Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 ülkelerin dinlerini KARI arayarak öğrendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 18 saat önce, goldbären dedi ki: okcupidden filipinli gelin falan mı aldın :))) Asdssdfsdf Bunu ben de düşünmüştüm de yazarsam ayıp olur diye yazamamıştım. Adam bodozlama sormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 okcupidde filipinden çok malezyalı var ya. müslüman alayı kapalı filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 Durumu tam bilmiyorum ama gorusup tanismadiginiz, canli oldugunu, nefes aldigini ilk elden gormediginiz kadinla aman diyim internet uzerinden planlar yapip da bir ise baslamayin. Onun haricinde bir insanla hayatini birlestirmeye hakikkatten niyeti olan insan esyaya ona buna bakmaz. Cevremde son donemde pek cok insan evlendi, hemen hepsi eski esyalarini birlestirdiler, uc kurus masrafla hallettiler her seyi. Evliligi bok eden bir numarali etken borc harc. Evlenirken borcsuz evlenmeye bakin. Boyunuzu asan masraflara girmeyin. Kadini, ailesini mutlu edersiniz o an icin ama evlendiginizde aileler toz olur, kuru ekmek cayla ogun gecistiririken esiniz alir cantasini gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 soruma cevap gelmediğine göre cevap evet, hayatının belki de en büyük hatasını yapıyorsun karşim, kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 On 4.07.2020 at 16:11, deadwoll dedi ki: Durumu tam bilmiyorum ama gorusup tanismadiginiz, canli oldugunu, nefes aldigini ilk elden gormediginiz kadinla aman diyim internet uzerinden planlar yapip da bir ise baslamayin. Onun haricinde bir insanla hayatini birlestirmeye hakikkatten niyeti olan insan esyaya ona buna bakmaz. Cevremde son donemde pek cok insan evlendi, hemen hepsi eski esyalarini birlestirdiler, uc kurus masrafla hallettiler her seyi. Evliligi bok eden bir numarali etken borc harc. Evlenirken borcsuz evlenmeye bakin. Boyunuzu asan masraflara girmeyin. Kadini, ailesini mutlu edersiniz o an icin ama evlendiginizde aileler toz olur, kuru ekmek cayla ogun gecistiririken esiniz alir cantasini gider. level level bence. Bir sonraki level'da farklı challenge'lar geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 1 saat önce, goldbären dedi ki: soruma cevap gelmediğine göre cevap evet, hayatının belki de en büyük hatasını yapıyorsun karşim, kolay gelsin. yok kişisel bilgi vermek istemedim, asyalı değil, türkçe biliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 ooo azeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Ahali... Ayıp oluyo ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 koaly gelsin ne diyelim. 1 saat önce, Aceace dedi ki: Ahali... Ayıp oluyo ama. yengeye bir şey demiyoruz ki, bir süre tanışmadan etmeden risk büyük diyoruz, sana noluyo........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 (düzenlendi) Yengeye afedersin azeri dediler tuu Ben sahsen azeri ise tebrik ediyorum arkadasimizi. Birkac azeri geline denk geldim daha once, gercekten acayip hos tutuyorlar eslerini. Sonra eve geliyorum, yemek hazir degil mi daha diyor benim hatun Temmuz 9, 2020 cicibeybe tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Azeri gelin adamın ayağından donunu alır be manyak misiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 güzel bir hatıra kalır diye açmıştım topiği ama faydalı tavsiyeler paylaşılsa da sonradan böyle bir topic açmıştım gel beraber okuyalım gibi olmadı neyse internet böyle bende çok paylaşmak istemiyorum özeli, genel soruyorum, karşılıklı çekinmeden paylaşabilmek de iyi oluyor başkaları yerine tecrübe yaşayarak kazanılıyor yazılı iletişimden çok çekiyorum ama özellikle klavyeden yazıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2020 On 03.07.2020 at 10:50, Emaleth dedi ki: dinsel gerekliliklerden dolayı evlenmeden ilişki yaşayamıyorsan bile, bildiğim kadarıyla bir kızla birbirinizi tanımak, anlaşıp anlaşamayacağınızı görmek, beylik deyimle söylersem "pastanede seviyeli birer limonata içmek" için bir engel yok. ben de demeye çalışıyorum ki uzuuun uzun limonata içmeden, "ay ben bununla senelerce limonata içerim" demeden evlilik aşamasını planlamaya atlama. sen önce limonataları iç, sonra ilgili süreçler kendiliğinden çözülüyor zaten limonata tatlı gelince/gelirse :) hani derler ya, iki gönül bir olursa samanlık seyran olur, vallahi olur anacım. ha, dinden azade (ve forumda yaygın) bir düşünceye göre tensel uyum da evlilik kararı için önemli, ama bu düşünce sana apply etmiyor diye anlıyor ve uzatmıyorum bu kısmı. herkesin kendi kararı... ama madem dini bunun önüne koyuyorsun, "ilişki yaşamak" da önceliğin ve amacın olmamalı, öyle değil mi? özetin özeti, evlenmenin aslen tek bir anlamı var: hayat denen sarp kayalıklar ve zorlu yollarda ELELE yürümek. takım olmak, tek değil çok olmak, en küçük sosyal ünite olmak, kalene (maddi ve manevi anlamıyla söylüyorum) bir insan evladı daha kabul etmek, hatta xunn'un dediği gibi "birlikte yalnız olmak"... kestirme-pratik-hızlı çözüm değil de uzun yol kafasıyla bakmak bu yüzden önemli. gerisi de teferruat... tost makinesiymiş, istemeymiş, düğünmüş... bunlar niyet varsa ve sağlamsa, pıt-pıt-pıt çözülür. soru bu olmamalı Üf kalemin özlenmiş ablam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2020 tam da bu kafa, 2 yıldır birlikte olduğum insanda olmadığı için biten ilişkiye üzülen bana da çok iyi geldi şu an. seviyorsan oluyor, sevmiyorsan zaten insanın kaşı bile bahane yaratmaya yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2020 göz yaşı içinde bıraktın forumu prawler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2020 çikolata tavsiyesi sürecine geldik bir kaza olmazsa bi de Allah affetsin iyi bi cevizli baklava tavsiyesi lazım fıstık pek yetişmiyor oralarda uzak mesafeye alışmak zor, 1-2 ay daha idare edebiliriz inşallah tost makinası tavsiyesi haklıymış bu arada sdfd buldun mu yapıştırcan resim gönder filan bi de kadın giyim beyin yakıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2020 Neyi affetsin allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2020 cevizli baklava aldığı için. baklava fıstıklı olur çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2020 dolandırmasalar bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 21 saat önce, fresia dedi ki: tost makinası tavsiyesi haklıymış bu arada sdfd buldun mu yapıştırcan Yoo.... Ben tost makinesi, portakal sıkacağı, elektrik süpürgesi yazdım diye az kala linç yiyordum. O ufak tefek eşyaları "Hallederiz yiea" diyip sonraya bırakınca eşyalar birleşip Voltran'ı oluşturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 Ben bu konuyu tam takip edemedim, şimdi türki cumhuriyetlerden biri random kız fotoğrafları atıp OP u kandırarak dolandırmaya mı çalışıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 kandırmışlar da galiba. ailesini ve baklavasını alıp filipinlere gitti galiba op. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar