eregorn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 1 saat önce, bLackcha0s dedi ki: ben de deli gibi oyun aşeriyorum ancak elimde berbat donanımlar var geforce now'a baktım da sanırım tr'de henüz aktif değil. Paketler hazırlanıyor yazıyor. 15 Mart'ı bekle. Şu an betaya girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gungor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 oh valla bir araba oyun çıktı. teşekkürler herkese önerileri için. good old grego olsa bunları bir excele koyup hizmete açardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 Binding of Isaac Minecraft Heartstone Hatta bokunu cıkarıp revised versiyonları cıkan oyunların orjinalleri oynanabilir BG BG2 IWD gibi. Tycoon'lara bakılabilir hem zaman yer bol bol roller coaster tycoon transport tycoon gibi. Bende iyi bilgisayar var hala bunları oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 ya bi oyun vardı 2.si'de çıkmıştı hatta tekno müzikleri vardı, pixel grafikler izometrik görüş, silahlarla epey kan dökülüyordu. Zor bir oyundu. Bir ara inanılmaz hype'lanmıştı bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 hotline miami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 (düzenlendi) Hotline izometrik degil. Şubat 16, 2021 neutrino tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 Top down ama anlattığı diğer her şey uyuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 Football Manager 16-20 arasından birisi Wow Hoi4 Eu4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 1 dakika önce, khalad dedi ki: Football Manager 16-20 arasından birisi Wow Hoi4 Eu4 EU4 ve HOI 4 imkansız oynayamaz. Cayır cayır alev alır bilgisayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 heartstone benim iyi alette bile kasılıyor ya optimizasyonu özellikle açılışında rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxDamage Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 (düzenlendi) Fallout,arcanum denmis ben listemi yeniden yapayimda eksik birakmayayim herhangi birseyi. 1-Fallout 1,2,Tactics.(1 ve 2 yi bu sene yeniden bitirdim ,cok hoslar) 2-Jagged Alliance 2 3-Baldurs Gate 1,2 (Enhanced Edition olabilir,karari sana biraktim) 4-Arcanum 5-Temple Of Elemental Evil 6-Worms Armageddon(Hala MP'si calisiyor gecenlerde arkadasla falan oynadik) 7-Deus Ex (Bir iki Resolution patch cekersen yeter sorun yok,bu sene oynadim hala gozume hos gozuktu) 8-Rollercoaster Tycoon Serisi (Bu listeyi yazmadan once 1'inciyi oynuyordum,75 saat oldu bitiremedim) 9-Simcity 3000 ve 4 10-Civilization 4 (Kendim Atom islemcide test ettim rahat rahat oynaniyor) 11-Commandos 1 ve 2 (Geri kalanlari calismayabilir bilgisayarinda) 12-Desperados 1 ve 2 Şubat 16, 2021 MaxDamage tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 (düzenlendi) Planescape Torment ve Pillars of Eternity de eksik o listede sanki Hadi PoE tamam da Planescape unutulması ayıp olmuş Şubat 16, 2021 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 En tepeye her zaman Heroes 3 koyarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 Aaa heroes3 evet. Pillars çalışmayabilir bu arada, unityde izometrik 2D görünümlü 3D çünkü oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 Planescape Torment EE oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxDamage Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 (düzenlendi) 2 saat önce, Rewendor dedi ki: Planescape Torment ve Pillars of Eternity de eksik o listede sanki Hadi PoE tamam da Planescape unutulması ayıp olmuş Planescape Torment icin cok haklisin. Pillars Of Eternity donanim acisindan bilemiyorum cok yeni digerlerine nazaran. Baldurs Gate EE'lerde bile suphe ettim.Neverwinter Nights da eksik. Tam istenenlere uyan bir tane oyun daha. Şubat 16, 2021 MaxDamage tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 (düzenlendi) Half life - opposing force da eklenebilir listeye. Point & click adventure olarak da syberia 1 ve 2 ayni sekilde Heroes 3 zaten denmiş AoE / empire earth Stronghold crusader Max payne / hitman / C&C renegade Nfs underground 1&2 zorlamaz yine sistemi. Hatta nfs porsche unleashed bile eklenebilir Şubat 16, 2021 Pordakal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2021 NFS: Hot Pursuit te oynanir. C&C Renegade cok underrated, ozellikle multisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2021 Kur wow classic oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2021 (düzenlendi) spiderweb software ait tüm oyunlar. avadon serisi, avernum serisi, nethergate serisi, geneforge serisi. keşke benim de böyle bir zamanım olsa da eve kapansam. Şubat 17, 2021 totemic tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gungor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 evet işsizliğim taçlandırıp gözüme kestirdiklerimi listeledim. çok bilindik olanları koymadım, detaylı tekrar bakacağım başlığa. burün ; https://www.notion.so/Esaret-alt-nda-oynanabilecek-oyunlar-181455b2a30f47ab997c3fe8817b62c4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gungor Mesaj tarihi: Mart 11, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2021 https://store.steampowered.com/app/1282730/Loop_Hero/ bu konuda tam bir f/p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2021 bir monster cek altina da UYGARLIK ALTI oynamaya gel bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Eşimle beraber oynayabilceğim cuphead/it takes two gibi co-op oyun tavsiyesi alabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 overcooked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar