Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nintendo Switch

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

güney amerika ülkelerinin hiçbirinin store'undan bişey alamadım. saçma sapan 3-5 liraya iniyor görünüyordu oyunlar da store'a giriyorum, sadece kod redeem'leme bölümü aktif falan, bi garipti.

Mesaj tarihi:
3 dakika önce, DavidMills dedi ki:

Bir arjantin adresi gir Switch hesabına.Google a hatta..np yani.Posta kodu muhtemel CHECK tir.Win win..Ben aylardır Güney afrika kullanıyorum..Bizim TL onun karşısında bile bileh güreşinde yenilmiş ama hala ucuz..

switch hesabında nereye detayli adres giriyoruz ki? Sadece ülke girebildiğim yer var ayarlarda.

"Posta kodu muhtemel CHECK tir" kısmını anlamadım. Posta koduna bakıyordur sadece mi demek istiyorsun?

Mesaj tarihi:

Evet onu demek istemiştim. Ben web den girmiştim diye hatırlıyorum. Netten bi Güney Afrika posta kodu bulmuştum. Uzun zamandır öyle duruyor. 2 kez kart değiştirdim. 10 gün önce online üyelik aldım sıkıntı olmadı. Hatta 3D secure ile ödedim.

Mesaj tarihi:

Güney Amerika shopları sadece kod vererek satış yapıyor bildiğim kadarıyla, Türkiye'den kredi kartını kabul edip alışveriş yapabileni duymadım. Amerika'da yaşayanlar sanırım alabiliyor, daha önce alabilmiş biri vardı burada.

Diğer storelarda problem yok. Daha önce Avustralya, Güney Afrika, ABD gibi storeları kullandım sorunsuz şekilde.

• 6 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...