xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 abi su ekmekle yemege bandirmak ne zevkli anasini satim. evde dolmayla top kofte vardi bakkaldan dayanamadim bundan aldim. neyse paylastim iste sizlede fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 cok guzel, ekmege hasret kaldim avrupalarda afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 bu ekmek artık yok galiba hiç görmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 ekmek banmayı en sevdiğim yemek patlıcan musakka. gerçi menemene de iyi banılır bununla. neyse ben bi yumurta kırayım da ekmek banayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 bu ekmekler sağlığınıza zarar vermesin , afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 Şu çiçek ekmeklerden yemeyeli en az 2 sene olmuştur heralde sağlık niyetine. Şimdi şurada görünce, bi de altında menemene banmayı okuyunca nasıl canım çekti anlatamam gece gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 zeytinyağlı limonlu sirkeli salatanın suyuna ekmek banmak > hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 bone başlığı diye geldim, değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 (düzenlendi) bonec topiği şöyle olurdu. selamlar. bu aralar yemeklere ekmek banmakla ilgili bazı detaylar araştırıyorum. bu ekmek <çok büyük bir resim> domatesli yemeklere banmakta kullandığım ekmek tipi. ancak bu ekmeğin tahıl içeriğinden ötürü bu konuda oldukça rahatsızım. bu konuda yaptığım bazı araştırmalarda tahılın domates partikülleriyle iyi etkileşim kurmadığı konusunda şüphelerim var. bir yandan yağlı yemeklere banmakta kullandığım bu ekmeğin ise <çok büyük bir resim daha> domatese daha yakışacağını düşünmekteyim. bu ekmek salataya da banılabilir, ancak salata yiyen biri değilim. salata yemeyi ise düşünmüyorum. .... Ocak 26, 2021 Black-ice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 Yengeye ekmek banmak diye okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 (düzenlendi) Ve hiç de bone başlığı gibi gelmedi. Ocak 26, 2021 Akhlaur tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 @Black-ice sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 abi bone basligi olabilir mi ben ramazan abi usulu cumbadanak girdim konuya ne bandim be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 off fakir topici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 21 dakika önce, Borlach dedi ki: bone başlığı diye geldim, değilmiş. oyle olsa insanligin ilk bugday ile tanismasi, onu yetistirip yerlesik hayata gecisi ile baslardik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 Bana da hiç Bone başlığı gibi gelmedi 33 dakika önce, Black-ice dedi ki: bonec topiği şöyle olurdu. selamlar. bu aralar yemeklere ekmek banmakla ilgili bazı detaylar araştırıyorum. bu ekmek <çok büyük bir resim> domatesli yemeklere banmakta kullandığım ekmek tipi. ancak bu ekmeğin tahıl içeriğinden ötürü bu konuda oldukça rahatsızım. bu konuda yaptığım bazı araştırmalarda buğdayın domates partikülleriyle iyi etkileşim kurmadığı konusunda şüphelerim var. bir yandan yağlı yemeklere banmakta kullandığım bu ekmeğin ise <çok büyük bir resim daha> domatese daha yakışacağını düşünmekteyim. bu ekmek salataya da banılabilir, ancak salata yiyen biri değilim. salata yemeyi ise düşünmüyorum. .... Ama şu nasıl muhteşem bir yazı olmuş ya, gerçekten kusursuz bir imitasyon, aslından asla ayırt edilemez bir taklit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 çok geniş bir açıdan soru sormamış bone olsa tez konusu soruları sıralardı postun sonuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 @Bone mevzuya el at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 7 saat önce, Black-ice dedi ki: selamlar. bu aralar yemeklere ekmek banmakla ilgili bazı detaylar araştırıyorum. bu ekmek <çok büyük bir resim> domatesli yemeklere banmakta kullandığım ekmek tipi. ancak bu ekmeğin tahıl içeriğinden ötürü bu konuda oldukça rahatsızım. bu konuda yaptığım bazı araştırmalarda tahılın domates partikülleriyle iyi etkileşim kurmadığı konusunda şüphelerim var. bir yandan yağlı yemeklere banmakta kullandığım bu ekmeğin ise <çok büyük bir resim daha> domatese daha yakışacağını düşünmekteyim. bu ekmek salataya da banılabilir, ancak salata yiyen biri değilim. salata yemeyi ise düşünmüyorum. .... asjkldhd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 +1 blekays ayrica Uretime gecmesi lazim. -Istedigim kalitede ekmegin olmamasindan dolayi ekmek yapma makinesi aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 @Masticore doğru dedin, ekmek olmasa da bayağı yakınından pizza üzerinden örnek: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Şu çiçek ekmeğin her birinin içini çıkarıp içine ayrı ayrı tereyağı, peynir:salam, cecil peynir g:kaşar domates gibi cesitlerle sandviç yapıp kahvaltıda yemek gibisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Hiç sevmem böyle beyaz ekmekleri, gerçek bir centilmen gibi tam buğday siyez vb. daha sağlıklı tahıl ürünlerinden yapılan ekmekleri tüketiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 yine güldürdün karabuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 17 saat önce, Black-ice dedi ki: bonec topiği şöyle olurdu. Spoiler selamlar. bu aralar yemeklere ekmek banmakla ilgili bazı detaylar araştırıyorum. bu ekmek <çok büyük bir resim> domatesli yemeklere banmakta kullandığım ekmek tipi. ancak bu ekmeğin tahıl içeriğinden ötürü bu konuda oldukça rahatsızım. bu konuda yaptığım bazı araştırmalarda tahılın domates partikülleriyle iyi etkileşim kurmadığı konusunda şüphelerim var. bir yandan yağlı yemeklere banmakta kullandığım bu ekmeğin ise <çok büyük bir resim daha> domatese daha yakışacağını düşünmekteyim. bu ekmek salataya da banılabilir, ancak salata yiyen biri değilim. salata yemeyi ise düşünmüyorum. .... eahu güzel "salata yemeyi ise düşünmüyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar