progamer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 249,00 TL https://store.steampowered.com/app/1086940/Baldurs_Gate_3/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Aldım ama yoldayım daha. Kaç GB? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Working diye kaldı la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 cohh oynamaya başlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 hehe steam kırıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 güvendiğimiz larian a karlar yağdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 (düzenlendi) 82.56 gb install 59.6 gb dl Ekim 6, 2020 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 250 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 150tl ye kadar okeyimde 250 de çok be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 resmen keyfim yerine geldi. GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 60 dolar olması yerine bence mütiş bi fiyat 250tl. teşekkürler gaben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 suggested Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Yarı fiyatına neredeyse, iyi fiyat. Oyun da indi şimdi, girelim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 130-150 olsa direk yapıştırırdımda böyle beklerim ya release a kadar kur hoplarsa bakarız :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Opening çok iyiydi. Oyun da çok iyi. Sanki DM varmış gibi hissettiriyor şu anda. Skill check yapıyorsun zar aratak, anlatıcı filan var. Tuttum oyunu. Grafikler idare eder, 70-80 arası alıyorum en üst ayarlarda. Evil Drow Priestess oynuyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 hmm 250 biraz tuzlu 150 olsa gömerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 1 saat önce, GERGE dedi ki: Opening çok iyiydi. Oyun da çok iyi. Sanki DM varmış gibi hissettiriyor şu anda. Skill check yapıyorsun zar aratak, anlatıcı filan var. Tuttum oyunu. Neverwinter Nights tadı gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Yok. Bir şeye bakarken mesela perception check atılıyor, başarılı olup olmadığını öğrenip sonucu öğreniyorsun. Skill checklerde filan zar atılıyor ekranda. Arkada narrator var, anlatıyor olanları. Atmosfer olarak D&D oyunu olmuş gerçekten. CRPG tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 güzel güzel , la la lariannn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 coop kesinlikle çalışmıyor. aşırı sorunlu. coop denemeyin bile update gelmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Tam yarın yapak mı diyecektim ben de =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 3 saat önce, Dragonutopia dedi ki: hmm 250 biraz tuzlu 150 olsa gömerdim baba 250 bana da fazla geldi, ak sonra euro'ya çevirdim 27 euro ediyo. sorun fiyatta değil bizim ülkede sanki sdfk indirim beklicem ben de muhtemelen, hem o zamana kadar toparlamış olur oyun patchler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar