AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ekim 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2020 https://www.imdb.com/title/tt10048342/?ref_=ttrel_rel_tt Konusu açılmamış. 3 gün önce çıktı netflixte. Satranç seven sevmeyen herkese tavsiye ediyorum. Harika bir dizi. Diziden haberim bile yoktu netflixte ana sayfada yeni seri olarak belirene kadar. İlk bölümü izledikten sonra zaten bir bağladı devamı geldi. Tam bir başyapıt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2020 hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2020 Tarihte o kadar satranç efsanesi varken gidip hayali bir tanesinin dizisini yapalım çünkü muh female empowerment Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2020 bu kız ne zaman soyunacak ya. yüzü hep bi alien geliyor, gözlerinin arasına ben girerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2020 7 dakika önce, Kaede dedi ki: Tarihte o kadar satranç efsanesi varken gidip hayali bir tanesinin dizisini yapalım çünkü muh female empowerment adamlar ne güzel kitapı uyarlamış yüzüklerin efendisi yapılınca OooOooO bunu yapınca muh female empowerment Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2020 26 dakika önce, goldbären dedi ki: bu kız ne zaman soyunacak ya. yüzü hep bi alien geliyor, gözlerinin arasına ben girerim. bi bu kız bi de oğuzhan uğurun gözler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2020 yet another Fena değildi dizi bu arada. Netflix klişeleri fiks zaten ama yapacak bir şey yok. Kimseye aman kesin izle diye önermem, yoklukta gideri olabilür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2020 yoklukta değiliz abi çok şükür. o seviyedeyse geçelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2020 Netflix en son o Fransız devrimi dizisine baktım. Hayatımda izlediğim en boş diziler sırasında ilk 5 e rahat girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2020 (düzenlendi) bitirdim, biraz fazla rollercoaster ama olsun, iyi. Ekim 28, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ekim 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2020 Bu kadar satranç hastası birisiyim, daha birinci saniyeye kuvetten çıkma sahnesi koyduklarını görünce eeeeeeeeeeeeeeh deyip on-hold'a aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nvdf Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Netflix'in başarılı yapımlarından. Zaten 2-3 saatlik bir dizi. Dizideki satranç oyunları da bomboş değil. Youtube satranç sitelerinde analizleri falan var. Dizinin satranç danışmanları arasında Garry Kasparov'un olması olaya bakışlarını gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2020 İzlemeye değer, kız da fena oynuyor ha. Emma filmi pek ilgimi çekmemişti, izleyeceğim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2020 ilk bölümü izledim; hap falan "kafalar kırıldı kanki" senaryosu dışında iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2020 (düzenlendi) keşke dizide önemli maçları böyle canlı anlatımla kaiji gibi sunsalardı. Kasım 7, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2020 dizi akti baya karakterib fictional olmasi disinda bi problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2020 oyunlari aciklamama kismi iyi olmus severim satranc ama o sekilde tutmalari iyi belki cekerler ustune bts tutorial tarzinda donem dizisi boyle yavaslayinca sikici oluyor baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2020 Kız çok tatlı yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2020 Kendini izletti, lakin yuksek bir puan veremeyecegim. Ana karakter haricindeki kisilerin tek amaci ana karakteri desteklemek, kendi amaclari yok. O uzulunce uzuluyorlar, o mutlu olunca onlar da mutlu oluyor. Bos vakitlerinde de "ana karakterin cikarlarini nasil ilerletiriz" diye kafa yoruyorlar. Karakter kurgu olunca cikarilacak bir ders te yok, "yazar karaktere bu ozellikleri bahsetmis" diyebiliyoruz ancak. Kisilerin neden kazanip neden kaybettigini hep iste hayatlarindaki gidisat, mac oncesi yapilan hazirliklarla vs aciklamak durumunda kalmis dizi. Satranc macini heyecanli gosterebilmek icin ellerinden geleni yapmislar ama Rocky Balboa degil ki bu yani, kendine guvenince 2 kat guclu yemiyor taslarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Satranç bilgisi sınırlı olan biri olarak bile süper keyifli biz dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 satranç bilmediğim için keyifle izledim. satranç üstüne baktım zaten başka bir film veya dizi yokmuş. bundan daha iyisini de yapamazlar. anca hayretler içine düşen karakterlerin zihin savaşlarının falan olduğu anime yapılır bu konuda. onun dışında fictional olması daha bile güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 https://www.imdb.com/title/tt1596345/?ref_=ttls_li_tt bobby fischer için var mesela yakın zamandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 eyw, imdb'de chess keyword'u aratıp baktım ilk 50 sonuç içinde çıkmadığı için yok demiştim hehe yoksa tabi bir konu üstüne çekilmiş film olmaması ihtimali artık kalmış değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 kizi sanki 3d effect ile sonradan gercek sahnelere yedirmisler gibi. pixar animasyonu gibi kiz lan. ortalarindayim, dizi coghk iyi bu arada. yuruyedur fischerin gizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 kızı kime benzetiyorum diyordum sonlara doğru çıkarttım acemi cadı'daki ayşegül bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar