Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 (düzenlendi) yapay yer çekimsiz ortam iyi olurdu Kasım 20, 2019 Lopeth tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 Epic gelmese bunlar buna bile girişmezdi. İyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 21 dakika önce, Sam dedi ki: yok ya rahatsız eder illa 8 noktaya basınç yüksektir. vücudun bütününe yaymak lazım ağırlık dağılımını. yok doğrudan vidaladıkları için kemik tutuyor direkt. iskelet sağlamsa 30-40 sene hiç kalkmadan oynayabiliriz böyle... bi sonda, kateter bir de IV serum tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 1 saat önce, Natanyal dedi ki: Epic gelmese bunlar buna bile girişmezdi. İyi oldu. Bak işte yapma bunu yapma... Biliyosun ne olacağını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 Kuzende Index var, onceki jenerasyona gore oldukca iyi ilerleme ama “still not there yet”. Bunu derken tabi “mukemmel headset”i dusunerek soyluyorum yoksa Index harika. Screendoor effect yok, cozunurluk oldukca iyi, FOV muhtesem. Sadece FOV’un artisi bile immersive’lik seviyesini acaip arttirmis. Iki eksigi var: 1. Ekran OLED degil. Karanlik sahnelerde belli oluyor hemen. 2. Halen uzak nesneler cok net degil. 3-4 seneye bunlar cozulur. PS5 ile pushlanan hardware piyasasi kaldirir yuksek cozunurluklu VR display’lerini. VR gimmick degil ama accessible degil. Tek problemi o. Yavas yavas olacaklar. Yeni modeller ciktikca eski modeller ucuzlayacak, ikinci el piyasasi hareketli olacak. Flagship modeller hep pahali olacak zaten. VR’in gerekli etkiyi yapabilmesi icin iyi oyunlar/experience’lara ihtiyaci var. Gidip PSVR’da sikko seyler denediyseniz sevmezsiniz. Ama oyle iyi oyunlar ve demolar var ki oynayinca birakamiyorsunuz. Yazik ki HL:Alyx cikinca ben kuzenle olmayacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 mmo olacak bence bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 hl2 grafikleriyle gelirse o zaman gör şamatayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 Source 2 motoruyla yapiyorlar, LAB oyunlarini denedim, cok iyi gorunuyor. Ozellikle VR icin cok iyi bence motor. Benim asil merak ettigim sey Alyx’in facial expression’larini acaip derece improve ettiklerini dusunuyorum. Yani highlight bence karakter animasyonlari olacak. Valve bence bu acidan bakacaktir olaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 Çok yüksek görüntü kalitesi beklemek saçma olur, gerçekten gözlüğü deneyince 320x240 gibi geliyor genellikle. O yüzden gerçekten eski motorla yapabilirler oyunu, kimse de çok bir şey fark etmez şu aşamada. Henüz PC'deki görüntü kalitesini kayıpsız direkt VR'daki göze getirecek bir ekran teknolojisi yok, en iyisi bile hala fuzzy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 8 saat önce, Aceace dedi ki: Bak işte yapma bunu yapma... Biliyosun ne olacağını Yemediler bu sefer, daha ağır topların gelmesi gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 (düzenlendi) 11 saat önce, Sam dedi ki: gözlük olayı zamanla gelişir de (gerçi ben kulaklık bile takmıyorum, arcane bilir ekolu webcam kullanıyorum lol, gözümdeki gözlükten ağır ve büyük olmayacak) vr'ın ana sıkıntısı kontrol şeması, el-kol sallamakla oyun olmaz. hareket ekonomisi içermeyen input kalıcı olmaz, gimmick kalır. o yüzden fare/klavye/gamepad tuttu, diğer bütün nişan almalı tüfekler, tabancalar, power glove vs tutmadı. tesadüf değil yani. aynısını pc gaming'de yazdım gerçi ama madem burda da tartışılıyor. resident evil normal dualshock ile oynanıyor, hiç aramadım ama yani "öyle bi input olsun ki beynimden alsın ımh" diye. inanılmaz güzel bir deneyimdi psvr çok güçlü bir donanıma sahip olmasa da. hatta el kol sallama işini ben de gimmick buluyorum, gerek yok çünkü vr'a immerse olmak için. superhot gibi bunun için tasarlanmış oyunlar tabii ki keyifli ama gidip de resident evil'ı o şekilde oynamak istemezdim yani. kimsenin aldığına pişman olduğu/olacağı bir şey değil kesinlikle bu arada, sağlık sıkıntısı yaşayanlar hariç tabii. on dakika oynayınca midem kalksa yerin dibine batsın derdim ben de. ama 360p vr bile keyifli bir şey yani. Kasım 20, 2019 PrudenT tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 Sırf superhot için VR alınır bence bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 vr'ın yüksek sistem gereksinimleri zaten görselliği baltalıyor ama hayvan gibi interaction kasmışlardır yüksek ihtimalle. uu çok zevkli görünüyo diyeceğimiz milletin ağzını sulandıracak bişi olmalı HL adıyla çıkarttıklarına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Aynen aynen interaction'a abanmaları en mantıklısı. Zaten HL2'de şu yerçekimi gibi bi silah vardı her şeyi kendine çekiyordu, o tarz bir atraksiyon bile işlerini görür. O zaman ne sükse yapmıştı yav. Müthiş bi oyundu gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 (düzenlendi) kaç saat kaldı? edit: saat 21:00 de heralde? Kasım 21, 2019 Lopeth tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 bu arada valve bi kaç ay önce böyle şeyler de çıkartmıştı. hatırlayalım https://store.steampowered.com/app/868020/Aperture_Hand_Lab/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 ABV valve. şu video daha fazla üzmeye yarıyor anca. Blizzard'ın çıkıp da sırf kendi çıkarları için mobil Diablo duyurmasından pek farklı değil. Neyse belki PC oyunu da yoldadır. Grafikler VR için baya iyi ama bi zahmet kassınlar ya. Bi kaç tırışka puzzle gördüm yalnız orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 normal hali cikarsa alirik yoksa youtubedan bedava izleruk biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 gordon freeman'ın sesini değiştirmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 (düzenlendi) “Alyx Vance ALONE cannot prevent his fate” Gordon Confirmed aysdfıygaudfıagsdfadfa Yalnız trailer benim bayaa hoşuma gitti. Keşke VR olmasaydı :(( Kasım 21, 2019 Aceace tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 aslında hl3 müymüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 ooo gaben reis 92TL çekmiş bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 10 saat gameplayli ruhsuz bir oyun olacak sanki. razaraizkiele katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Şu parmak hareketleri ne kadar hassas acaba? Hep elini kolunu hareket ettirerek büyü yaptığın bir oyun hayal etmişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar