Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2019 Alkol içme sağlıksız Kola içme sağlıksız Gazoz içme sağlıksız Çay içme sağlıksız Kahve içme sağlıksız Soda içme sağlıksız Sıkma meyve suyu içme sağlıksız Bu evhamlı yeni nesil kitleye bakarsan su dışında ne içersen iç 3 güne ölüyorsun zaten. Ha biraz daha zorlasak su da içmeyin sağlıksız diyen de çıkar. Evet glisemik indeks insülin direnci falan abartınca risk. Ama abartmadan sıkma meyve suyu da içmekte sakınca görmüyorum ben ara ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2019 en zararlı şeyi unutmuşsun. süt. bi ara haberler fln çıkıp duruyodu sütün zararları fln diye. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2019 san pellegrino ya da fakir edition'ı akmina maden suyu içiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2019 Her şeyin fazlası zarar. Kararında yiyip içeceksiniz işte. Gerisi reklam, goy goy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2019 Çay içme değil günde bir bardak iç ince belli içiyorsan iki iç ne olacak. Kahve de iç bir bardak gün aşırı. Her şey sağlıksız değil. Her şeyi her gün içmeyin işte. Bir gün ondan bi gün bundan. Her gün kefir için ama kefir taş gibi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2019 1 saat önce, Rewendor dedi ki: Alkol içme sağlıksız Kola içme sağlıksız Gazoz içme sağlıksız Çay içme sağlıksız Kahve içme sağlıksız Soda içme sağlıksız Sıkma meyve suyu içme sağlıksız Bu evhamlı yeni nesil kitleye bakarsan su dışında ne içersen iç 3 güne ölüyorsun zaten. Ha biraz daha zorlasak su da içmeyin sağlıksız diyen de çıkar. Evet glisemik indeks insülin direnci falan abartınca risk. Ama abartmadan sıkma meyve suyu da içmekte sakınca görmüyorum ben ara ara. bu guzide postun için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2019 abi su tip blenderlar var, meyve suyu falanda yapiyor, bunlari kullanmak daha iyi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2019 karisik mevye suyunu isteyerek bilerek icen insanlarin olmasi benim ilgincime gidiyor hemide cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2019 geldi yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2019 mmh daha sağlıksız bir şey buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 8 saat önce, Black-ice dedi ki: geldi yine dabil quarter pandir in yaninda iyi gidiyo mu yok abi senle zevklerimiz farkli kumeler , karisik meyve suyu sevip mcdonals oven bi insansin , daha rafine zevklere ihtiyacin var bence . Yeme icmenin okulunu okumus insanim bana guven . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allahless Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 ben de meyve suyu içecek olsam katı meyveden sıktırıp içiyorum. o da üç ayda bir anca denk gelirsem. ama konusu açılmışken aklıma geldi sorayım. Bu %100 meyve suyu denilen kutu ürünlerde gerçek meyve oranı kaç? aroma vs kastetmiyorum tabii. Etikete %100 basabilmek için gerçekten pür meyve suyu sıkıp koyacaklarını sanmıyorum o fiyatlara sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 %100 meyve suyu içindeki meyve oranı %100 iyice salaklaşmış ülke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 Indigo dergisinde bir prof gerçek demiş. Bi de "abi vitamini posasında kalıyo"cular da cahil demiş. https://indigodergisi.com/2018/12/yuzde-100-meyve-suyu-katkisiz-mi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 vitamini posasında kalıyorculara cahil dememiş anlattıgı sanayideki üretim şekli. 100gr meyveden 95gr meyve suyu çıkarıyorlarmış, kalan 5gr posayı sen tahmin et orada bişey kalır mı kalmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 "Prof. Dr. Ekşi, bir diğer yaygın yanlış bilginin ise, meyvelerdeki vitaminin meyve posasında kaldığı yönünde olduğunu belirtti." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 devamını yazdım ben sana zaten sanayi üretiminde 100gr dan 95gr su çıkarıyorlar sen evde çıkar bakalım 100gr meyveden 95gr meyve suyu. o zaman kalmaz vitamini minerali falan. tekrar yazmama gerek var mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 posasının yararı vitamin mineralden çok lif içeriği zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 Karisik meyve suyu tam da kasabali damak tadina uygun bir icecek, icen oyle alismis devam ediyor icmeye daha iyisini bilmediginden. 9 saat önce, DoGMeaT dedi ki: karisik mevye suyunu isteyerek bilerek icen insanlarin olmasi benim ilgincime gidiyor hemide cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 Evde sıktıktan sonra lifleri de kemiriyorum ben kabuktan, problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 sadece meyve posası satılmıyor mu o zaman onu tüketelim. meyve kurusu olmaz sanırım bütün meyvenin şekerini tuttuğu için meyve suyuna göre bile kütlece daha yoğun şeker içeriyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 55 dakika önce, neutrino dedi ki: Karisik meyve suyu tam da kasabali damak tadina uygun bir icecek, icen oyle alismis devam ediyor icmeye daha iyisini bilmediginden. en bombası da atıyorum 100% portakal suyu diye içtiklerinin içindeki tek meyvenin portakal olduğunu sananlar ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 ne var baska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 patates. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 yemeğin yanında içiyosanız glisemik indeksi önemli diil ama sıvı kalori sıkıntı fazla kalori alıverirsin doymazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar