Gangren Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 Release 10 Kasım oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2020 cyberpunk ertelemesin artık gene bari bunları kovalarmışçasına lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2020 Erkene çektiler Valhalla'yı, 17'siydi normalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 11, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2020 Cyberpunk 2077'den korkmuşlardır. Kasım'da alınacak çok oyun var zaten: Dirt 5 Cyberpunk 2077 Assassin's Creed Valhalla Hyrule Warriors: Age of Calamity Yakuza: Like A Dragon Belki Yakuza'yı atlarım bunların arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2020 x box ın çıkış tarihine çektiler işte. Launch Day oyunu olsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2020 Şimdi oldu Alayım hemen .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2020 Recommended (High preset, 1080p, 60 fps): - Processor (AMD / Intel): Ryzen 7 1700 - 3.0 Ghz / i7-6700 – 3.4 Ghz - RAM: 8GB (Dual-channel mode) - Video Card: AMD Vega 64 - 8GB / GeForce GTX 1080- 8GB - Storage: SSD (50GB) - Operating system: Windows 10 (64-bit only) - DirectX Version: DirectX 12 - Additional note: Requires GPU with DirectX 12 (Feature Level 12_0) support Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2020 grafikler çok güzel, konsept çok güzel, ama ana konuyu çöpe attılar herhalde artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2020 ac oyunlarının en ilginci gibi göründü bana. ben en son 2 veya 3ü oynamıştım. ondan sonrakiler hep tekrar gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 15, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2020 Sadece Odyssey oynadım ama çok beğendim onu da. Dolar uçmadan preorder edeyim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2020 AC 1 - 2 - Brotherhood - Revelations - Black Flag - Liberation - Freedom Cry - Unity - Rouge - China - Syndicate - India - Russia. Bu oyunlar birbirinin aynısı. Grafik, hikaye ve arada yeni özellikler dışında tamamen aynılar. Sonra araya Witcher 3 giriyor. Ubisoft voaw diyor ve origins'i yapıyor. Kişisel fikrim, çok güzel bir AC oyunudur. Seriye yeni bir tat getiriyor. Tabi Ubisoft bu olayın suyunu çıkarmak adına Odyssey'i yapıyor. Bu kadar saçma ve bir o kadar da anlamsız bir oyun oluyor. Vikings göze güzel gözüksede, yine şüphelerim var. Sanki bu sefer RDR2 yavaşlığını baz alıp, Origins - Odyssey tadında bişi yapmak istiyorlar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2020 rdr2 bana yavaş gelmemişti ya. normal bence. öbürleri hızlı (ve boktan =P (v3 hariç tabi =))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2020 (düzenlendi) Yavaş derken, kötü anlamda değil. Yani her yaptığının bir animasyonu olması, default yürüme olması, hikayenin yavaş yavaş açılması gibi durumlardan bahsediyorum. Yoksa RDR2 bence muazzam bi oyun Edit: Bu arada uplaydan alırken 100uplay coin verirseniz 50TL indirim oluyor. 215TL'ye geliyor base game. Ekim 15, 2020 eregorn tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2020 epicden kuponla daha ucuza gelir sanırım, üzerine uplay e de ekleniyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2020 epic kupon kullanamıyorsun. kupon kurallarında preorder oyunlarda geçerli değil diyor. En azında Rocket Leauge'den gelen kuponda öyle diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 15, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2020 Valla Origins oynamadım ama Odyssey BotW'dan bu yana en sevdiğim, en çok vakit ayırdığım oyun oldu. 110 saat olmuş dün gece, hala bitmedi. Temmuz'da aldım oyun bilgisayarımı, ilk aldığım oyun da bu oldu (hatta Xbox Store'da 700TL, Steam'de 80TL fiyat gördüğümden isyan edip oyun bilgisayarı toplamıştım) 3 aydır oynuyorum, 3 aydır çok eğleniyorum. Valhalla çıkmadan bitirmeye çalışacağım ama. Valhalla'ya bastım pre-order'ı. Cyberpunk 2077 ile yanyana oynarım artık. Odyssey'i de zaten Tomb Raider oyunlarıyla yanyana oynuyorum, onlar bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2020 hmm kuponlarda 1 kasımda sona eriyor normalde , ama en kötü 1 ay sonra yine verecekler nasılsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ekim 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2020 vikinglisi geçse de samuraylısına falan sıra gelse. ben korsanlısında kaldım hala. syndicate de güzeldi steampunk sevdiğimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2020 ghost of tsushima baya samuraylı assassins creed. geç kaldı ubi artık onun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2020 ne kadar ön inceleme okuyduysam ve izlediysem hepsi, odyssey den çok daha iyi olduğunu söylüyor. hadi bakalım ya üzmez inş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 (düzenlendi) CINEMATIC TV COMMERCIAL https://youtu.be/ievcgaJTQiw .. Kasım 1, 2020 kizillelma tarafından düzenlendi ek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 pre load ne zaman olacak bilen var mı? bi de şu an için 3gb patch var diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 Mail geldi şimdi. 6sında preload açılıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar