Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 En son yeni laptoıp aldığımdan beri 6-7 yıl geçti, bu süre içerisinde kısa döne mbir masaüstü toplama hevesi harici yeni çıkan hiç birşeyi takip etmedim. hangi marka iyidir (şu an kullandığım bir ayağı çukurdaki laptop samsung), nelere dikkat etmek gerekir (ssd önemli diyecek kadar biliyorum durumu) bayağı eskilerde kaldım. Bilgisayar çalıştırsa da oynasam dediğim Civ5 var. Belki yeni bilgisayar gazıyla WoW Classic'e geri dönerim ama emin de değilim. Dönersem de raid falan sanmıyorum artık. Geceler boyu oyun oynayacağımı sanmıyorum. Marka / model önerisi de olur, genel olarak şu şu değerlerden düşük olmasın şu şu sana gereksiz de olur. Her türlü önerinize açığım. Ha bir de, Vatan'dan mu alıyoruz? Herkes otomatik orayı ve haftasonu indirimlerini söylüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 Vatan'in olayi biteli yillar oluyor. Online alisveris en ucuzu su anda. Her iki oyun da tum makinelerde calisir asagi yukari. Benim 2015 macbook pro'da dahi calisiyorlar sonucta (oyuncu dusmani alet). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 42 dakika önce, Aket-Atum dedi ki: En son yeni laptoıp aldığımdan beri 6-7 yıl geçti, bu süre içerisinde kısa döne mbir masaüstü toplama hevesi harici yeni çıkan hiç birşeyi takip etmedim. hangi marka iyidir (şu an kullandığım bir ayağı çukurdaki laptop samsung), nelere dikkat etmek gerekir (ssd önemli diyecek kadar biliyorum durumu) bayağı eskilerde kaldım. Bilgisayar çalıştırsa da oynasam dediğim Civ5 var. Belki yeni bilgisayar gazıyla WoW Classic'e geri dönerim ama emin de değilim. Dönersem de raid falan sanmıyorum artık. Geceler boyu oyun oynayacağımı sanmıyorum. Marka / model önerisi de olur, genel olarak şu şu değerlerden düşük olmasın şu şu sana gereksiz de olur. Her türlü önerinize açığım. Ha bir de, Vatan'dan mu alıyoruz? Herkes otomatik orayı ve haftasonu indirimlerini söylüyor Kesinlikle kara cumayı bekle inanılmaz fırsatlar geliyor. n11 i takip et black friday için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 almayacagin markalar: hp,monster,acer,toshiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 Hey gidi toshiba neydin ne oldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 Bide sony vaio vardi. Zamaninda laptoplarin mercedesiydi mubarek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 (düzenlendi) MSI ı tavsiye ediyorlar genelde ama benim MSI tecrübem pek iyi değil, kaç tane laptop kullandım en dayanıksızı MSI laptop u çıktı. Kaç senelik sony vaio taş gibi hala çalışıyor, MSI laptop 5 sene oldu sanırım otarafı butarafı yamuluyor, klavye çalışmıyor (kronikmiş) , pili çalışmıyor, ve laptop bildiğin sökülüyor. Oyun için Sony, MSI, iş için HP, Lenovo kullandım, kullanıyorum. Eylül 9, 2019 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 Geçen hafta uzun uzun araştırıp bunu aldık: https://www.teknosa.com/huawei-matebook-13-intel-core-i58265u-8gb-256gb-gri-notebook-p-125033935 Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 mini itx kasa topla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 Oyun oynayacaksan 15.6'' den asagisi kesmez gibime geliyor. Turkiye fiyatlarindan cok haberim yok ama yurtdisi fiyatlarina uygun gtx 1060 li laptoplar vardi en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 4 saat önce, akirafes dedi ki: Kesinlikle kara cumayı bekle inanılmaz fırsatlar geliyor. n11 i takip et black friday için. Kasımdaydı değil mi o iş? Bir yandan kasımı bekleyeyim diyorum bir yandan da hazır niyetlenmişken halledeyim diyorum şu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 5 saat önce, deadwoll dedi ki: Vatan'in olayi biteli yillar oluyor. Online alisveris en ucuzu su anda. Her iki oyun da tum makinelerde calisir asagi yukari. Benim 2015 macbook pro'da dahi calisiyorlar sonucta (oyuncu dusmani alet). İnternet sitelerinde de o inidirm yok muydu onların? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 kasım kara cuma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 ben geçen sene çin marka laptop aldım. teclast f5. acayip menunum. f5 bitmiş f5r diye işlemcisi güncelleştirilmiş versiyonu var şu an. bu 11.6 inç modeli. daha büyükleride var f6 f7 diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Düşünüyorum düşünüyorum civ serisi, arada d3 ve belki wow ve borderlandsler harici çeken bir oyun aklıma gelmiyor. Nasıl bir makina bunları sorunsuz çalıştırır acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 https://www.hepsiburada.com/msi-gf75-thin-8sc-206xtr-intel-core-i7-8750h-8gb-1tb-256gb-ssd-gtx1650-freedos-17-3-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000KE48Z şunun fiyatı sanki iti gibi geldi, nasıl bir bakabilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 400 lira farkla şunu alabiliyorsun https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/acer-nhq3xey002-nitro-5-ci7-8750hq-16gb-256gbssd-1tb-gtx1060-15-P324512553 ama bu 15 inc tabi. senin koyduğun 17 o kafaları karıştırır biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 Acer eskiden kötüydü, toparladılar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 marka olarak kötülüğünü bilmiyorum ama 4gb yerine 6gb ekran kartı + 8 gb fazladan ram alıyorsun 400 liraya. geri kalanı aynı sanırım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 dell veya lenovo almicaksan acer veya asus al i5 8250U veya 8265U işlemcinin paylaşımlı ekran kartı işini görür sanki, paylaşımsız ekran kartı ile alıp boşuna ısıtma aleti 128gb ssd + 1tb hdd 16gb ram (8gb de olur, gerekirse 8gb eklersin sonradan) fiyat farkı olur muhtemelen; fdos al, lisans alır kendin kurarsın windows Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 Sağa sola sorarken kendimi masaüstü bilgisayar toplarken buldum. Çok arada kalmış durumdayım. Bir yandan oyun oynamıyorum ama bir yandan da yarın öbür gün bir oyun çıkarsa en azından açabileyim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 masaüstü finansal oalrak da en mantıklısı aslında. şu yukarıdaki laptopu masaüstü toplasan 4.5k ya falan topluyorsun. laptop olunca 7.5 oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 ve upgrade edemiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 Msi serileri iyi ya bi sekilde. Bende 5 yildir var bi gt72. Hala gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 Laptopla koltukta kafana gore takilabiliyorsun masaustunden farkli olarak. Bizim isyeri bilgisayarlari Dell Precision serisi, bayagi okuz gibi kullananina rastladim, cok iyi dayaniyor aletler. Benim eski laptop Acer di. Bu paraya iyi boya odulu alicak laptoplar yapiyorlar, ama okuz gibi kullanima gelmez. Hatunda var bir tane Acer (sunun bir onceki modeli olmasi lazim: https://www.amazon.com/Acer-Predator-Overclockable-Aeroblade-PH315-51-78NP/dp/B07CTHLX8C?tag=cnet-comcontent-20), o da memnun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar