Aiko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 On 02.09.2020 at 19:31, Esh dedi ki: OCN miydi o cs klani, maltepeye cagiran sdfg ONC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 oyun ağırlıklı ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 Muhasebe yazilimi ama solitare ön planda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2020 Devlet dairelerine mi satacakmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 21, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2020 On 18.09.2020 at 10:12, aktiftablet dedi ki: @Loex sözleşmenin o kısmını paylaşsana nasıl borçlandırıyo seni merak ettim abi şöyle yüklenici sorumluluklarına hiç bir şey yazmamış sadece Oyun yapılacak yazmış uahsduahdsuasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 Yeni çıkacak oyun kaç para ve hangi tür ağırlıklı olucak bilgi verebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 platform agirlikli match-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 On 02.09.2020 at 13:57, Loex dedi ki: boyun kisa diye mi alindin uza dememe Dilbilgisi olmayan adamdan "da" böyle iğrenç bir espri beklenirdi zaten. Gerçi okuyunca güldüm. Yalan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2020 On 02.09.2020 at 13:48, Loex dedi ki: hayir konu ile ilgili soyleyecek bi sozu bi faydasi yok geliyo yok efendim de leri ayirmayani kabul etmiyorum. Sen kimsin ki ? kabul etsen ne olur kabul etmesen ne olur senin fikirlerinin dusuncelerinin ne onemi olabilir benim icin. On 18.09.2020 at 11:37, Oce4n dedi ki: ben hala sahibinden'de yazılımcı iş ilanı olmasının şokundayım ya... On 18.09.2020 at 13:41, razzRaziel dedi ki: oyun ağırlıklı ne demek? On 18.09.2020 at 16:39, reyou dedi ki: Muhasebe yazilimi ama solitare ön planda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Kasım 21, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2020 On 20.11.2020 at 08:47, Masticore dedi ki: Yeni çıkacak oyun kaç para ve hangi tür ağırlıklı olucak bilgi verebilir misin? Platform olacak oyun 2 oyun modu olucak hikaye kısmı bedava olacak bide endless mode olucak inş onuda 99 cent düşünüyorum. Hikaye kısmını bitirene bedava olucak endless mode da hikayesi falanda var saçma azcık ama karikatürlerini çizdirdim tatlı duruyo baya bide karakter falan oyun içi grafik paylaşırım haftya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2020 flappy löx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 hazırmısınız ilk video ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 hazırız gönder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 degiliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 peygamberdevesi mi lan o dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Level tasarımı meh, değişmesi lazım. Grafikler insallah placeholder’dir. Yerçekimi hissi seyrederken bile çok kötü, iyi hissiyatin nasil yapıldığını öğrenmek lazım. merdivenden inen ayaklar iyi (mevcut bocekleri de ezmeli), peygamberdevesi süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 trafik işaretlerini de beğendim, 10/10 would bang again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 ya videoyu dandik bi xiaomide screen recorder ile kaydettim ayakların böcekleri öldürmesini düşünüyordum bende ama emin değilim hala levellerde sıkıcı biraz gerçekten çünkü hikaye gereği merdivenlerden çıkıyor ama işte yıkılan eden merdivenler var yukarıdan taşlar düşüyor falan. mümkün olduğunca daha az sıkıcı yapmaya çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 On 02.09.2020 at 14:05, Loex dedi ki: kellik iyidir ya boyunda kisa degil(benden kisasin o ayri) neden takiliyosun boyle ufak seylere yani senden bile uzunum 1.90'ın üstündeyim, tehditkarım, sana tepeden bakarım bi omuz atsam fırlarsın, UZAA diyor @sipeyskeyk yok mu bunlara bi cevabın, pıstın mı ha hş hayırdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Şu oyunu 10 yıl önce yapsan milyar dolarlık firma olmuştun şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 arif iosa gelecek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Böyle böcekli şeyi insanlar iğrenip oynamaz yalnız. Ya da benim mobil oynayanlar algım bozuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 5 dakika önce, TheGreatWall dedi ki: Şu oyunu 10 yıl önce yapsan milyar dolarlık firma olmuştun şimdi. kısmet ya 3 dakika önce, Silphatos dedi ki: arif iosa gelecek mi Arf lütfen :) ios steam ne varsa yüklüycem inş Bi publisher bulsam keşke 2 dakika önce, eldar dedi ki: Böyle böcekli şeyi insanlar iğrenip oynamaz yalnız. Ya da benim mobil oynayanlar algım bozuk Öldürüyoruz abi kim istemez iğrendiği şeyleri öldürmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Bazı insanlar görmeye bile dayanamıyor ya böcek, örümcek falan. O yüzden daha minnoş böcek tasarımları daha iyi olabilir nacizane tavsiyem. Bunun dışında elinize sağlık umarım istediğiniz yerlere gelirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar