miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 sana uyari veriyoruz,baska forumlardan bahsetme.sadece donanimhaber oluculerinden bahsetmek serbest burda.cik cik cik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 Alliance guildi kurmadı mı kimse herkes horde. Hepinizi sololamak zorunda kalcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 Mograine Alliance diyorum ben UK çoğunluktaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 Ben Alliance açıyorum 5-6 kişi olacağız gibi, aynı serverda olalım en azından gankleriz dungeon girişinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 benim hemen lvl 40 olup raidlere akmak gibi bi amacım yok. zevkini çıkara çıkara oynamak istiyorum, questleri inceleyip okuyarak felan. oynama saatimde akşam 8 den sonra müsait olmıycak. raidlerde akşam saatinde olur heralde genelde. guildde pasif olurum o yüzden. serverda herkes nerde oynarsa orda açarım şu an golemagg diye golemagg da açtım. bunları diyip sabah akşam full oynamam inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neanderthal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 İnsan olun biraz alliance oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 zandalara açıcağız ally 10-15 kişi var sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neanderthal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Ben daha yüklemedim, serverlar gözüküyor mu yükleyince? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 blizzin server dolu başka yere gidin açıklamasına çok takılmayın. dendiği gibi launchda sıra olsa bir güne normale döner. önemli olan uzun vadede aktif ve kaliteli oyuncuları olan, sağlam populasyonlu server olması. o başlayanların büyük kısmı nostaljisini giderip 1 ayın sonunda bırakır zaten. bgler crossrealm olacak, o kısım çok iyi oldu. pve ve world pvp kısmında her zaman canlı, kalabalık server iyidir. gerçi adamlar 2006 nın full serverı günümüzde low'a denk geliyor da dedi. ayrıca ayasofya çok kötü isim das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 (düzenlendi) Sana kalsa süleymaniye koyarsın dimi imamcım Ağustos 25, 2019 scorch tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neanderthal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Guild daily massage: ayasofya ibadete açılsın. Olur büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 (düzenlendi) Hiç bir şey olmasada , kesin bir şeyler oldu, Anketleri yenileyelim. Hatırladığım kadarı ile, Vanilla da Paticiğin çoğunluk Alliance oynuyordu. Ne oldu da Horde oldu Çoğunluk ? Oy çalmışsınız. Beka sorunu var. Ağustos 25, 2019 Quo-Vadis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Paticik den gelen arkadaşlara raid de ilk flask ücretsiz. Damsız da alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Evet gün geldi çattı. Tahmin ettiğim gibi kesin bir sonuca varamadık DAS. Ben Alliance ve PvP server'ında oynayacaklar için OP'yi güncelliyorum. Golemagg PvP iyidir. Discord için de kendi DC'mi paylaşıyor olucam, hali hazırda başka Alliance DC'si varsa oraya da geçebiliriz sıkıntı değil. Solo ya da arkadaş gruplarıyla gelecek insanlar ile birleşebilirsek gerek leveling gerek ileriki dönemlerde çok daha rahat ederiz diye düşünüyorum. /tell Denoran yaparak oyun içi de konuşuyor oluruz. Gece 1 saat kadar oynarım diye tahmin ediyorum, tabi geçebilirsem que'yu. Olmadı Salı akşam üzeri konuşuruz. https://discordapp.com/invite/jDyrFf5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 guildin adı ne olacak? hem ally hem paticik olmasın bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Golemagg çok kalabalık olm gelin Mograine e diyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 guild için de önce bi 10 gold kasmanız lazım ahah yavaş kasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neanderthal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Hatırladığım kadarıyla 1 gold çok para bunda, cooper silver toplaya toplaya zar zor 1 gold yapıyoduk train paraları da çabası. Kimsede para yok üstelik, pamuk eller cebe yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Herhalde lan, herkese elini cebine atacak. Gold kasacak ayrı zaman yok eskisi gibi. Guild ismine kurarken karar verebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Böyle sallapati iş mi olur? Golemagg'da ağlarsınız. Hem kalabalık, hem de baya hardcore oyuncu olacak orada, sizin gibi tatlı su pvpcilerini severler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 E ses çıkmıyor kimseden, neresi olacak? 4 tane PvP var zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Biz 5-6 arkadaş Golemagg Alliance açacağız. Pati de orada olursa bir şekilde buluşabiliriz. Son durumlar ve Disco serverı belli olunca girerim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 47 dakika önce, -Deno- dedi ki: Herhalde lan, herkese elini cebine atacak. Gold kasacak ayrı zaman yok eskisi gibi. Guild ismine kurarken karar verebiliriz. < I L I K L A R > Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 2 saat önce, quixef dedi ki: guild için de önce bi 10 gold kasmanız lazım ahah yavaş kasın 10 silver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 golemagg'daki ufak tefek grupları konsolide edebiliriz bence, en azından stabil 9-10 kişi online olursa keyifli olur guild ortamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar