-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 (düzenlendi) Selamlar, Malumunuz 27 Ağustos'da WoW Classic geliyor. Buradan kaç kişi oynayacak bilinmez ama eski günlerdeki gibi bir Pati guild'ı kurmak güzel olur. İlk etapta kimlerin ve kaç kişinin oynayacağını öğrenmek daha önemli, sonrasında hangi realm, hangi faction vs. karar veririz. Hatta şöyle yapalım, eğer az çok hangi class/faction ile oynayacağınız belli ise yorumda direkt onu belirtin. Baktık ki faction olarak çok bölünüyoruz, ya iki ayrı guild kurulur ya da ortak faction kararı alınır. Başlatayım ben, Alliance/Human/Paladin Pati Discord: https://discord.gg/cnsAyQ6 Pati Alliance Discord: https://discordapp.com/invite/jDyrFf5 Bonesoul Discord: https://discord.gg/xJCr2J9 Alliance için; Server: Golemagg PvP (Uzun que'lar sebebiyle şu an ki server Noggen Fogger) Faction: Alliance /tell denoran Ağustos 28, 2019 -Deno- tarafından düzenlendi discord link update Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 (düzenlendi) Şimdi ben ve benle beraber sanırım 3-10 arası bir grup var ihtiyarlar tayfası horde kasalım nostalji olsun konusunda ısrarcı bir diğer kasarım ben hacı diye niyetli olanlar ally taraftarı, bende ya salla hepsini sat dal bi yabancı gülte takıl ile şöyle düzgün türkoları ortak bi servera toplasak da yabancılarla muhabbeti az olan insanlar da eğlensin bizde raid organizasyonları çözelim kararsızlığındayım. Ama önceden organizasyon yapılması önemli. Bu noktada gank pvp sevmeyen biri olduğum için tercihim pve o da sorun oluyor herkes pvp fanatiği ally için Human prot warrior Dwarf priest horde için Orc warrior Undead Warlock Ağustos 5, 2019 scorch tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 PvE server sakın abi sakın. O server çok muhtemel orta/uzun vadede ded server olacaktır. Senin de dediğin gibi Türkü yabancısı farketmez PvP hype her zaman var. Bir de yıllardır beklenen classic gelip de PvE de kim oynar soru işareti. O serverın AH'si, BG sıraları falan taş düşürtür adama çok muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Horde Orc Shaman - Warlock - Warrior'dan biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 3 dakika önce, pattisliborek dedi ki: PvE server sakın abi sakın. O server çok muhtemel orta/uzun vadede ded server olacaktır. Senin de dediğin gibi Türkü yabancısı farketmez PvP hype her zaman var. Bir de yıllardır beklenen classic gelip de PvE de kim oynar soru işareti. O serverın AH'si, BG sıraları falan taş düşürtür adama çok muhtemel. Belirtmemişim de PvP'de olmak lazım kesin. PvE uzun soluklu olmaz gibime geliyor Classic'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Horde tarafında oynayacak olan bildiğim; UD Mage UD Rogue UD Priest var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Her ne kadar yapacağım şeylerin %99PvE de olsa, PvP serverdan oynayacağım. Keyifi anca öyle çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 pve-pvp diye ayrı olacağı kesin mi, belki war mode'u koyarlar oraya da belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 belli olur. classic patchle geliyor guncel featurelar warmode falan olmayacak stv pefff dusunemiyorum xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 stv... burda da dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 (düzenlendi) Niyetim var, gerçekleştirebilir miyim bilmiyorum. Alliance taraftarıyım. Biraz da Alliance görelim. Ağustos 5, 2019 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Buradan bir soru sorayım. Classic wow olunca 60 zamanı silah, talent vs mi olacak? mesela enchanceöent shaman windfurry ile yardıracak mı? Priest anathema silah kullanabilecek mi(unuttum tam adını ama buydu sanırım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 1.12'de oyun ne durumda ise o olacak. Sadece içerik aşama aşama gelecek. Yani 27 Ağustos günü açılacak ve windfury ile shamanlar yardıracak. Molten Core'dan Anathema alınabilecek ilk fazda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Peki pvp rank gelecek mi? High warlord filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 İlerleyen fazlarda evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 https://cdn.discordapp.com/attachments/565435839832784896/596267436538462247/10m9gxedv2r21.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Beyler topic'i daha çok op'deki mantıkla sürdürelim, konuşulacak ya da merak ettiğiniz konuları ana başlıkta devam ettirin. Sonra kim ne oynuyor bulması zor olacak. Eregorn'un attığı basitlikte olsa daha iyi olur. Yoklama amaçlı açtım bu başlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Niyetim var ama casual takılmaca anca. Alliance Gnome Warrior açacağım yüzde 90 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Alliance / Human Warrior / PvE / Casual Niyetliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Ben gelirim, mümkünse Horde olsun isterim ama farketmez tabii ki. Shaman istiyordum eskiden de şimdi totem questline gözümde çok büyüdü, vanilla experience çok yormasın bu saatten sonra da. Alliance Gnome Mage / Dwarf Priest Horde Undead Mage / Undead Priest bir ihtimal Tauren Druid Balance olurum belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 (düzenlendi) en dandik questline ı olan MC epic bow ve quiver almak için hunterlar. Dikkat edin ciddi fıtık eder kafayı yersiniz. Druid tavsiye etmem , rezaletler. Mage , Warlock olun daha iyi. Ağustos 5, 2019 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Benimde niyetim var hangi tarafta olduğumun bir önemi yok duruma göre geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 (düzenlendi) Başlığa anket ekledim, daha kolay olur takibi. Bubble paladinler geri mi dönecek şimdi? Ağustos 5, 2019 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Horde oynamak istiyorum Troll mage Casual oynamayacağım başta belirteyim. Güzel oluşum var ise katılmak isterim tabi ki. Ama madem deno açtın bu başlığı bi discord server aç gelelim muhabet edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 class seçim bölümü çoklu seçim olaydı bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar