Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

%100 meyve suları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Alkol içme sağlıksız

Kola içme sağlıksız

Gazoz içme sağlıksız

Çay içme sağlıksız

Kahve içme sağlıksız

Soda içme sağlıksız

Sıkma meyve suyu içme sağlıksız

Bu evhamlı yeni nesil kitleye bakarsan su dışında ne içersen iç 3 güne ölüyorsun zaten. Ha biraz daha zorlasak su da içmeyin sağlıksız diyen de çıkar. Evet glisemik indeks insülin direnci falan abartınca risk. Ama abartmadan sıkma meyve suyu da içmekte sakınca görmüyorum ben ara ara. 

Mesaj tarihi:

Çay içme değil günde bir bardak iç ince belli içiyorsan iki iç ne olacak. Kahve de iç bir bardak gün aşırı. Her şey sağlıksız değil. Her şeyi her gün içmeyin işte. Bir gün ondan bi gün bundan. Her gün kefir için ama kefir taş gibi bişey.

Mesaj tarihi:
1 saat önce, Rewendor dedi ki:

Alkol içme sağlıksız

Kola içme sağlıksız

Gazoz içme sağlıksız

Çay içme sağlıksız

Kahve içme sağlıksız

Soda içme sağlıksız

Sıkma meyve suyu içme sağlıksız

Bu evhamlı yeni nesil kitleye bakarsan su dışında ne içersen iç 3 güne ölüyorsun zaten. Ha biraz daha zorlasak su da içmeyin sağlıksız diyen de çıkar. Evet glisemik indeks insülin direnci falan abartınca risk. Ama abartmadan sıkma meyve suyu da içmekte sakınca görmüyorum ben ara ara. 

bu guzide postun için teşekkürler

Mesaj tarihi:
8 saat önce, Black-ice dedi ki:

geldi yine

dabil quarter pandir in yaninda iyi gidiyo mu ?

yok abi senle zevklerimiz farkli kumeler , karisik meyve suyu sevip mcdonals oven bi insansin , daha rafine zevklere ihtiyacin var bence . Yeme icmenin okulunu okumus insanim bana guven .

Mesaj tarihi:

ben de meyve suyu içecek olsam katı meyveden sıktırıp içiyorum. o da üç ayda bir anca denk gelirsem. ama konusu açılmışken aklıma geldi sorayım.

Bu %100 meyve suyu denilen kutu ürünlerde gerçek meyve oranı kaç? aroma vs kastetmiyorum tabii. Etikete %100 basabilmek için gerçekten pür meyve suyu sıkıp koyacaklarını sanmıyorum o fiyatlara sdf

Mesaj tarihi:

vitamini posasında kalıyorculara cahil dememiş anlattıgı sanayideki üretim şekli. 100gr meyveden 95gr meyve suyu çıkarıyorlarmış, kalan 5gr posayı sen tahmin et orada bişey kalır mı kalmaz mı

Mesaj tarihi:

devamını yazdım ben sana zaten

sanayi üretiminde 100gr dan 95gr su çıkarıyorlar

sen evde çıkar bakalım 100gr meyveden 95gr meyve suyu. o zaman kalmaz vitamini minerali falan.

tekrar yazmama gerek var mı acaba

Mesaj tarihi:

Karisik meyve suyu tam da kasabali damak tadina uygun bir icecek, icen oyle alismis devam ediyor icmeye daha iyisini bilmediginden.

9 saat önce, DoGMeaT dedi ki:

karisik mevye suyunu isteyerek bilerek icen insanlarin olmasi benim ilgincime gidiyor hemide cok 

Mesaj tarihi:

sadece meyve posası satılmıyor mu o zaman onu tüketelim. meyve kurusu olmaz sanırım bütün meyvenin şekerini tuttuğu için meyve suyuna göre bile kütlece daha yoğun şeker içeriyordur.

Mesaj tarihi:
55 dakika önce, neutrino dedi ki:

Karisik meyve suyu tam da kasabali damak tadina uygun bir icecek, icen oyle alismis devam ediyor icmeye daha iyisini bilmediginden.

en bombası da atıyorum 100% portakal suyu diye içtiklerinin içindeki tek meyvenin portakal olduğunu sananlar ya ahah

• Yeni Oluştur...