Seru Mesaj tarihi: Mart 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2023 Norak, 04.03.2023 13:04 tarihinde dedi ki: Early Access aldiysaniz cikista ucretsiz Digital Deluxe upgrade gelecekmis. aynisini bannerlord'da yaptilar sanirim. ben normal aldim simdi deluxe bisey cikmis o da ben de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2023 (düzenlendi) oynadim biraz daha olmamis bu oyun. sesler karisiyor, objeler yuklenmiyor. tuto bolumde companion oldu ustunu lootladim, dirilttim cleric'de revival vardi tekrar veremiyorum. tuto diye inventory share yoksa lootlatmamasi lazim ciplak gezdi. bi de sub class'lar cok eksik gordum. Spoiler gemi dustu iki tip geldi eleman companion galiba birini kestim, digerini yanima almadim aninda companion'lardan nasil nefret ettirilir ders gibi. Mart 4, 2023 Seru tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2023 daha dün 250tl idi şimdi 800tl olmuş, zamanında almayan kafama zıçam böhüühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2023 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2023 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 (düzenlendi) Haziran 12, 2023 Sam tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 (düzenlendi) hatırlatmayın abi şu oyunu ya... steamde 250tl iken bekleyeyim daha süre var dedim ve 800tl oldu, aldık mı 3ün 1ini Haziran 12, 2023 Shadow tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2023 (düzenlendi) murder mystery: https://bloodinbaldursgate.larian.com/ ilk oyu canary lane'e verdim ben. Haziran 20, 2023 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2023 Shadow, 12.06.2023 12:58 tarihinde dedi ki: hatırlatmayın abi şu oyunu ya... steamde 250tl iken bekleyeyim daha süre var dedim ve 800tl oldu, aldık mı 3ün 1ini Al benden o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2023 Ertelemeleri gerek kasım veya aralık ayına. Starfieldin çıkışı ve erken erişimi ile üst üste çıkması BG3 ü olumsuz etkiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2023 starfield adam olana kadar millet bg3 ü bitirir zaten. day 1 bug yuvası oluyo o kadar geniş oyunlarda. bg3 early access yüzünden daha düzgün çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Haziran 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2023 kizillelma, 21.06.2023 03:39 tarihinde dedi ki: Ertelemeleri gerek kasım veya aralık ayına. Starfieldin çıkışı ve erken erişimi ile üst üste çıkması BG3 ü olumsuz etkiler. Bir daha erteleyemezler içlerinde patladı, gereksiz gereksiz polish polish diye tutturup dümenden 2 sene daha fazla uzattılar early accessi, şimdi müstahak bunlara. Normalde önceki oyunlarındaki early access sadece 1 yıl sürmüştü güvenip aldık early accessi. 3 yıl olacak şimdi. Oyunlarının harikalığından bağımsız bu olay beni deli etti açıkçası. Alıştır milleti önceden 1 yılda early accessden çıkarmaya, umursamadan aşırı erken duyur 3 yıl beklet. Titanfall durumuna düşüp akıllanırlar inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2023 bg3 daha once cikiyor avantaj bg3 tarafinda o acidan eger bugli kotu bir release yapmazlarsa, ki yapmasinlar bir zahmet kac senedir early access oyun, reviewlar falanda iyi gelirse ilk hafta zaten istedigi cikisi yapar rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2023 Single player oyun niye kotu etkilensin abi mmo mu bu 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Haziran 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2023 Single player oyunlarda etkilenebiliyor. Örneğin 2 milyon kişi hemen çıkınca alıcaksa, şimdi hem starfield hem ona zaman harcıyamam diyip sadece 500bin kişi alabilir ilk çıktığı fiyattan, potansiyel geri kalan 1.5 milyon kişi de indirim bekler. Bu şekilde zarar görebilir. 10-15 saatte biten oyunlar değil cünkü 2 güne bitiriyim diğerine geçiyim diyemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Haziran 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2023 Oyun öne çekildi PC için PS5 için de 1 hafta ertelendi. PC için 3 Ağustos, PS5 için 6 Eylül yeni çıkış tarihleri. Bariz belliydi PC için isteseler 2022 bile çıkardı bu oyun, lanet olası konsolla aynı anda çıksın diye direttiler , Starfield oyunu bozdu. Paşa paşa öne almak zorunda kaldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2023 oyunun son halinde DOS 3 gibi mi olmuş yoksa BG 3 gibi mi? yoksa hâlâ ortaya karışık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2023 5e'ye yaklaştılar epey, güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Haziran 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2023 5 kuruş indirim yapmamış allahsızlar, 250tlden almadık daha zaman var dedik şu rakama bak 800tl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2023 Larian Gazette'yi okuyorum şu anda. 174 saat sinematik, 2m kelime script filan diyor. wtf diyorum ben de. Türkçe de geliyormuş bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Haziran 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2023 ben beleş versiyon oynayacam sanırım, 800 veremem valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2023 söylemişlerdi ama EA boyunca hiç indirim yapmayacağız diye. Fiyat revizyonu yapmayacağız dememişlerdi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2023 shadow senin bütün mesajlar neden yoksulluk ve finansal pişmanlıklar üzerine yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2023 Benim de ayni seyi yazasim vardi ama ayiligi ayilara birak demistim, canin goltbarenim konuya pence basmis. Fakir elemental gibi adam ama 2023 tr insaniyiz cok anormal degil 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2023 Hepimiz aynıyız. Bu sale sadece Uncharted aldım, onun dışında Wish List'te kalan tek oyun Immortals of Aveum. Ama ona da pre-order yapmaya elim gitmiyor bir sürü iyi oyunun arasında çıkacağından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar