Darksun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2021 s5 max süpürmek ve ehh işte mopping için bayağı iyi. yeni çıkan S7 sanırım mopping işinide çözmüş. S5 mopping yaptığında haritadan iyice ayarlamazsan halıların üzerine çıkıp sürtünmeden takılıyor. Mopping çok az denedim ama su tankı doluyken halıda takıldı kaldı. S7 halıyı görünce kıçını kaldırıyor sanırım, 5k civarlarında fiyatını gördüm 3.8-4k da s5 max ın fiyatı var tercih yaparken mopping mi fiyat mı bakılmalı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2021 no touch ayarı yok mu app'de, ilife'da var no touch diye çiziyosun mopluyken oralara gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2021 işte bölge bölge harita çıkarman lazım no mopping zone vs diye. Bu 7 nin o kısmı sallamaması ondan hoşuma gitti. Mesela bende koridorda halı var full su tankı ile yine geçmekte zorlanacak yani belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2021 az da olsa deterjan eklettiren modellerin çıkması lazım artık. mis koksun ev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2021 s5 max e sivi ajax yer silici ekliyorum ben. Kivami suyla ayni oldugundan sanirim hic sikinti cikarmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2021 tıkar diyorlar tıkamadı mı? kalıntı falan bırakmıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2021 1 sene oldu, hic bisi yok. Bir kaptan biraz fazla koyup, ustune su ekliyorum. Kullandigim bunun baska parfumlusu: Zaten kivami su gibi. Koyu deterjan sikinti cikabilir diye denemedim. Yoksa evde arap sabunu ayarinda bisiler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2021 11 saat önce, Cthulhu dedi ki: link pls https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08YYN8JHR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2021 8 saat önce, ahmedinejad dedi ki: az da olsa deterjan eklettiren modellerin çıkması lazım artık. mis koksun ev. yıllardır ekliyorum ben braava'ya ve şimdi de s5 max'e. bokunu çıkarırsan tekerler iz bırakıyor onun dışında tıkanma vs ikisinde de öyle bir şey yaşamadım. o kadar hassas aletler değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2021 xiaomi'nin modellerinde kesinlikle eklemeyin tıkanıyor diyorlar. şikayetvarda falan da okumuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2021 az sirkeye ekleyin hayatınıza devam edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2021 ev güzel koksun diye sirke eklemek saçma olur sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2021 Sirke daha çok temizlik amacıyla kullanılabilir. Yalnız aşınan yüzeyler açısından dikkat etmek lazım. Plastiği falan aşındırabiliyor sirkeli su kolayca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2021 Selam, Plastikten çok, lastik parçalara zararı oluyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2021 Dogrudur, bayagi bir seyi asindiriyor zaten de plastigi asindirdigina acikli bir sekilde sahit olmustum, ondan yazdim ozellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2021 roomba 976 veya i7+ kullanan var mı? Yeni bi robot daha almak gerekti. Hubsan gibi bi distributoru varken ve henuz de roborock s7 cikmisken gidip benzer paralara s5 max , s6 falan alinmaz gibi geliyor. E ztn 300 daha verince otomatik hazne temizlemeli i7+ var. kafalar karisik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2021 i7+ var bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 Sürekli erteleyip duruyordum, kurlardaki sonu gelmeyecek artışı göz önünde bulundurarak yeter artık modunda geçenlerde Roborock S7 aldım. İlk izlenimlerim olumlu, evde kedi olduğu için süpürme daha önemliydi. Silme performansı ise hiç fena değil, gerçi deterjan türü bişi katıp denemedim. Silme olayını muhtemelen her gün kullanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 Bende sahiplendim bi tane. 10 numara. Alin aldirin. Application i bile yok, kendisi tanidi evin bir parcasi oldu artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 deterjanla silmiyor bu meretler deneme sakın . Bizde teyzeme almak için bakıyordukda fiyatlar 1 haftada feci şişti. Kur artışı eyvallah ama fırsat bu fırsat diye bayağı arttırdılar, bu kadar şişmesi normal değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 On 2.10.2021 at 02:40, Laraken dedi ki: i7+ var bizde. şeyi merak ediyorum, bu robot gelip merkezindeki hazneye tozları boşaltıyor ya. merkezde bunlar robottaki gibi bir kapta mı birikiyor, yoksa elektrik süpürgesi gibi torbası mı var? torbalıysa üzücü zira onu temin etmek vs falan dert gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2021 Torbali elektrik supurgesi mi kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2021 Hala en iyilerin cogu torbali. Torbasizlari bosaltirken tozutma olayi yok, makine ic temizligi daha kolay v.b. temizlik acisindan birsuru guzelligi var. Maliyet o kadar goze gelmiyor ustelik iyi bir modelse yan sanayi torbalarin da cogu is goruyor. 11 saat önce, roket adam dedi ki: şeyi merak ediyorum, bu robot gelip merkezindeki hazneye tozları boşaltıyor ya. merkezde bunlar robottaki gibi bir kapta mı birikiyor, yoksa elektrik süpürgesi gibi torbası mı var? torbalıysa üzücü zira onu temin etmek vs falan dert gibi geliyor. roborock s7 nin auto dock u hem torbali hem torbasiz kullanilabiliyor, allerji vs varsa torbali kullanilmasi tavsiye ediliyor. roomba da torbasiz kullanilabilme secenegi yok sanirim ama torba yerine giren hard canister lar vardi sanirim , torbasiz gibi cikartilip bosaltilip yerine takilabilen. (official aksesuar degil tabii) Nerde gordum hatirlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2021 Ya torbalı olmasını tercih ederim ben de onun tozuyla pisliğiyle uğraşmaktansa ama sonuçta henüz daha çok oturmuş bir market değil, bi sene sonra aa firma battı torbası üretilmiyor artık demelerini istemem o yüzden sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2021 Selam, Torbalı süpürge candır, hele ki enerji tasarrufu uygulaması öncesi alındıysa :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar