Dynun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 merhaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 و عليك مرحبا Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 boşanınca neden üzülüyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 belki de sıra sizde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 (düzenlendi) 36 dakika önce, ginaly dedi ki: boşanınca neden üzülüyorsunuz? $NAFUCKA$ Ekim 30, 2019 fresia tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 2 saat önce, ginaly dedi ki: boşanınca neden üzülüyorsunuz? ev araba gitse ben de üzülürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 2 saat önce, ginaly dedi ki: boşanınca neden üzülüyorsunuz? olm sen hic bosandigi icin evi satip arabayi veren, ustune de her ay nafaka odeyen insanla tanistin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 ok üzülebilinirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 kesin mi bu? Hiç mi kaçarı, orta yolu yok bu işin Hiç evlenmeyelim o zaman. Düşünsene yaptın ettin hoop bi trip yüzünden gitti elinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 Diger ulkeleri bilmiyorum da TR'de cok agir kanunlar, etrafimdan dinledigim kadari ile hakimlerde kadinlarin lehine karar vermeye megilliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 2 dakika önce, bLackcha0s dedi ki: kesin mi bu? Hiç mi kaçarı, orta yolu yok bu işin Hiç evlenmeyelim o zaman. Düşünsene yaptın ettin hoop bi trip yüzünden gitti elinden. evlilik oncesi sozlesmeye imza atacak kadin bulursan evlenbilirsin tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 bişeyim yok ki imzalatayım :d Beraber aldığımız şeyde de tabii hakkı olur o kadar keko olmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 Yani hayatta herşey olabiliyor tamam ama evlenmeden önce tanışmıyor musunuz olm? Perşembenin gelişi çarşambadan belli. Sorun kızlarda değil, öncül mesajları alamayan erkeklerde. Sonra yok ev, yok araba, yok nafaka, yok madafaka... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 Lisede 19,5 gün devamsızlık yaptım kulübünden boşananlar klübüne geldik iyi kötü. Az kaldı ilk torun resimleri gelecek Komşu çocukları bana geçen amca dedi zaten =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 neler dönmüş burada vay mklgsd. Abi benim kendimce bir tezim var. kenarda en az 1 milyon tl paran yoksa evlenip çocuk yapmayacaksın net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 1 saat önce, senko dedi ki: evlilik oncesi sozlesmeye imza atacak kadin bulursan evlenbilirsin tabii Bilgi olsun burada, illa pre evlilik olmasi gerekmiyor bu sozlesmenin. Post evlilik de yapabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 post evlilik daha imkansız değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 Esine tum dizginleri verdiysen izin almadan tuvalete gitmek de imkansiz panpa. Vermediysen hersey mumkun, postnuptial agreement dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 2 saat önce, senko dedi ki: Diger ulkeleri bilmiyorum da TR'de cok agir kanunlar, etrafimdan dinledigim kadari ile hakimlerde kadinlarin lehine karar vermeye megilliler. meğil değil, mail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 8 saat önce, ginaly dedi ki: boşanınca neden üzülüyorsunuz? Çünkü seviyorum. Bir insani sevmek tek taraflı bise. Çift taraflı olunca daha bir guzel oluyor. Eger cift tarafli bir sevgi varken tek tarafliya dusuyorsan çöküyorsun. Otelin duvarları üstüme üstüme geliyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 Mmo oyna mis gibi uyuşturucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 On 29.10.2019 at 22:42, Frostbite dedi ki: Ya susuyum diyorum dayanamıyorum.benimki bir gün tartışırken şuna benzer bir mesaj atmıştı."daha gideceğim spor salonunu bile konuşmadık seninle. nereye göndereceksin ne yapacaksın belli değil" Wtf lan! Bunu diyen kız 36 yaşında yüksek lisans yapmış tr nin en buyuk matbaa şirketlerinde çalışmış rusçayı kendi kendine çözmüş bir kız.hani şu konusmaya bakarsak yarın evleniyoruz ama daha aileler bile tanismamiş... muhteşem anekdotlar var lan topçikte. "nereye göndereceksin ne yapacaksın belli diil" ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 Abi cidden böyle bir mesaj aldım kızdan yemin ediyorum üç defa falan okumuştum yanlışmı anlıyorum diye.mavi ekranı falan geçtim direk fatal error verdim o an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 On 30.10.2019 at 17:30, senko dedi ki: Diger ulkeleri bilmiyorum da TR'de cok agir kanunlar, etrafimdan dinledigim kadari ile hakimlerde kadinlarin lehine karar vermeye megilliler. Yanlış bilgi, ortalama nafaka 500 liranın altında, bayağı bir kısmı da ödemiyor. Kadınlar ödemeyene karşı hakkını aramıyor başına bela olmasın diye. Genele vuracaksak böyle vurmak lazım. Zaten nafaka belirlendikten sonra dönüşü olmayan bir şey değil. Nafaka ödeyenin ekonomik durumu bozulursa tekrar mahkemeye başvurabilir, keza nafaka ödenenin ekonomi durumu iyileşirse ve evlenirse de mahkemeye başvurup nafakayı değiştirebilirsin Ha boşanan taraflardan birinin maddi durumu diğerinden iyiyse, evet diğeriyle paylaşacak. Tek derdiniz buysa kendinizden daha çok parası olan biriyle evlenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 (düzenlendi) ortalama nafakanın 500 tl altında olduğuna dair bir veri var mı? genele vururken hangi genele vuruyorsun? bahsettiğin genel kırsal kesimler mi yoksa büyük şehirlerin nüfusu mu? ülkede adli olarak doğru düzgün takip edilen nadir konulardan biri nafaka borcu olsa gerek. Kasım 1, 2019 -Bonesoul- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar