Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 f35'ten sutlandigimiz gun gelen top gun trailer'i efenim, ilk film ayarinda olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 son 5-6 yildir surekli biseylerin sequeli prequeli uyarlamasi, biktirdi artik. orijinal fikir, yeni film yok izlenecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Bu filme lazimdi sequel, maverickin hikayesini kapatmalilardi. Buna fazlasını cekerlerse o orjinal filme ayıp olur artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 why Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 sequel lazımdı da 30 sene sonra biraz şey, saçma asdfasd yoksa abim tom ne yapsa izlemek zorundayız, fetişiyiz abimin canım benim abim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Why’ı şu, USA, özellikle hava kuvvetleri, bu filmlere ciddi “yardım” yapıyor. Ekipman (Türkiye’ye vermediği uçağı koysun da filme, olay olsun), hava base’leri, pilot ve teknik personeli komple sağlıyor adamlar. Üstüne finansal yardımda da bulunuyorlar film bütçesine. Ha kontrolü adamların eline ne kadar veriyorsan, o kadar yardım alıyorsun tabii. Elinde Tom Cruise gibi bir intergalaktik yıldız var, Top Gun gibi bir franchise potansiyelin var ve bütçene USAF arka çıkıyor. S400 muhabbetinin canlı olduğu bugün çıkmasın da ne zaman çıksın filmin trailer’ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 (düzenlendi) oh ne güzel adam da hem scientolog plasenta falan yiyor, üstüne gopro reel'ını vizyona sokup bilyar para kazanıyor. ama seviyorum dublörsüz takılmasını, eğlendiriyor filmler ne kadar klon olsa da. ps: kosinsiki boş iş yapmaz zati en kötü 7lik eğlendirecektir. Temmuz 18, 2019 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 CGI olacak diye cok korktum, super cekmisler. fragman sonundaki tomcat tam nostalji olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 hatırlamıyorum ki la filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Fragmani pek tad vermedi ama Tom a guveniyoruz. Tom da nasi bir canli bilader, adam 30 sene sonraki sequel de, Rocky gibi emekli albayi oynayacagina, hala emret komutanim jönünde oynayabiliyor. Wtf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 5 yıl içinde gerçekten uzaya gidip film çekme planı yoksa bişey bilmiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 Tom kuruz reis power rangers bile çekse izlenir djdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 Eski filmin ayarinda gozukuyor, acikcasi umitlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 çok iyi, hep diyorum zaten tom başgan 80'lerden kalan son aktif jön diye. adam 35 yıl sonra hala maksimum performans. neeed for speeeeeeeeeed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 (düzenlendi) f22 değilmiydi o son uçak kuyrukkanatları daha geniş gerçi galiba tomkat f35 niye yok Temmuz 19, 2019 Kaede tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 20 saat önce, goldbären dedi ki: oh ne güzel adam da hem scientolog plasenta falan yiyor, üstüne gopro reel'ını vizyona sokup bilyar para kazanıyor. ama seviyorum dublörsüz takılmasını, eğlendiriyor filmler ne kadar klon olsa da. ps: kosinsiki boş iş yapmaz zati en kötü 7lik eğlendirecektir. şimdiden cips stoklarına başlamışsındır bırak şimdi bu ayakları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 f-14 tomcat yok ya hepsi 2006'da emekli edildi. uçak f-18. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 Tom cruise aynen duruken ilk filmdeki hatun bak ne oldu Yaa haydi take my breath away. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 29 dakika önce, Sparkcaster dedi ki: şimdiden cips stoklarına başlamışsındır bırak şimdi bu ayakları sen anlamazsın ya kaliteli aksiyondan. ne zaman önüne böyle film koysam "bro flick mi izliyosun gene cahil gibi" der, "incellerin aşkı büyük olur" konulu fular filmlerinden bahsederdin. sonra ne oldu, kız arkadaş buldun hemen marvellere koştun. çünkü artık rol kesmene gerek kalmamıştı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 43 dakika önce, sostizm dedi ki: Tom cruise aynen duruken ilk filmdeki hatun bak ne oldu Spoiler Yaa haydi take my breath away. Vay lan hayat Bildiğin yazlıkçı teyze olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 evrensel rng cast'in geri kalanından hayat enerjisini çekip tom cruise'a yollamış resmen. tom başgan olmasa eski filmden oynayabilecek kimse yok cidden. val kilmer cast'te gösterilmiş gerçi ama adamcağız daha yeni gırtlak kanseri atlattı bildiğim, cameo çıkarsa şaşmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 Tom Cruise yaşayan tek gerçek action hero. Adamın ortalama altı filmi yok. Ne vaat ediyorsa onu veriyor. Hatta üstünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 2020 yazında patlayacaklar - aviator gözlük satışları - bomber ceket satışları - usaf pilot kayıtları f35lere pilot lazım tabi lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 well then you are lost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar