eldar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2019 (düzenlendi) Scorsese'nin, Al Pacino ve De Niro'lu filmi. Şimdi bunu sinemada izleyemeyecek miyiz biz? Geçen sene Roma çıktığı gibi sinemada izlemiştim. Bunun için bir bilgi bulamadım Kasım 27, 2019 eldar tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2019 Sinemalara gelmeyecek, Amerika'da sadece 10 salonda (Oscar adayı olabilme şartını sağlamak için) gösterildi diye biliyorum. 209 dakiak bir de abi zaten sinemada zorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2019 O Netflix'de gösterilmeden önce olandı. Artık isteyen sinemada gösterilebilir. Fakat Türkiye'ye getirmediler anlaşılan henüz. Bence evde film izlemek daha zor. Sinemada arada sıkılsan da(bazen yönetmenler özellikle insanın içini kıyıyor mesela, illa filmden sıkılmana da gerek yok) çıkıp gitmiyorsun ya da dur bir beş dakika twitter'a bakayım demiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2019 İyi film genel olarak ama belki kurgu hariç her yeri zorlama geldi, başta oyuncu seçimi. Kurguda iyi iş çıkarılmış çünkü bu kadar sahneyi yine anlamlı bir şekilde bir araya getirmeyi başarmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2019 denironun çakır göz lenslerine takılmışsındır. 10/10. herkes filmde kendine beğenecek bir şeyler bulur mutlaka izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2019 gençleştirelim derken De Niro yerine Atatürk'e benzetmeyi başarmışlar heh, halbuki yalnız şaka maka Scorsese ile ikisi 30-40 yıl olmuş çalışmaya başlayalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2019 kısacık ww2 sahnesinde aynen buna benziyor abi bence. gözlere takılmanız adama kahve alışık olduğunuzdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2019 “No good movie is too long and no bad movie is short enough” -Roger Ebert ya ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2019 Ben çok sıkıldım uzun olduğu için , niye bu adamın ilaç kutusuyla bogusmasini , araba kullanmasını yahut tanımadığım bu 2 tip in evlenmesini slow motion da gösteriyorsun yönetmen abi diye bagirasim geldi Bu gereksiz sahneleri cikarsalar 30 dakka kisalicak film. Sevmedim sonuçta filmi , bidaha da izlemeyip unuturum,ama neden yapildigini anlıyorum Skrose alpacino ve deniro, gotumuz daha agarmadan son bi epic film yapak demişler sanki, hele de biri için tam bir veda valisi, adamı her yaş aralığında gördük, asker uniformasiyla gördük, John wick gibi aksyon yaparken yahut duygusalliktan 2 kelimeyi bı araya getiremezken gördük , kısacası deniro showdu film Bide, aynı adamları aynı rolleri 100uncu kere oynarken izlemekten sıkıldım yani, Godfather'da mafya tetikcisini oynayan adam burda da mafya tetikcisini oynuyo,yeter da başka adam mı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2019 benim gördüğüm en overrated filmlerden biri, hem metacritic hem imdb puanı olarak. meşhur isimleri çıkar, hiçbirşey yok. çok uzun, bayık, hızlanacak diye beklerken yavaşlıyor. son bir buçuk saat tam hüsran. iki saatte bırakması lazımmış. resmen nasılsa netflix, editlemeden koyun bütün çektiğimizi deyip bırakmışlar. türk dizisi gibi, de niro kapı açıyor kapıyor merdiven inip çıkıyor onları izledik bir ara. çok net vasat film. izlediğim şey işte de niro, pesci, pacino onların hatırına ama onlar da aynı karakteri onuncu defa filan oynuyordur herhalde. kat kat iyi filmlerini izledik. scorcese de mcu düşmanı ama kendi mobster cinematic universe’ünü kurdu, onun ekmeğini şaraba bandırıp yiyor hala. geldiği nokta buysa hoffa gibi bıraksın bu işleri artık, i am very concerned. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2019 filmin başları çok cringe geldi bana, balmumu gibi gözüktüğünden heralde karakterler (gençleştirme geyiği) 1 saat sonra bir içine çekti, ama böyle 8 lik vs bir film değil. 6 buçuk 7.4 arası bir film bu bana kalırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2019 (düzenlendi) yok ya o kadar etmez, şu film bruce, arnie ve sly'ın "bakın hala bizde iş var" diye son 5 yılda çektiği filmlerin tierinde. 5/10 verdim o da oyuncuların hatırına. ama işte kral çıplak diyemediği için millet 8.5 ve 94'ü basmışlar lmao. birisi magnum opus'u scorcese'nin filan demiş, resmen inanamıyorum aynı filmi mi izledik. kötü değil ama bayağı dümdüz mob filmi, 100 kere anlatılmış hikayenin zayıf versiyonlarından biri. senaryo deep learning makinaya mob filmleri izletmişler de kompozitini çıkarmış gibi. marvel'a laf edince ben de okkalı birşey yaptı sandım. bunun yerine kill the irishman izleyin izlemediyseniz, en azından oyuncular değişik. Kasım 30, 2019 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2019 Valla az önce bitti, gözler çok göze batti herşeyden önce, postta baya gözlerin ışığını açmışlar Gereksiz uzundu, filmin işlenişi yeterince sert değildi bence. Oscar alacak bir noktası süresi olur, güzel uyuttu. başka da elle tutacak bir şey bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2019 gözlerim kan kustu son sayfadaki yorumlardan teşekkürler arkadaşlar. film overrated değil de siz filmdeki içerikleri alacak donanımda olmayabilir misiniz mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2019 film overrated da sen kral çıplak diyecek cesarete sahip olmayabilir misin mesela? ya da olayı kişisele çevirmek yerine zevkler/renkler deyip geçelim en doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2019 Ben keyifle izledim. Pek çok şeyi bir arada anlatıyor film aslında, Jimmy Hoffa, sistemdeki yozlaşma, mafya vs. bayağı doyurucuydu. Böyle ağır tempolu filmleri sevmeye başladım bir de son dönemde, bu da izlediklerim arasında en iyilerindendi 8.5/10 veririm temizinden. Ha ama kült olamayacak, unutulup gidecek muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2019 1 saat önce, Sam dedi ki: film overrated da sen kral çıplak diyecek cesarete sahip olmayabilir misin mesela? ya da olayı kişisele çevirmek yerine zevkler/renkler deyip geçelim en doğrusu. abi ilk kişiselleştiren sensin o cümleyle. beğenenleri bir takım kusurları olduğu için beğenmekle suçluyorsun adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2019 (düzenlendi) senin cümleni aynen kullandım orada, nerede ne demişim sen HERKESE donanımınız yok demeden önce? filmle ilgili yazdım, bir de imdbde biri magnum opus demiş onu yerdim başka birşey yok. neyse sorun yok, dediğim gibi agree to disagree. zayıf buldum filmi, bu notlar da diğer çok daha düzgün filmlere haksızlık. fularlık bir olay da yok yani dümdüz mafya filmi. heyecanla bekleyen mafya filmi enthusiast kuzen bile orta karar dedi. Aralık 1, 2019 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2019 abi çünkü mafya filmi değil, o sadece ilk katman. arkadaşlıklar ve yalnızlık var filmde gayet. aile var. scorsese "eski filmlerim gibi bir film yapayım" dememiş bence. mafya filmi entüsiyas nasıl bir otorite bir de hepsini üçe beşe bakmadan izler mi demek ne demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2019 ya bini bir para böyle ihanet, ikilem, dejenerasyon, ailenin yabancılaşması vs mob filmlerinde, mob filmlerinin olayı drive by shooting değil ki zaten. şu filmdeki her olay tekrarlanıyor 70’lerden beri mafya filmlerinde. şamayalan twist beklemiyorum gerçek hikayeden ama 2019 itibariyle bir olay yok filmde. tekrar yapacaksan da en azından en iyisini yaparsın ama o da yok. 3 saat de niro surat ekşitiyor iyi ok anladık. tamam izledik gene de bayağı vasat yani, 2 saatte bıraksaymış bari, baydı 120dkden sonra. de niro bile olsa bir haddi var mimik seyretmenin. hapşırık ilk filmdi işte sinemanın en özüne mi dönmüş ne olmuş. kuzen scorcese gibi otorite olduğunu iddia etmiyor ama adam mafya, kartel içeren ne var ne yoksa izledi dizi ve film olarak, bunu da aylardır bekliyordu heyecanla. hayalkırıklığı oldu. pesci bunun için dönmüş yazık son filmiyse. bundan önceki final filmi daha yakışık alıyordu kariyerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2019 bence gayet iyi film. hatrın için 10'dan 9'a çekerim puanı, artan 1 puanı da marvel ünüverseye veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2019 çekme sen puanı, ben 5’ten 4’e çekerim sorun değil. fularlılar şehir kulübünüzde sorun yaşama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2019 (düzenlendi) ooooo scorsasa-marvıl kavgası!, bi de genç de niro bazı yerlerde ortayaş de nirodan daha yaşlı durmamış mı nasıl gençleştirme tekniği lan bu Aralık 1, 2019 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2019 Filmi sadece mafya filmi olarak algılayıp eleştirmek mükemmel bir sığlık olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar