Xenus Mesaj tarihi: Nisan 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2020 ne umutlarla almıştık bu oyunu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 abv funcom F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 oha bu oyun ölmedi mi hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 stajyerlere proje olsun diye mi tutuyorlar napıyolar hakikaten, oynayanı var mı bu oyunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 yaşandı bitti saygısızca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 Bana ekran kartına deli para verdiren ilk oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 yalnız müzikleri çok başarılıydı, geçen bannerlord modu buldum AoC müziklerini oyuna koyan, deli özlemişim gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 White sand mı ne vardı o çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 hala aldığıma pişman olduğum oyunlar listesinde zirvede. kapanmamış olması inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 adamların anarchy online bile duruyor niye kapatsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 haber unchained için, sonradan çıkan tırt f2p versiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2020 On 29.04.2020 at 19:28, Sam dedi ki: hala aldığıma pişman olduğum oyunlar listesinde zirvede. kapanmamış olması inanılmaz. benim için WoW'dur o. hala düzeltecekler diye bekliyoruz ama kaç yıl geçti umudumu yitirdim. keşke şu AoC'a bi grafik update'i gelse, zevkle oynarım yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ekim 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2020 collectors ed. almıştık, key'ler bozuk çıkmıştı. dev. videosunda fillerle siege yapıyoz bakın demişlerdi. hala yapılamıyordur herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Kasım 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2020 bunun soundtrack albümünü eve online'da da dinledim, conan exiles'ta da. neye koysan gidiyor çok epik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2022 ne oyundu bee, özlemişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2022 bunu uplayınca dedim yine mi yama geldi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2022 On 11.10.2020 at 21:58, Bone dedi ki: keşke şu AoC'a bi grafik update'i gelse, zevkle oynarım yine. geldi geldi grafik update ama geriye doğru ülke gibi lan, ilk çıktığında daha güzeldi oyunun grafikleri efektleri ne yaptılarsa en son baktığımda traşlanmıştı bir sürü efekt gölge vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar