Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 17, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2023 Bilgisayarda tek yaptığın oyunsa alınır ancak. Standart 1080p monitör ppi'sine sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2023 2 k 144hz veya 240 hz monitor var mı ? tercihen 24 inc civarı. FPS için olan monitörlerin hepsi 1080p :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mart 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2023 2k bütçemi çözünürlükmü ? fps için halen tn panel öneriliyor ben sevmiyorum o ayrı. 24 inch de 2k önermiyorlar sanırım fps için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2023 çözünürlük ya. 24 olmasın 25 olsun en kötü 27. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2023 27" 'te FPS biraz zor oluyor haberin olsun. Önceki sayfalarda paylaşılmıltı 2k 144hz 27" Asus Va.. bişi var ben ondan aldım memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2023 2. Monitör alacağım. 2k 27” 144hz 1ms bir lg var. Yine benzeri bir şey düşünebilirim. Biraz daha iyi olabilir. 27”i geçmesin. Pivot özelliği kesin olmalı. Bir de HDR dandik olmasın. En azından hdr400-600 olsun bari. E 1ms 144hx yeterli ama bundan da çok düşüğe geçmesin. biraz araştırdım. Çıkan modellerin hiç biri stokta yok. Belki internette çıkmayan ama benzer özellikte bir öneriniz oluruz ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2023 HDR400 ya da HDR600 açacapına SDR kullan, daha iyi ama bence. Kendi HDR400 monitörü artık hep SDR kullanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2023 2K monitörler ya yok ya çok pahalı, bu kasıtlı mı yahu? Ben mi araştırmayı beceremiyorum ya da Aynı ben de 27" 144 2k IPS arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2023 lg ultragear 27gn880 var bende 2k. hdr1000 güya. onda bile hdr performansı çok düşük özellikle brightness'da. hdr izlemek istiyorsanız alacağınız monitörün o kısmına ayrıca bi göz atın. bunun dışında monitörümden memnunm gerçi. doğru renk ayarlarını yapınca %99 civarı srgb de veriyo bana yetiyo. bana ilginç gelen şu teknolojilerin çok eski olmasına rağmen hala standardize edilememiş olması. insan 2023 yılında monitör seçerken bu kadar zorlanmamalı. bitiremediler eskileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2023 Aiko, 20.03.2023 15:39 tarihinde dedi ki: çözünürlük ya. 24 olmasın 25 olsun en kötü 27. https://rog.asus.com/tr/monitors/27-to-31-5-inches/rog-swift-oled-pg27aqdm/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2023 Bu iyi de aşırı pahalı. Oled. 40k bandına çıkmam. 10-15k max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2023 GERGE, 10.07.2023 11:34 tarihinde dedi ki: HDR400 ya da HDR600 açacapına SDR kullan, daha iyi ama bence. Kendi HDR400 monitörü artık hep SDR kullanıyorum ben. Valla senin tercihin tabii ama sdr’dan net daha iyi gördüğüm nerede denediysem, aynı monitörü kullanıyoruz. Hani renkleri ve kontrastı hdr’da kaldıramayan, sdr’dan kötü görüntü veren monitör de öncesinde kullandığım için öyle bir sorun görmedim bunda. Öyle daha memnunsan öyle kullan tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2023 Oyunlarda daha iyi olabiliyor, ama dizi-film vb. epey daha kötü oluyor. HDR yetmiyor onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2023 (düzenlendi) görüntüyü tv'ye atınca steam link'ten renkler palyaçoya döndüğünden o zaman kapıyorum. hep dediğin için oyunlarda da mı kapıyorsun dedim. ilk aldığında çünkü auto hdr'dan bile (oyunların varsa kendi hdr'ından daha kötü) memnun olduğunu yazmıştın. youtube'da üzmüyor gerçi ama öyle uzun dizi-film izlemiyorum monitörde gerçi, olabilir. beğenmediğin kısım renk mi, kontrast mı, parlaklık mı ama merak ettim. oyunlarda "şurada güneş parlıyor" şeklinde ekstra parlaklığa ulaşamıyor ama bana daha dinamik, daha canlı geliyor renkler yine de. eski monitörde mesela tam tersine soluyordu görüntü. şu mesajı atana kadar kapadım da geri açtım şimdi, dünya varmış dedim. içim karardı sdr'da 2dk'da. Temmuz 10, 2023 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2023 AuroHDR çok iyi, o konuda bir sorun yok. Ama vidyolarda renkler çok inaccurate oluyor parlaklık vb. yetmediğinden. Bizim monitor daha çok AutoHDR monitörü, onun dışında otantik HDR ile performans kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2023 Sam, 10.07.2023 14:31 tarihinde dedi ki: şu mesajı atana kadar kapadım da geri açtım şimdi, dünya varmış dedim. içim karardı sdr'da 2dk'da. Şunu bir dene: Black Equalizer: 13 Picture Mode: Custom Brightness: 100 Contrast: 75 Sharpness: 60 Red:49 Green:50 Blue:47 Gamma: Mode1 Saturation:60 Local Dimming: On SDR olarak epey iyi oldu böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2023 abi bu yazdığının benim custom sdr'ın default halinden tek farkı brightness'ın 100'de olması yalnız, diğer bütün değerler aynıymış. ben gene hdr'a döndüm. bir gün daha iyi bir monitöre geçersem belki daha iyiymiş derim ama şu an gayet memnunum şahsen, parlaklık olarak da bundan fazlasını gözlerim kaldırmıyor artık, oyunda güneş/flashbang gözüme patlamasa daha iyi. seninle öbür başlıkta konuşmuştuk sanırım da, oyunun kendi hdr'ı varsa onu seçip kalibre etmek lazım. auto hdr sadece oyunun kendinde bulunmuyorsa yoklukta idare ediyor. hdr'ı olan bütün oyunlarda denediğimde daha zayıf sonuç veriyor. valhalla vardı sende mesela onda kendin test edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2023 Oyunlarda Win+Alt+B ile açıyorum genelde zaten, ama video ve comic gibi şeylerde cidden meh HDR400. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2023 Aiko, 10.07.2023 13:22 tarihinde dedi ki: https://rog.asus.com/tr/monitors/27-to-31-5-inches/rog-swift-oled-pg27aqdm/ bedava. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2023 oledler cogaldi 27si ayri ultrawide i ayri sub pixel layout yahut fan sesi gibi seyler kafami kurcaliyor 2. nesil oledler bu sorunlari def edene kadar bekleyip almak istiyorum ama kampanyalar cok cezbetmeye basladi, 2 bira cakip pc basina oturursam oledli gunler gelecek gibi hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2023 GERGE, 11.07.2023 20:48 tarihinde dedi ki: Oyunlarda Win+Alt+B ile açıyorum genelde zaten, ama video ve comic gibi şeylerde cidden meh HDR400. yahu hdr400 pek işe yaramıyor zaten diye hiç hdr denememiştim, haberim yoktu şu kısayoldan, sağol. hiç değilse oyunlarda bir deniyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2023 Oyunun kendi hdr’ı yerine windows auto hdr kullanırsanız oyunlarda memnun kalmazsınız diye ben yine demiş olayım da. Auto hdr ancak hdr eklenmemiş oyunlarda abdurrahman çelebi. İlk yapılması gereken oyun menüsüne girip orada varsa onu açıp kalibre etmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 aldim alienware UW oled daha once UW ve curved kullanmamistim, ama 2-3 oyuna girince, dogal geldi, sanki hep olmasi gereken buymus yahu dedim motion clarity cok buyuk fark, renklerden fln daha onemli 240hz acer monitorle yanyana, ama DWF nin 160hzsi daha smooth hissediyor renkler fln zaten sahane ama en cok etkileyen yani o motion clarity oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2023 (düzenlendi) https://item.jd.com/10066258086188.html Sunu aldim ben 40 ekran. HDR400 olayini okumus olsaydim önceden belki almazdim. Film izlerken tam ekrana gecemiyor. Ofis isleri icin super ama. Fiyati cok ucuz die aldim Temmuz 22, 2023 GEd tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2023 windows hdr kalibrasyonu için şunu indirin: https://apps.microsoft.com/store/detail/windows-hdr-calibration/9N7F2SM5D1LR?hl=tr-tr&gl=tr&rtc=1 sonuca göre profil oluşturup onu kullanıyor windows. ekranın verebildiği parlaklığa göre kalibre ettim. renk satürasyonunu da istediğiniz gibi seçersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar