Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2021?2022 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Messi 20 yildir bir gelemedi TR'ye yav. Acayip is.

Iyi grup ama makas cok acildi. Dortmund grubu rahat alir Besiktas 3. olursa super.

Sotto tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

3. torba hariç, kolay kuralar torbalarına göre.

3. torba ajax dışında zenit falan geleydi belki grupta 3. olurdu uefa avrupa diye umutlanırdım fakat bu haliyle zor, 1 puan alırsak başarı sayarım

Mesaj tarihi:

CP ve Ajax tahminim tuttu Dortmund biraz üzdü. Evet, şu grupta 2. lik iddialı Dortmund zaten belli, Ajax ile kapışırız. Şu kadro ile de cp ye karşı bi duruşumuz olsun ?
Dortmund - 0 
Ajax - 2
CP - 4 
6 puan en kötü uefa'dan devamke diye düşledim... 

Mesaj tarihi:

Dengeli grup gelmesi çok da iyi değil aslında, 3.olma şansını hayli düşürüyor. Keşke grupta süpürücü bi takım olsa o zaman matematik başka işlerdi. Ama tabi A veya E gibi gruba düşüp rencide olmaktan çok daha iyidir.

Mesaj tarihi:

Dortmund çok dengesiz takım defansta akanji bombası olduğu sürece şans var her şekilde..CP küçümsenmesin bence 3 takımda dengeli ama BJK ne yapar bilemedim yeni transferler tutarsa ve ghezzal geçen yıldan devam ederse şansı var bence

Mesaj tarihi:
15 saat önce, Sotto dedi ki:

Messi 20 yildir bir gelemedi TR'ye yav. Acayip is.

Iyi grup ama makas cok acildi. Dortmund grubu rahat alir Besiktas 3. olursa super.

son 16'da ya da finallerde falan gelir abi niye olmasın?

Mesaj tarihi:
12 saat önce, bLackcha0s dedi ki:

CP ve Ajax tahminim tuttu Dortmund biraz üzdü. Evet, şu grupta 2. lik iddialı Dortmund zaten belli, Ajax ile kapışırız. Şu kadro ile de cp ye karşı bi duruşumuz olsun ?
Dortmund - 0 
Ajax - 2
CP - 4 
6 puan en kötü uefa'dan devamke diye düşledim... 

Türk takımların durumu şuan çok kötü bence.

Dortmund - 0 
Ajax - 1
CP - 1 veya 2 puan en fazla.

Mesaj tarihi:

Dortmund  - 1 

Ajax - 3

Sporting - 3  veya 4 puan

alırız gibi geliyor ama kaliteli stoper şart. ŞL stoperi almamız lazım, pepeyi tekrar geri almamız gerekiyor

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...