Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 güney amerika ülkelerinin hiçbirinin store'undan bişey alamadım. saçma sapan 3-5 liraya iniyor görünüyordu oyunlar da store'a giriyorum, sadece kod redeem'leme bölümü aktif falan, bi garipti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 3 dakika önce, DavidMills dedi ki: Bir arjantin adresi gir Switch hesabına.Google a hatta..np yani.Posta kodu muhtemel CHECK tir.Win win..Ben aylardır Güney afrika kullanıyorum..Bizim TL onun karşısında bile bileh güreşinde yenilmiş ama hala ucuz.. switch hesabında nereye detayli adres giriyoruz ki? Sadece ülke girebildiğim yer var ayarlarda. "Posta kodu muhtemel CHECK tir" kısmını anlamadım. Posta koduna bakıyordur sadece mi demek istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2020 Evet onu demek istemiştim. Ben web den girmiştim diye hatırlıyorum. Netten bi Güney Afrika posta kodu bulmuştum. Uzun zamandır öyle duruyor. 2 kez kart değiştirdim. 10 gün önce online üyelik aldım sıkıntı olmadı. Hatta 3D secure ile ödedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2020 Bir daha deneyeyim ama internette gordugum kadariyla arjantin’de baskalari da sikinti yasamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paparazzi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2020 Güney Amerika shopları sadece kod vererek satış yapıyor bildiğim kadarıyla, Türkiye'den kredi kartını kabul edip alışveriş yapabileni duymadım. Amerika'da yaşayanlar sanırım alabiliyor, daha önce alabilmiş biri vardı burada. Diğer storelarda problem yok. Daha önce Avustralya, Güney Afrika, ABD gibi storeları kullandım sorunsuz şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 https://www.videogameschronicle.com/news/a-new-nintendo-switch-model-will-launch-next-year-a-new-report-claims/ Alıntı All reports so far have honed in on the model featuring improved visuals and display, and some have mentioned other features such as better battery life. yeni model upgrade geliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 Aslinda docka grafik cipi falan koyup ekstra çözünürlük, fps falan kassalar cok guzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 https://www.bloomberg.com/news/articles/2020-08-25/nintendo-plans-upgraded-switch-console-and-major-games-for-2021?srnd=technology-vp pro 4k falanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 Cfw den dolayi cihazin online patladi peff 30 tane online oyun gg oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 (düzenlendi) Cfw ne yeni switch cikmadan eskisini paticik’tekilere kakalamak lazim. 4k cikarsa bizimkiler mefta olur Ağustos 26, 2020 Masticore tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 custom firmware Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 Ben de satayım diyorum yav. Buradan aldıydım zaten de toplasan 10 saat oynamadım. CFW'li filan cihaz kutusu vb herşeyi duruyor. Talipli varsa konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 kakalamak icin sormadim elden cikaralir mi acaba yeni switch cikinca onu alirim ama online library gitmesi uzucu oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 (düzenlendi) farklı storelardan alginiz oyunlar mi patladı, Yoksa bundada kırdırma olayı mi vardi Ağustos 26, 2020 Valvyn tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 Kırmış veya kırmaya çalışmış aleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 cihaz kirilmis durumda butun oyunlar calisiyor hacked olarak ama hic bi sekilde eshopa girip redownload edilmiyor mevcut oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 Ban yemissin iste. Cfw her zaman farkli nand’da durmali, stealth modelari falan var acik tutmalisin. Gecmis olsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2020 tsubasa da baya keyifli olmuş kontroller biraz zor gibi dasu dasu dasu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2020 Android switch emulator https://www.xda-developers.com/shady-nintendo-switch-emulator-android/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2020 yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2020 Biriside çıkıp joystick gerekliliğini hacklerse tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2020 Birde yani emulatör bedavacı adamın işi cidden satabilecekler mi o joystickleri 100 dolara çok merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2021 https://m.trendyol.com/nintendo/pokemon-shield-switch-oyun-p-33826115?boutiqueId=61&merchantId=151245&gads=true Bu satıcıyla tecrübesi olan var mı? (Doha elektronik) veya nereden alıyoruz kutulu switch oyunlarını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2021 (düzenlendi) Aga dh nintendo forumunu kovala boşuna sıfır bakma bunlara hiç, al oyna sat aynı şekilde Nisan 1, 2021 Liebe tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2021 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2021 Shop4tr'den alıyorum ben hala. Gümrük vergisine rağmen Türkiye'den ucuza geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar