-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 kuponla birlikte metro exodus 60 kusur. alınır mı? https://www.epicgames.com/store/en-US/product/metro-exodus/home Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 iyiymiş belki bende alırım, iyi diyorlardı. diğer oyunların fiyatları uçuyor zaten 60 pek kurtarmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 Şu Detroit nasıl oyun , varmı oynayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Kuponla Anno 100 TL seviyesinde kalmış yine, bi inmedi aşağıya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 metro gamepasse dahil değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 14 saat önce, -Bonesoul- dedi ki: kuponla birlikte metro exodus 60 kusur. alınır mı? https://www.epicgames.com/store/en-US/product/metro-exodus/home koleksiyon için falan karışmam ama metro exodus xbox game pass'te var. geçenlerde yıllık gamepass 100 küsür liraya indi, yeni üyelere de 3 aylık 5 tl olunca ikisini birleştirdim 2021'in şubatına kadar gamepassim oldu tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 yıllık gamepass nereden alınıyor, bayağı mantıklıymış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 xbox live gold alıyorsunuz 12 aylığı 180 tl, üstüne daha önce gamepass almamış bir hesaba üç aylık gamepass alıyorsunuz 5 tlden ve xbl gold üyeliği xbox game pass ultimate'e upgradeleniyor böylelikle 15 aylık 185 tlye hem gamepass hem xbox live goldunuz oluyor. xbl gold pc'de gereksiz ama konsol varsa orada ücretsiz, kalıcı oyunlar veriliyor her ay. valla bu olaydan sonra ucuza xbox one kapatasım bile geldi çünkü aşırı kullanışlı bir sistem bence. bir AAA oyun fiyatına 15 ay bir sürü oyun. öğrendiğim kadarıyla bu sistemle 3 yıllık yapabiliyormuşsunuz maksimum ama o kadarına ömür yetmez bu xbox gold: https://www.microsoft.com/tr-tr/p/xbox-live-gold/CFQ7TTC0K5DJ/ bu gamepass: https://www.microsoft.com/tr-tr/p/xbox-game-pass-ultimate/cfq7ttc0khs0/0007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 Rdr 2 special edition kuponla 224 liraya denk geliyor alınırmı? Anladığım kadarıyla hikaye moduna ek birşeyler geliyor almama değermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 (düzenlendi) cücük cücük içerikler için oyuna vereceğin paranın %25 daha fazlasını vermek mantıklı geliyorsa al bu genel olarak tüm oyunlarda özel paketler için geçerli bu arada. alanları anlamak güç. oyundaki görev ve item sayısını belki %1-3 falan arttırıyodur ama fiyatını genelde güzel arttırıyor. oyuncu tayfasını kandırmak çok kolay ya. Aralık 24, 2019 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 (düzenlendi) bu Epic Store'un olayı ne hala anlamadım. bedava oyunlar verip duruyor ve Library sırf bedava oyundan oluştu resmen. bedava oyun vere vere kâr mı ediyorlar? ha, bir şey satın almak istediğimde de hata veriyor gerçi... Sorry, but your account is blocked from making purchases. Please contact customer service. Aralık 24, 2019 Bone tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 sübvansiyon. arkada büyük kapital var, pazara girip takeover stratejisi işte. sony zararına ps3 satıyordu onun gibi. gelecek pazar payı için yatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2019 bi de siz bedeve oyun aldıkça tıplam 47t3d5 milyor oyuncumuza 37dj37tj23 oyun sattık diye reklam yapıyolar =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2019 bugün yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 aa tabs'i nasıl kaçırdım ya, dün bakmayı unutmuşum. neyse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 bugüne kadar eklediğim tüm beleş oyunları açmış olduğum random hesaba eklediğimi fark ettim ya launcher'da bugün. fak dis şit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2019 Hyper Light Drifter i verecek saat 19:00 dan sonra (https://www.epicgames.com/store/en-US/product/hyper-light-drifter/home) Anno 1800 ve 31 liraya darksiders 3 ü aldım buradan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Aralık 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2019 Dün Shadow Tactics: Blades of the Shogun beleşti. Xenus'u küstürünce kaçırdınız tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2019 (düzenlendi) Bugün https://www.epicgames.com/store/en-US/product/hello-neighbor/home katil komşuuu yarın Yooka-Laylee and the Impossible Lair https://store.steampowered.com/app/846870/?snr=1_5_9__205 Aralık 30, 2019 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2019 kuponu cyberpunk icin kullanamiyoruz galiba. ne aldiniz? nedir iyi secenekler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2019 Annoya halleniyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2019 Evet evet Anno, mmmmhm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2019 (düzenlendi) ben annoyu aldım ama gold u :p 160 kaat bayıldım resmen. DLC ve pre-orderlara kupon geçmiyor ona göre hesabınızı iyi yapın. Oyunu şimdi alsanız dlc sini daha sonra alayım derseniz çok daha pahalıya çıkıyor bazı oyunlar. Almışken deluxe/gold edition ile kapatmak gerekli. Kuponla en iyi giden oyunlar herhalde, anno, assassins creed serileri, phoenix point , mech warrior, division & crew 2. Aralık 31, 2019 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2019 If (Crack status = waiting) then, Anno'nun DLC'ler tırt gibi sanki, en kötü ihtimalle bir sonraki indirime kadar gider standart version. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar