Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 steam fiyatı belli olmadan ki son satışlardır herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 niye steam fiyatı belli değil hala ya, açsalar satışı da millet indirsin. illa süreyi mi beklemek zorundalar ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Belli oldu fiyatlar, 300₺, 380₺ ve 450₺ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 300 ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 300tl 50$ yapar ps4 e alırım 20$ zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 ps store usa'de 24.99$'du ama indirim gecti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 pc'de oynayan varsa ingame nick: bonalith crew kurup takılırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 guzel, espirili yerli yabanci farketmez walk through soyleyin de, oynayamiyoz izleyelim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 bir oyuna 300 lira verilecekse oda bu oyundur ama ben hala günde bir kere şuraya https://crackwatch.com/ girip bakıyorum. şimdi aldığımın ertesi günü cracklenirse diye bir düşünce kafanızda oluşunca eliniz gitmiyo fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 gereksiz store exclusivelerden ettigim tasarruflar sagolsun aldim direk ben, bu sene release/pre-order olarak Vampire 2 disinda indirimsiz aldigim yegane oyun. birde Ultimate almak gerekli degil eger online'a girmeyecekseniz. ilk ciktiginda surdan izlemistim ben oyunun yarisini falan, pc degil tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 8 saat önce, GONDARCENGIZ dedi ki: bir oyuna 300 lira verilecekse oda bu oyundur ama ben hala günde bir kere şuraya https://crackwatch.com/ girip bakıyorum. şimdi aldığımın ertesi günü cracklenirse diye bir düşünce kafanızda oluşunca eliniz gitmiyo fds sırf modluyor diye mod yapımcsını avukatlarla gizli kapaklı baskı yapıp basına yayma yoksa davalarla boğuşursun diyen adamlar bunlar. rdr2 gibi bi oyun 1 aydan uzun temiz kalacak ha. masaya oturmuşlar gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 abi herifler yıllarca oyun geliştirdi, yepyeni bir drm de yapmışlar belli, dunevo vs olsa taş çatlasın 15 güne içinden geçerlerdi ama belliki bilmedikleri çözmeye çalıştıkları yeni bi drm var ortada. yoksa zaten bu crack grupları bütün dünyada aranan tipler, gidipte masaya oturmazlar kimseyle o kadar mal değillerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 bi 15-20 dkya aciliyor oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2019 300 ne ya, yılbasında yine indirim olur belki %20 felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2019 biz oynuyoz bile rockstar'dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2019 On 05.12.2019 at 03:57, GONDARCENGIZ dedi ki: bir oyuna 300 lira verilecekse oda bu oyundur 250 liraya cp77 almak varken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2019 room is this game Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 uhaha indirime girmiş steamde %20-25 https://store.steampowered.com/app/1174180/Red_Dead_Redemption_2/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 normal ya aşırı az satış yapmış steam'de, biraz daha çekmek için halen almayanları direkt patlatmaları normal. oynayan oynadı zaten, çoğunluk hep social club'dan aldı bir de. burayı bekleyen adam sayısı çok azdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 e yani epic'te falan aldı millet bu fiyata, steam'de de yapmaları normal aslında sonuçta indirim furyasını kaçırmıştı geç çıktı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 direk rockstar versiyonunu 199'dan aldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2020 çok güzel bir oyun bu ya Spoiler dün arthur öldü, ölüceğini biliyordum ama yine de çok koydu :c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2020 abi yani hiçbi oyunda karşılaşmadığım saçma sapan bi sorun var. oynamadan önce bekledim biraz yama falan gelsin düzelir belki diye, şimdi baktım hala var. Şöyle ki; çift ekranım var. Soldaki ana kullandığım ekran 4k ama ben 1080'de kullanıyorum. Oyun da 1920*1080. Display Port ile bağlı. Soldaki ekranımda görüntü şöyle; Sağdaki 1080p, DVI port ile bağlı monitörümde görüntü şöyle; Allahtan oyun hangi outputu kullancaksın diye seçenek koymuş, çözülmezse sağdaki ekrandan oynarız artık da, yani bu ne bokum iştir, çözünürlük değiştirmiyorum, ama oyunun aspect ratiosu değişiyo, distort ediyo. ha ama mesela menüde sıkıntı yok. ikisinde de menü olması gerektiği gibi, soldakinde basık falan değil ama oyun böyle abi. ulan ne kadar garip şey var beni buluyo be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2020 sunlarda birtakim cozumler var: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar