlör almıştım, sahte çıktı. gg ile iletişime geçip ürün görseli ile orijinal ürünün nasıl olduğunu kıyaslayan bir görsel hazırlayıp ilgiliye mail attım. Ürünü de firmadan iade için kargo bilgisi gelene kadar -cevap vermediler hemen- YİK ile gönderdim; sonradan 'PTT ile göndermezseniz kabul etmeyiz' dediler. GG ilgilisi 'paşa paşa kargodan gidip alacaklar' dedi ve para için de 'sıkıntı yok, biz iade yapar ve kendilerinden alırız' dediler. Dedikleri gibi de oldu Saygılar. Evet muhtemelen böyle bi süreç olacak, GG ile iletişime geçtim, fotoğrafları attım. İncelemeye aldıklarını, böyle bir süreç yaşadığım için özür dilediklerini belirttiler. Muhtemelen 1-2 gün içinde tamamdır, siz iade edin, satıcı problem çıkarırsa topuğuna sıkarız diyecekler diye ümit ediyorum. En son her şey bittikten sonra da Cimer'e şikayet etmeyi düşünüyorum bu emrebilgisayar07 isimli arkadaşı da, o süreç nasıl işliyor bilgisi olan var mı? Şikayet internetten mi yapılıyor, sonrasında devam eden süreçte benim yapmam gerekenler neler vs. ? En azından bir ceza alsın istiyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 paranı geri al boşver cimeri fişlenirsin. burası türkiye. emrebilgisayar’ın kayınçosu teşkilattan, cimerden kimin şikayet ettiğini bulur valla çökerler fetodan davan var derler 1 yıl tutuklu kalırsın asfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 star citizene inanan adamın emrebilgisayara inanması normal değil mi niye kızıyorsunuz adama... tsısıhıhı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 9 saat önce, Fistan dedi ki: uğraşırsın. sene 2021 hala şunu öğrenemediniz. kargoyu teslim almadan kontrol edeceksin, sorunlu ise tutanak tutturup gerisin geriye göndereceksin. kargoyu teslim aldıktan sonra e bu sahte demenin bi anlamı yok. adam ben orjinal gönderdim, teslim aldıktan sonra sahtesiyle değiştirip bana geri göndermeye çalışıyor dese ne diyeceksin. geçmiş olsun, yine bağır çağır gittigidiyor belki ikna olur yardımcı olur. boyle bir sey yok. kargocu sen urunu teslim almadan acmana izin vermez. actiktan sonra da zaten senden urunu almaz. kargocu ambalajin kondisyonunda, ulastirilmasindan sorumludur icindekilerden degil. ambalajin sagin solunda ezik buzuk delik yoksa zaten almani bekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 uzme kendini bu kadar, basit mevzu hemen iade alirlar. o saticini parasi havuzda oldugu icin gg her turlu parasini vermez, o isler kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 Adamı şikayet edip kapattırsan da EmreBilgisayar08 olarak geri gelir üç güne sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 3 saat önce, Seru dedi ki: boyle bir sey yok. kargocu sen urunu teslim almadan acmana izin vermez. actiktan sonra da zaten senden urunu almaz. kargocu ambalajin kondisyonunda, ulastirilmasindan sorumludur icindekilerden degil. ambalajin sagin solunda ezik buzuk delik yoksa zaten almani bekler. he yok. bol hıyarlı alışverişler o zaman sana :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2021 17 saat önce, neutrino dedi ki: Aynen öyle, amazonda varsa bir ürün %5-10 daha pahali da olsa oradan aliyorum, yemisim hepsiburadayi gittigidiyoru. Kafam rahat oluyor. Abi kesinlikle, çakal esnafa para kazandırmaktansa bırakın aç kalsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2021 16 saat önce, Cthulhu dedi ki: trendyoldan elektronik çöp bile almam bir daha. kırık kahve makinesi gönderdi herifler iade etmek için günlerce uğraştırdılar. istediği kadar ucuz olsun sıfır müşteri desteğiyle illallah dedirtiyorlar. Trendyoldan klozet alıp iade etmiştim geçen ay fdsfds neyse ki hiçbir sıkıntı çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 valla şu an için en iyisi hepsiburada gibi duruyor çünkü, kendi kargoları baya iyi çalışıyor. en güzel yanı, bütün iadeleri evden gelip almaları. Müşteri hizmetlerine de ulaşılabiliyor. Amazon kendi satıcısı olduğu ürünlerde extra extra iyi tabi. Müşteri memnuniyetine de kasıyor baya.. Hatta, geçenlerde dandik bi ürünü iade etmek istedim. Salla sende kalsın dediler. Genel olarak sundukları hizmet iyi olmasa da, GG'nin müşteri hizmetleri sanırım en iyisi olabilir. Direk insan ile iletişime geçiyorsun. Trendyol'da ise insanla konuşamıyorsun. Çok zor imkansız.. çok denedim. Bi kere ulaşabildim. Onda da dedim ki: "Güvenlik açığınız var, adamın biri(adaşım ama tanımıyorum) benim mail adresimle üye olmuş sisteme, düzeltin. Adamın hesabına girebiliyorum, kartı kayıtlı " dedim, sallamadılar. Telefonumu verdim arayın dedim aramadılar. mail attım ilgilenmediler. Çünkü Müşteri hizmetleri sadece ürünler iadeler ile falan ilgileniyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 Yok onunla da ilgilenmiyorlar, tamamen milleti oyalamak için oradalar Hiç bir şekilde kendi içlerinde bir ticket sistemi, raise concern sistemi veya yukarıya/başka birimlere bir şikayet/öneri bildirme sistemleri yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 dün iadeyi gerçekleştirdim GG'nin bilgisi dahilinde. bakalım ne olacak? iade tamamlandıktan sonra herife "girdi mi götüne" diye mesaj atasım var çok fena ama atmıcam sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 parayı al öyle at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 bize söyle biz atalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar