Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Hayalgücümüzü genişletiyor böyle filmler ne güzel işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 Tenemedi Postponed indefinitely gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 ülkelerde daha sinemalar açılmadı o yüzden normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syringe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 o zenci adam uygun olmus mu gercekten bas rol icin? goze cok batiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2020 Time Travel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2020 su ince uzun sarisin hatun bi kere National Theatre'da kahve alirken arkamdaydi sirada. acayip guzel ve sirik gibi hakkaten. beanie bere giyiyodu ohs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2020 26 sında geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2020 Çarşamba günü için yıllık izin aldım. istinye park 11 seansına gidiyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2020 koronalı imax qeyfi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2020 koronayı kaptıktan sonra zamanı geri alıp filmi seyretmiş olarak devam edebiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2020 8 saat önce, ShadowFax dedi ki: Çarşamba günü için yıllık izin aldım. istinye park 11 seansına gidiyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 ben yine de çok gidileceğini sanmıyorum. stüdyo açgözlülük yaptı nasılsa zarar sinemacıların diyerek yolladı gibime geliyor. insanların çoğunun "illa platformlara düşer düşünce izleriz" diyeceğini varsayıyorum, bakalım digital release ne zaman olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 reyisin filmini uzun süre sonra snopyimax izlemek durumunda kalacam ben maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 Digital release i hizli olur diye dusunuyorum. Allah spoilercilardan bizi korusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syringe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 begenmemisler nedense https://www.theguardian.com/film/2020/aug/21/tenet-review-christopher-nolans-thriller-is-a-palindromic-dud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 "Theaters is not The Problem" "The Problem Is Getting Out Of There Alive" ahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 bence film iyi olmadı. zaten gişe yapmayacaktı o yüzden boku pandemiye atmak için çıkarıyolar bi bunlar inat ediyo çünkü çıksın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2020 su traileri ilk gordum, danimarka traileriymis. begendim aksiyon filmi olarak. yukaridakinin trailer muzigini kim sectiyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2020 19 saat önce, Syringe dedi ki: begenmemisler nedense https://www.theguardian.com/film/2020/aug/21/tenet-review-christopher-nolans-thriller-is-a-palindromic-dud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2020 şaşı lan bu catherine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 Wikipedia'da filmin plot yazıyor, yurtdışında gösterildi mi ki bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 imdb de release 3 eylül yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 Zaman yolculuğu mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 (düzenlendi) yrn gosterimde tr'de, popcorn da covid'li aromali veriyorlar. Ağustos 25, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar