sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 +1 sotto karşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 AHAHA ulan /r/asoiaf ve /r/freefolk hep meme üretim yerlerine dönüştü ya sağ olsun D&D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Şu rezaleti izlemeye değer kılan tek şey o zaten. ChrysWatchesGoT filan olmasa çoktan droplamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 (düzenlendi) 57 dakika önce, Sotto dedi ki: Halbuki eminim kitaplar coktan bitmis olsaydi bu arada şunu okumuşken, ian mcelhinney (barristan selmy'yi oynayan aktör), grrm kitapları yazdı çoktan demiş. ama d&d ile dizi bitmeden yayımlamamak üzere anlaşmışlar mı ne. artık ne kadar doğrudur bilmem. Mayıs 13, 2019 k1nJo tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Korkunç bir bölümdü.. Bu kadar içine etmek için ciddi bir beceri lazım, helal olsun. Üstüne 2 sene beklemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 grrm kitap satsin diye bu sekilde sacmalamis olmalilardan baska aciklamasi yok, ustte de denmis kimse yokmu arkadas cevrede siz hangi kafadasiniz diyebilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 abi belki adamlar yüzyılın trolünü yaptı ve fake season 8 önümüze sürdüler, önümüzdeki sene 1 nisanda adam gibi çekilmiş doğru düzgün dialoglu "GOT Proper Season 8" diye HBO yayına sokmasın? hem dizinin şanı yürür hemde yüzyılın reklamı gibi birşey olur, kimseler unutamaz böyle birşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 (düzenlendi) Hah bakıyorum sağa sola herkes rezalet diyor, en nefret ettiğim karakter ve bayık hikayesi dany nin yaptıkları için 10 veriyorum bölüme. Spoiler Umarım haftaya tüm starkları yer bitirir komple salak sülale zaten, lannisterler iyidi baba ölünce zaten gözümdem düştü. dany Otursun tahta sırtlarına sopayı vere vere yönetsin malları. Gayet leş, kaotik bir son olur. @GONDARCENGIZ keşke yapsalar. Mayıs 13, 2019 Law tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 mükkkemmel bir bölümdü keşke 3. bölümde böyle gündüz çekilseydi keşke yansalardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Spoiler ya redditten spamledim ama diziyi konuşmaktan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 dragonlar kontrolden çıkabiliyor niye bu kadar yükleniyorsunuz kıza anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Jon emrah gibi davranmayı ne zaman birakicak dizi bitti lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 bok sezonun şimdiye kadarki en iyi bölümüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 cleganebowl best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 en beğendiğim sahne oralardı harbi. haters gonna hate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 O sahne bana dark soulsu hatırlattı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 aryanın children of man'den arak single cut kaçışı var bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 yazık la şu crew'a. O kadar çalışmışlar, şu prodüksiyon şu öküz yazarlardan iyisini hakediyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 23 dakika önce, Red dedi ki: O sahne bana dark soulsu hatırlattı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 (düzenlendi) baya ingame shot olmuş ahahahah Mayıs 13, 2019 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 e abi hani cersei'nin falı, little brother? o eli bekledim bütün bölüm gösterdiler o el boğaza sarılacak dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Diziye fazla saldırdınız. Diziyi savunmanız için biraz motive edeyim. https://www.themarysue.com/game-of-thrones-writers-no-star-wars/ Alıntı In the fourth episode of the eighth season alone, we had a scene in which a woman said her consistent rape and abuse made her stronger and the only woman of color was fridged for the pain of a white woman, and that’s just the bits that are problematic on a social justice/representation scale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 O kısmını savunduk zaten ya, Missandei'nin gebermesi o bölümdeki tek güzel şeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar