fresia Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 nerelerden alıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 n11 den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 tuzsuz alıyorum migrostan kebir marka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Kebir güzel marka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Lurpak, turkce websiteleri var ama nereden bulunur bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 a101'de gördüm bi kaç kere ama ne işe yarayacağını anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 (düzenlendi) Kebir'in tuzlusu da var. Yemeklere atmalık işte, ama yanlışlıkla tatlılara atarsan sıkıntı olur. Kasım 11, 2019 Phoenixlin tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 kebir de galiba gıda boyası vardı sarı rengi vermek için en son baktığımda öyledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 çocuğa yedirmiyosan gıda boyasının bir zararı yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 ya iyi tereyagını nereden bulucan şehirde zor oluyo öyle şeyler, bu kebir de idare eder bişey işte kolay bulunabilirlik açısından fiyat kalite iyi yani. yoksa bizde biliyoruz bilmem ne yaylasında otlamış ineklerin sütünden yayıkta yapılan tereyağını sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 (düzenlendi) kayınvalide tarafının elazığ tarafında çiftlikleri var, hem üretim hem perakende şarküterileri var. tuzlu tuzsuz tereyağı, peynir tarzı pek çok ürün organik geliyor valla. evlendiğimden bu yana peynir tereyağı tarzı şarküteri için markete gitmedim. Kasım 11, 2019 vivavale tarafından düzenlendi hmfs iç güveysi gibi hissetmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 tuzlu ne ya cesidi mi var bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 tuzsuz olanına tuz katınca oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 ben de çözemedim işte. tuzlu tereyağı koyunca sonra yemeğin tuzunu ayarlamak zor olmuyor mu. koydugun tereyağının tuzu yetiyor mu eklemek gerekiyor mu. hesapları karıştırmaktan başka ne işe yarıyor bu tuzlu tereyağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 ekmeğe sürüp yemek güzel oluyo mu acaba. kızarmış fln. bak o iş yapar esas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 raf ömrünü uzatıyor baya tuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 (düzenlendi) köyden geliyo bizimkiler. annem her sene yazın bir kaç kilo yaptırıyo teyzemlere bütün sene yetiyo. Kasım 11, 2019 sanssizsansli tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Rize'den geliyor bittikçe. Tuzlu tereyağını kahvaltıda kullanıyoruz. Tereyağı olmadan kahvaltı yapmama gibi bir huyum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 ben de migros'tan kebir alıyorum tzulu, yengem tavsiye etmişti zaten o iyi anlar bu işlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 https://www.ozof.com.tr/urun/tuzlu-yayla-tereyagi/5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 Ulan organik gıda işinemi girsem size satsam turşudur,eriştedir,salcadır,terayağıdır...malumunuz köyden hallice bir yerdeyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 tereyağda tuz olmuyormuymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 12 saat önce, Black-ice dedi ki: ben de çözemedim işte. tuzlu tereyağı koyunca sonra yemeğin tuzunu ayarlamak zor olmuyor mu. koydugun tereyağının tuzu yetiyor mu eklemek gerekiyor mu. hesapları karıştırmaktan başka ne işe yarıyor bu tuzlu tereyağı yemek hesapla yapilmaz ki baska tuz alirsin o kadar tuzlu yapmaz, sebze alirsin kendinden tuzludur vs tadina bakacaksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 3 saat önce, Frostbite dedi ki: Ulan organik gıda işinemi girsem size satsam turşudur,eriştedir,salcadır,terayağıdır...malumunuz köyden hallice bir yerdeyim.. erişte olayı komik bir şekilde karlı. bizim köyden hallice yerde bile kilosu 30 liraya kadar çıkabiliyor dört bir yanımız köy olmasına rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 kötü makarnaların kutusu 5 tl oldu zaten normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar