Liebe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 15 saat önce, Sotto dedi ki: Baya efsaneymis coveri. Bizim arkadaşta bunun kitap gibi bir versiyonu vardı içinde dune, comand and conquer, tiberian sun falan vardı 4 5 oyun müthiş bir seriydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 Delta Force:) buna en yakın oyun son dönemde Ghost Recon Advanced Warfighter vardı. Aynı tadı vermese de yakın bir tecrübe yaşatmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 Yılını hatırlamıyorum ama baya küçüktüm,kafede Delta force oynuyordum Yanımda izleyen bı "abi" var,25-30 yaşlarında arkadaşı yan bilgisayrda bisiyler yapıyor bu da sandelye çekmiş beni izliyor Ben adam vurdukça "helal sana koçum aslan" fln diye gaza getiriyor , tabi vuruldum sonra , -öldün mü gardaş? -he vurdular abi -olsun,vatan saolsun Hayvan gibi gülmüştüm hala da gülüyorum aklıma geldikçe , hiç.unutamadigim absürt bir gaming anısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2020 Sene 90'da tanıştım sırasıyla Commadore 64, Atari 2600, Macintosh ve PC ile 93 e kadar hepsini kullandım ama 93 sonrası Mac ve PC kaldı kalanları kutuya kaldırdım gitti. PC'de aşağıdaki oyunlar bütün çocukluğumu yedi resmen. Halen bu oyunları buldukça gog vs satın alıp oynuyorum. Ne keyifli günlerdi yaşlandık iyice. Bazılarını önceden koyanlar olmuş ama emeğe saygı ben bir daha koyayım. Daha tonla oyun var tabi ama bunlar ilk aklıma gelen ve hep aklımda kalanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korro Mesaj tarihi: Ekim 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2021 oyun budur!! kara kutu asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ekim 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2021 eski evde gta 2 ve croc cd'leri duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2021 Bone topiği diye dalga geçmeye gelmiştim, Bone topiğiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2021 hijackleme lan topiki, senin değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 14, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2021 İlkokuldan kalan, hala mutlulukla hatırladığım, CD ile gelen oyunlar bunlar: NFS II: SE'yi tekrar oynamaya başladım bu arada, hala eğleniyorum. Şöyle bir şey buldum: https://github.com/zaps166/NFSIISE Hala aynı tarz oyunlara devam ediyorum bu arada, 7'sinde neysek 70'inde de oyuz gerçekten. CD ile gelmeyenler dersek iki oyun çocukluğuma darbesini vurdu: Prince of Persia inanılmaz bir oyundu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2021 On 23.01.2020 at 14:04, DareJedi dedi ki: Bunun çakması bi yerli oyun vardı ya neydi adı, bi dergi vermişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2021 19 saat önce, Silphatos dedi ki: hijackleme lan topiki, senin değil bir Bone topiği, Bone topiğidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2021 Tügva'nın hakkından Bone gelir!!!11birbirbr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2021 Phantasmagoria'y görünce akla gelen diğerleri: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syringe Mesaj tarihi: Ekim 14, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2021 6 saat önce, aktiftablet dedi ki: Bunun çakması bi yerli oyun vardı ya neydi adı, bi dergi vermişti. Gercegin otesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syringe Mesaj tarihi: Ekim 14, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2021 https://youtu.be/Hwssu7_oIKc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2021 8 saat önce, Aceace dedi ki: Tügva'nın hakkından Bone gelir!!!11birbirbr :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2021 15 saat önce, Syringe dedi ki: Gercegin otesinde Ağzın bal yesin. Sırf yapmış olmak için yapmışlar baya dandikmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2021 (düzenlendi) Tabii ki efsaneyi de unutmayayım, pek bilinmeyen bir oyundu. Bana da yurtdışından biri getirmişti, 2 3 kere bitirmiştim, 2-3 CD'ydi. point click adventure elementleri vardı aynı zamanda rail shooter zaten FMV. Ekim 15, 2021 Seru tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 Görev paketi tabirini ve mouse kontrollü FPS'i ilk bu oyunla görmüştüm. Bitirmem yıllar sonra tam ekran oynayabilmek için saatlerce çözünürlük ayarında cebelleştiğim Steam versiyonuyla olabildi. Yön bulmak bazen oldukça kriptik bir hal alsa da, düşman hareket pattern'ini çözdükten sonra apartman boyunda düşman birimlerine hard zorlukta bile tek atarak gitmek sıksa da, hikaye varla yok arası olsa da, sadece müzikleri ve türe kattıkları için bile tecrübe edilmesi gereken bir oyun. Çıkan son patch'inde bile ölümüne bug'lı bir oyundu. Özellikle mahalleden çıkış kapısını açmak için bir teyzeye kedisini aradığımız görevden sonra açılan kapının görünmez şekilde bariyerli hale geldiği ve sizi no clip hilesine mecbur bırakan bug saçbaş yoldurur. Açılır kapanır tahta kapılara değerek paramparça olmak, askerlerin 2-3 saniye sizi farketmeyip öyle bakakalmaları yada düşmana critical hit vurduğunuzda HP boost aldığınız için bir çatışmada literal anlamda 0 HP ile savaşmaya devam ettirebilmesi efsanevi bug'lardan biriydi. Öte yandan alternatif son bölümü/son boss savaşı olması, Quake 2 sonrası Half Life öncesi dönem için nefis grafikleri olması, bitip tükenmek bilmeyen mecha anime referansları ve -oyun her ne kadar tam tersi olmak için uğraşsa da- aslında oldukça gri bir hikayesi olması açısından bile oynanabilecek bir oyun. Oynadığım tüm NFS'ler içinde arabanın hasar aldığı tek oyun buydu. Özellikle Landstrasse haritasında Porsche 911 seçip çocukluk hayallerimi süsleyen yeşil beyaz polis arabası ile suçlu yakalamak enfes bir histi. Ayrıca patch yükleyerek yeni arabalara bedava sahip olabilmek bile şimdi bakıldığında yüzlerde acı bir tebessüm yaratmakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar