Sam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2023 "sana quest ödülü olarak 1d6 boost veriyorum bütün checklere ama long rest'e kadar" olayı çok aptalca. oyun hem long rest yapma diyor hem long rest yap diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2023 Şehre geldim bu arada, bir yavaşlama görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2023 dinamik npc'ler açık mı? onlar yapıyor sanırım kapamadım ama bugün bir de kapayıp deneyeyim. cyberpunk'ta bile olmayan sıkıntı, gezen npc'ler de figüranlık hariç bir işe yaramadıkları halde. çoğu sabit duruyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2023 Baktım şimdi, açıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2023 tarihin en iyi oyunu demiş kaan kural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2023 Norak, 26.08.2023 17:57 tarihinde dedi ki: kac kere long rest yaptin? cok az yaptysan belki oyun sureyi ilerletemedigi icin kendi kafasina gore secmistir act gecerken? partinin speller tükenince ya da büyük fight olursa long restliyorum. Öyle az yapayım diye kasmadım hiç.. İşte bi quest acele et derse filan yapmıyorum da, o da 1-2 kere mi ne oldu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2023 (düzenlendi) dinamik crowds devredışı bırakırsam 5-10fps farkediyor sadece. nasıl bir coding yapmışlarsa şehirde cidden çok ilginç. çekirdekleri de kullanamıyor bayağı bayağı oyunu %50 cpu ve %50 gpu ile oynuyorum şehirde. ağır singlecore performansı lazım herhalde. ya da frame generation filan. memory leak gibi birşey var sanırım, 50fps ile kapıyorum oyunu, geri açınca 60fps. yamadan sonra birazcık daha iyi sanki ama performansa sonraki yamada el atacaklarını söylemişler. ya bu oyunun antikalıkları cidden. yürürken arkamdaki char dialoga giriyor npc’nin trigger alanına girdiği için. mc’ye de çeviremiyorum o noktada, iki adımda bir f5 lazım cidden. 1600 quicksave olmuş gene şimdi 10dk önceye gideceğim pff. Ağustos 26, 2023 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2023 act 3 biraz oynama isteğimi çökertti gerçekten, şehir ortamı falan iyi güzel olmuş ama fps düşünce tadı çıkmıyor. cutsceneler bile yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2023 ben act3 e geçmeme kararı aldım, daha doğrusu bir kaç patch daha bekleyeceğim ondan sonra geçerim. acelem hiç yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2023 o degilde, kampta topu kopegin kafasina degil onune atin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2023 olum bende hiç köpke falan yok nerden aldınız lan onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2023 Karlachi aldigin yerin yakinlarindaydi bi olunun yaninda bekliyo it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2023 Topu ben uzağa attım işte sopa atar gibi getiriyor o zaman. owlbear Spoiler Yavrusunu goblinlerden kurtarırsanız arkadaş oluyorlar sonra youtube hayvan videoları gibi arkadaş oluyorlar lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2023 Xenocide, 27.08.2023 13:57 tarihinde dedi ki: köpke Lathander bilir sen potion icip oyundaki hayvanlarla sohbet de etmiyorsundur 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2023 (düzenlendi) karlach’ı wild barb yaptım onun için ama hayvanlarla bayağı asmalı kesmeli barb sohbetleri lol. mal gibi lockpick kasmışım 120+ saat... Ağustos 27, 2023 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2023 Rasgele flaming fist keserken orin'i townda bayıltmıştım. Stat drainle öldürebilir miyi mdiye denedim biraz olmadı ama boss fighta böyle geldi Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2023 Act 3, ama pek spo değil: Spoiler Shadowheart'ın görevinin final fight'ı, anam anam diyeyim. Oyunun en zoru olabilir. Save scumming bile yetmiyor, önceden elixirleri, bufflar vb. basıp girdim, zar zor yendim. Oyunun başından beri çantada tuttuğum spectator şişesini de kullandım, Shadowheart'ın divine intervention'unu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2023 (düzenlendi) Norak, 27.08.2023 16:31 tarihinde dedi ki: Lathander bilir sen potion icip oyundaki hayvanlarla sohbet de etmiyorsundur yok bazı bazı yaptım. hatta bi tane inek vardı ilk act'te, tuhaf davranıyodu konuşa konuşa çözdüm meğer başka bişimiş falan spoil olmasın şimdi sdfg bikaç kedi gördüm TSSS BEGONE!! falan çekiyo kediler asda ama köpke görmedim Silphatos, 27.08.2023 14:10 tarihinde dedi ki: Karlachi aldigin yerin yakinlarindaydi bi olunun yaninda bekliyo it ben karlach'ı hiç almadığım için tabi kimle konuşsam karlach nası yok sende ya diyo dfghs nasıl missledim acaba çok merak ediyorum. tekrar oynamak farz ya bu oyunu resmen. Ağustos 27, 2023 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2023 karlach'ın nerede olduğunu dev gibi gösteriyor haritada çembere alıp, o questi almamış olman ilginç. çok şey kaçırmışsın cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2023 Wyll'i de mi almadın o zaman sdf Onun questi direk Karlach'a gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2023 bu xeno kesin gale'in de elinden tutmamıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2023 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2023 MERCER NEDEN YOK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2023 rip Chest of the Mundane meger bugmis, bende boh olarak kullaniyordum negzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2023 (düzenlendi) Sam, 23.08.2023 18:10 tarihinde dedi ki: yani dendiği gibi nostalji etkisi var herhalde. eski infinity oyunlarında ve hala bugün arcane'in anlattığı yeni bg3 harici izometrik rpg'lerde benim o zaman da, bu zaman da hissettiğim şey dev bir el çizimi tablo üstünde karakterlerimi yürüttüğüm hissi. bir derinlik yok, gölgesi ışığı önceden basılmış düz satıhta oradan oraya. bu 1999'da o devirde imkan o olduğu, daha iyisi görülmediği için sorun değildi ama 2020'lerde stop motion dinozor hissi veriyor artık. şu bg3'ün en büyük darbesi benim için rogue trader'a oldu. şimdi bundan sonra onu oynamak çok büyük downgrade gibi gelecek, umarım dayanabilirim ks'ine girip 2 saatten fazla oynayamadığım oyunlar aksine. %100 aynı düşünüyorum. Hani eskiden çok sevdiğin bi oyunu hadi yine oyniyim diyip kurarsun ve "ulan bu oyun bu kadar kötü müydü" diye şaşırır ve oynamazsın ya, pathfinderın bende yarattığı his oydu. Bir yerden sonra story mode'a almıştım oyu naksın diye ama yine akmdı ve ortalrada bi yerde bıraktım. BG3 kadar nefessiz oynadığım bi oyun hatırlamıyorum. Combat ve story arasında mükemmel dengeyi mi kurmuşlar yoksa, karakterler ses animasyon tip olarak düzgün olduğ için mi baymıyor bilmiyorum ama mükemmel sonuçta. Alt ile item highlighta karşı değilim gerçi, görüyoruz işte ne güzel. Sonuçta karakter perception ile player perceptionı ayırmış oluyor Ağustos 28, 2023 aktiftablet tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar