DavidMills Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Bende alırım bir dal. Davetiye paylaşırım buradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 gerek kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 6 saat önce, vivavale dedi ki: bi de mirc in app ı değil mi? Hakikaten bir Mirc havası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 bana sürekli 3 davetiye hakkı geliyor ya Hala gelmeyen varsa... numaralarınız şirketlerle paylaşılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 (düzenlendi) biraz inceledim uluslararası şirketlerdeki zoom konseptinden uzak değil: konuşmacı çağırırlar 1 saat geyik yapar, 1 soru sorabilirsen sordun. o da genelde olmuyor. kişisel gelişim uzmanlarına gün doğdu. Şubat 1, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 şu ana kadar katılan ünlüler; ryan babel ahmet davutoğlu geldi 1 saat soru cevapladı. Elon musk yayın açtı sabah. mücbir sebep tayfası hep online zaten. Reklamcı ve yazılımcılar hayatsız gibi 24 saat konuşuyor. Ne zaman girsem müşteri sorunları, girişim, para kazanma vs konuşuyorlar. Falcılar ve mindfullness'cılar henüz yok. Duyduğum en komik şey ise bir silent grup varmış. Protesto amaçlı 1 saat grupta sessizlik oluyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Ya bana atsanıza zalımlar..ÖM ledim @bLackcha0s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Bana da bana da plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 varsa iletesenize merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 whatsapp'ı bırakıp telegrama geçen tayfa clubhouse'un gizlilik politikasına ne kadar dikkat etti acaba https://www.reddit.com/r/ClubhouseApp/comments/l7aywz/intruder_alert_the_clubhouse_app_is_a_stalkers/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Bana da bi davet versenize sevabina, kisi basi 2 davet hakki geliyorsa ben de burdan bir baskasina kullanayim davetlerden birini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Ara ara geliyor davetiyeler, Silphatos'a attım şimdi. Trene devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 o kadar bilmem kaç p ekran kamera felan ürettiler walkie talkie ye döndük geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 54 dakika önce, orc_lord dedi ki: Ara ara geliyor davetiyeler, Silphatos'a attım şimdi. Trene devam Cok mantikli, beni de trene alin hanim merak etmis cok. Iki oynasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 @Darqainu yolla nomeronu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 varsa invitenız bir dal alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Ben Slip'ten aldim, davetiye lazim olan discord yada burdan ozel mesaj atsin nick ayni her yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 abim davet etti de ne olduğunu bile bilmiyordum, ne olduğunu öğrenince de neden bilmediğimi garipsemedim. olabildiğince istemediğim insan sesini kapamaya çalışan bana tamamen tersmiş konsept lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 1 tane davetiye iletebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 ben alayim onu üyelik ismi falan mi gerekli daha açmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 özelden telefon numarası pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Valvyn'e gönderdim, 1 tanesini burada zincire eklersek iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Aynen bir tane gönderebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Var mı yeşillendirecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 aranizda hala davetiye gondermeyen clubcilar var, o kadar da ilk sayfada deluganli gibi sirami beklicem dememe ve R yapmama ragmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar