Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)
39 dakika önce, Xenus dedi ki:

Ali koc iyi para yedirmis bu sezon icin. adamlar goz gore gore yalandan var cizgisi cekti

ee oyle adam spaceX kuracagina koylu takiminda agalik oynuyor

Ust uste ust uste ;)))

sardalya tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
2 dakika önce, Xenus dedi ki:

Emre mor yaptigi mudahale yuzunden kart yemedi. El kol yapti itiraz etti de atildi

2. Sarısı itiraz felan değil hakem hırslı gelip dokundu diye veriyor.

Mesaj tarihi:
1 dakika önce, cagrus dedi ki:

Ülkede hakem kıtlığı var sanırım böyle birini 3. ligden öteye bir maça vermelerine bakılırsa. Adam resmen gsyi doğradı tüm kararlarıyla.

Dogru diyon, 42 dk da kayserinin 5 kişi kalması gerekiyordu.

Mesaj tarihi:

Bir üstteki entry alıntı edilmez öncelikle, ikinci olaraktan iptal edilen gollerin hepsi yanlış, kayseri maç oynamaya değil kasapta et doğramaya çıkmış sahaya, kırmızılar ilk yarıda çıkması gerekirdi. Emrenin atılması tamamen fiyasko, Umutun golünün sayılması ayrı bir fiyasko. 

Mesaj tarihi:

bu nasıl maç, bu nasıl hakem lel

bunu da 1 ay dinlendirirler haklı olarak, gs maçına verecek hakem kalmayacak sdfsdf

suat arslanboğa bayağıdır bench'te gerçi unutulmuştur o şimdiye

Mesaj tarihi:

Hakem dünyanın en kötü hakemiydi heralde.

Önce GS'nin haklı golünü yedi ofsayt diyerek, ondan sonra dengelemek için yapmadığını bırakmadı. Kayseri'nin adamını attı, sonra fazla oldu dedi, yalan yere Emre Mor'u attı, bu sefer olmadı dedi Umut'u attı, sonra baktı hala içi rahat etmiyo gitti Ümit Davala'yı attı. Ümit şaşırdı zaten "Naptım ben ya, naptım ben?" diyor. 

Hakemsiz oynatsan maç daha normal biterdi. 

Mesaj tarihi:

kayseri boşuna ağlamasın verilen penaltıdan kırmızı kartlara kadar haklıydı hakem, biraz akıllıca davranamadılar. 9 kişi ile 2-2 yakalamışsın oyunu soğutacakları yerde gerdiler Gs de affetmedi. hakem de cesur ben beğendim, kayseri kendi mallığına yansın

Mesaj tarihi:

Hakem cok kotuydu gercekten. Enrikeyi daha erken atmasi lazimdi. Ugur Meleke yazmis adam 8 faul yapiyor atilana kadar ve sadece 1 tanesine sari kart goruyor. Digeri itirazdan. Bizim ligdeki ufaklar surekli sacma fauller yaparak oyunu olduruyor ve hakemler buna izin veriyor.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Ee 15 yabancı oldu... Biri gidiyo demek ki. Kimi satıyorlar acaba... Linnes veya Nagatomo değildir umarım. Diagne gitsin diyecem de yedek forvet kalmıyor. Mariano gitse üzülmem, elden çıkarılacak ideal yabancı o heralde.

Edit: gelen adam forvetmiş galiba. E iyi. Diagne giderse hele iyi paraya giderse süper.

Rewendor tarafından düzenlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...