Esh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2019 Itibardan tasarruf olmaz ahlakiyla yonetilen tayyibistana yakisir insan modeli sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2019 Cagne çok kötü ya keşke eren derdiyok kalsaymış. Karakter balotelliden beter ama balotelli top oynamayı biliyor en azindan. Bu duruyor bütün maç. Yalandan kos pres yap o da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2019 Eren cagne den bin kar iyidir. bizde yani göztepe de 16-17 gol görür diye düşünüyorum . tabi sakatlık falan olmazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 (düzenlendi) Eren kötü adam değil ki zaten, istikrarlı forma giymesi gerekiyor form tutması için ki onu yapamıyor. Aşırı sakatlanıyor ve tam düzene girmişken gidiyor. Son vuruşları bile etkileniyor garip şekilde. Yoksa arkasına teneke bağlanıp yollandığı zamanda bile maç başına %60 gol ortalaması mı ne vardı maç başına. Türk taraftarını tatmin etmek zor. Olumsuz ilk işarette fişekleyen güçlü kanaat önderlerinin peşinden gidip kendini bir yere kanalize etmeyi çok seviyorlar. Ya da işte ırkın biatçı özelliğinden kaynaklanıyor diyelim. Transfer dönemlerinde de bir adama takıntılık yapıp böyle peşinden koşturduğu çok. Göztepe'de Tamer Tuna'nın sisteminde gayet iş yapar. GS, BJK'nin elinden kaptığında Eren'i takıma en çok isteyen adam yine Tamer Tuna'ydı. Bu sene bolca gol bulur sakatlık belasına daha az yakalanırsa. edit: Baktım 18 resmi maç 10 gol. Asist yok. GS'de bunu yaptı ama çöp diye yolladılar kjhfsd Gelenlerin hiçbiri bunu yakalayamadı o forma altında ve totalde 18-19 milyon euroya mal oldular yarım sezon için. Ağustos 13, 2019 Natanyal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 https://www.transfermarkt.com/joao-mario/profil/spieler/149729 Tribün Dergi geçti az önce GS ile Inter anlaştı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 The 26-year-old has also been linked with Monaco, Bayer Leverkusen and RB Leipzig niye her yol Monaco'ya cikiyor a_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 Onyekuru da monacoya gitmiş agaudhaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 monacoyum her adamı aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 21. haftada sampiyonlugu ilan ederiz diger takimlarin hepsi lesh tek guvenceleri federasyon ve hakemler masabasi oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 normal sartlar altinda en fazla 7 puan kaybederiz total Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 nşa dediğin normal şikeler altında mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 Adam Türkçeden Türkçeye çeviri yaptı ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2019 (düzenlendi) @sardalya corporate financei yeniden yazmis gecen sayfa tebrik ederim. Ağustos 14, 2019 cicibeybe tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2019 dayum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2019 Hiç tanımıyorum Romayı takip eden biri az yorum yapsa ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2019 uzun boylu bişey o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2019 (düzenlendi) Player Traits ► Comes Deep To Get Ball ► Plays Short Simple Passes ► Dwells On Ball ► Does Not Dive Into Tackles dwells on ball olmasa fmde bile alırım. Ağustos 14, 2019 Aceace tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2019 (düzenlendi) Adam çok iyi diyolar da fm statlerini çok beğenmedim. Tackling, concentration ve work rate gibi üç kritik dmc özelliği düşük. Üstüne marking de düşük. FM'de almazdım ben. Gerçekte iyiymiş ama tam ihtiyaç bölgesine aranan kan gibi duruyo. Ağustos 14, 2019 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2019 Bir de bayagi temposuz yavas dediler ama Dark'in yorumlarini bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 3 saat önce, Rewendor dedi ki: Adam çok iyi diyolar da fm statlerini çok beğenmedim. Tackling, concentration ve work rate gibi üç kritik dmc özelliği düşük. Üstüne marking de düşük. FM'de almazdım ben. Gerçekte iyiymiş ama tam ihtiyaç bölgesine aranan kan gibi duruyo. oyunda dc ve dmlerin özellikleri ciddi kırpılmış durumda bak hatta şöyle bişi yaptım. saydığın 3 özelliği 15 üstü olan, 28 yaş altı, toplam 16 adam var sdafdf. yani 13-13 eskisi gibi çok da meh diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 (düzenlendi) 3 saat önce, Sotto dedi ki: Bir de bayagi temposuz yavas dediler ama Dark'in yorumlarini bekliyoruz. Ben Stoke son dönem ve Sevilla ilk döneminden hatırlıyorum iyi ama aşırı yavaştı harbi, zorla oynatıyorlar gibiydi yani koşu hızı vs. değil cidden pasa kalkışı bile yavaştı kasdjfasd Onun dışında FM özellikleri birebir yansıtıyor gibi teknik olarak. Taşıması zor oyunculardan. Roma niye geçen sene 28 bağladı, bu sene niye maaşının 1/3'ünü karşılayacak şekilde direkt kadrodan çıkartıyor kiralık olarak anlamıyorum. 28 edecek bir adam değildi ben bıraktığımda. Bu aralarda Avrupa futbolunda bi gaza gelip 1'lik adamı 2'ye kimse almasın bana gelsin hemen diye alıp yine hemen pişman olma durumu var. Sonra zarar etmeden elden de çıkartamıyorlar kimse almıyor falan bir sene sonra. Nzonzi'de o kasadan. Burada iş yapar mı bilmiyorum da kötü adam değil normalde ama işte o abartıldığı gibi o kadar iyi adamda değildi. Seri'de öyle mesela tamam güzel çocuk, iyi işler yapıyor belirli şeylerde ama o kadar iyi olsaydı buraya düşürmezlerdi paranın misket gibi dağıtıldığı ligde fazlasıyla alıp kadrosuna katan adam olurdu. Aynı takımdan sezonun yarısını sakat geçirecek Sessegnon'u gitti Tottenham kendi rotasyonuna kattı vs. gibi. O yüzden ne çok bir şey beklemek, ne de büyük kazık demek gerek böyle adamlar içinde işte görmeden bir şey dememek gerek. Ağustos 15, 2019 Natanyal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 O kadar köle arasından milli takima seçildiğine göre adam iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 Gs bir tane de forvet aldiginda ligin gayet üstünde bir takim kurmus olacak. Diger tüm takimlarda kadro disinda da sikinti oldugu dusunursek lig baslamadan bitcek muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 (düzenlendi) serri ve nzonzi transferlerini de abdurrahim yapmış olamaz ya. 2 ekip var galiba gs de bir ekip abdurrahim bir de daha aklı başında hareket eden bir transfer ekibi var galiba. banega,emre mor ve falcao transferleri tam fiyasko 3 ünde de abdurrahim in şovu var.diğer 2 transfer gibi gizliden yapılsa şimdiye bitmişti.emre mor uda beleşe almıştık.nzonzi ve serri yide o getirtmiş olsa 128947612 foto çeker salardı medyaya bir de bu adamı transferi bitirsin diye yollamak kimin fikri çok merak ediyorum Ağustos 15, 2019 Esnaf tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 Marcao Luyindama transferlerinde de hiç ortada yoktu Albayrak. Adamı eylemek ve gerçek transferler sırasında ayak altından çekmek için her transfer dönemi 2 3 uçuk adam ismi verip al sen bunlarla ilgilen diye kandırıyorlar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar