dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2022 On 28.03.2022 at 11:12, Seru dedi ki: dune'da da bu eleman oynayacak dedikoduları bayadır var, cuk uyar. hangi eleman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2022 6 dakika önce, dasaaa dedi ki: hangi eleman? joker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2022 snopyimax qeyfi var o zaman akşam indireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2022 şimdi bitti. Son 1-2 aydır batman çizgi romanları, Nolan Filmler, Arkham oyunlarıyla bi Batman modundaydım zaten. Çok beğendim filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2022 Guzel bende begendim. 8.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2022 (düzenlendi) bende begendim baya iyiydi, kesintisiz batman cizgiromani okuyorum zaten ben kac senedir abartisiz binlerce olmustur. ayrica oyunlarin havasi vardi, penguen falan ordakiydi direk cok daha iyiydi o acidan. tek sevmedigim izleyenin gozune surekli bir isik tutulmasiydi ya arabalar, ya el feneri, nedir abi o sdfd Nisan 19, 2022 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2022 Batman abimiz çok fazla karizmatik durmaya çalışmasa daha iyi olurdu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2022 hdr ve düzgün ekran şart bu ne lan kapkaranlıktı. bir de tüm film boyunca aynı 2-3 müziğin durmaksızın dönmesi biraz rahatsız etti. iyi yanları vardı kötü yanları vardı, genel normal olarak iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2022 12 saat önce, Norak dedi ki: tek sevmedigim izleyenin gozune surekli bir isik tutulmasiydi ya arabalar, ya el feneri, nedir abi o sdfd işte o katlanarak filmin sonundaki gün doğumu sekansına kadar gidiyor jkhasdf boku orada çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2022 simdi yeni penguen dizisini bekliyoruz colin ve hbo'dan birde muhtemel gcpd dizisi gelecek, 2 'sider filmin spinoffu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2022 Ya aslında filmin noir gizem havasını beğendim, Chinatown, L.A. Confidential'la Seven arası bir çizgi tutturma fikri hoşuma gitti fakat film çok uzun ve boğulmuş. Kurguda batırmış. 30-40 dakika kesseler(tabii kesip hikayeyi işler tutmak kolay değil) çok daha başarılı olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2022 her polis sahnesinde, polislerin HAWAHWUHAW diye ordan oraya koşturmasına hastayım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2022 7 saat önce, razzRaziel dedi ki: hdr ve düzgün ekran şart bu ne lan kapkaranlıktı. HDR filmi MadVR ile açınca ekranı otomatikman HDR moduna geçiriyor, Windows görüntüsünü çok solduruyor. Filmden önce Windows'u HDR moduna alsam, filmi öyle açsam da, film çok karanlık gözüküyor. Eğer MPC Video Renderer kullanırsam film tam ayarında gözüküyor. zorla HDR moduna geçmiyor, filmi açmadan önce Windows'u HDR moduna almaya da gerek kalmıyor. Böylelikle Windows'ta renklerin solması veya filmin çok karanlık gözükmesi gibi şeylerle uğraşmamış da oluyorum. MPC ile izliyorsan sen de dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2022 @Bone yok ben tv'de izliyorum da versiyon hdr değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2022 nirvana'nın en sevdiğim şarkılarından biri niye birden popi oldu anlaşıldı. 2 kere çalmışlar filmde bi de üstüne genel soundtrack teması şarkının üstüne kurulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2022 dün izledim bitirdim çok beğendim keşke dizi formatında olsaymış daha izlerdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2022 güzeldi hakkaten trilogy mi olacak bu nedir plan belli mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2022 2. filmin calismalarina baslamislar diyordu gecen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2022 stream versiyonu var hadi iyiler yine, cam çekim olsaydı bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Nisan 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2022 asdf abi rusya ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2022 On 21.04.2022 at 08:00, Quel-Thul dedi ki: güzeldi hakkaten trilogy mi olacak bu nedir plan belli mi Tahmin 2de joker(ztn belli), son film court of owls'a baglicaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2022 yeter artık 3 kesmiyor yapsınlar 7-8 tane izleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2022 Batmanda kısır kalıyo artık sürekli joker başka bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2022 film olarak iyi de bir batman filmi olarak şahsen tatmin etmedi. birdman deselermiş daha albenisi olurmuş. batman hariç (o da 3 saat boyunca tek ton) diğer bütün karakterler silme kötü ve zayıf, buna bruce wayne de dahil. joker filmine benzeyen (konu dahil) birşey yapmışlar ama şimdi dc'nin kalanından kopuk bu da gene. bir tutturamadı dc. kaçıncı joker bu ayrıca artık bir adam tutturamadılar, yalama oldu karakter. sonraki filme bir daha reboot olursa şaşmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar