Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2021?2022 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Beşiktaş'a bi Haller oldu sdfsdf.

testi kırılınca "demiştim" diyen çok olur , ama bu gelende bariz belliydi yani. Josef, Atiba, Salih, Necip, Topal, Pjanic , Can Bozdoğan, Oğuzhan yaş ortalaması bile  30 küsür,  ki normalde oynattığı  josef , atiba , Pjanic üçlüsü ortalaması 34 falan yani. deli gibi gedson peşinde koşup son anda "iyi madem Pjanic gelsin" le kadro kurarsan bu sonuçlar normal. Stoper mevsuzuna hiç girmeyelim bile. Ama hep aynı hikaye iyi başladık sonunu getiremedik. Lan zaten sıkıntı orada 2-0 3-0 yapsan da oyunun tuttum diyemiyorsun ki. 

Mesaj tarihi:
1 dakika önce, Rewendor dedi ki:

Dortmund yenilmiş dün. Son maça varlarıyla yoklarıyla abanacak onlar da, BJK için kötü oldu.

grupta sıralamalar kesinleşti, rotasyonla çıkar dortmund. bu daha kötü olur yedekler kendini göstermek ister cl de. bjk’nin işi zor.

Mesaj tarihi:

Yalnız ŞL'de ikili averaj değil de genel averaja bakılıyor olsaydı çok ilginç bir maç bizi bekliyor olurdu.

Haaland Şampiyonlar Ligi müziğini 2 maç daha dinlemek için ne yapardı bilemiyorum ?

Mesaj tarihi:

Abi her senede şampiyon olmayalım. Sergen bu sene siciyor ya. 4 4 2 oynuyorsan Batu nün yanında Alexi oynat be kardesim.

Buarada hiç aglamasinlar tüm kararlar doğru. Hakem 2. Yarı ins eyyam yapmaz

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...