Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2019 Çok boş triplerle ayrıldı aslında dilenip getirtmemek gerekti ama MCU'nun yeni phase'inde hype yaratmaları şarttı ya. Ben Chris'in kalmasına çok sevindim Thor olarak daha pasif olarak sürekli bulunması gerek. GOG3'te de olacak galiba söylentiler bi netleşsinde. 2 saat önce, inyormaynd dedi ki: Deadpool ayarından sıkılmadınız mı? Kanlı dark ve rave havalı bir blade lazım. Deadpool ayarı derken eregorn demiş işte. genel mcu'nun çok tersinde bi kafası var. fox, mcu'ya geçtiğinde deadpool'a hiçbir şekilde dokunmayacaklarını ve ryan reynolds'un da oradaki padişahlığını devam ettirebileceğini vs. söylemişlerdi. deadpool mesela artık mcu'nun parçası ve ana evrene belki konukta olur vs. ama solo filmlerinde kendi tarzını devam ettirecek. blade'de de işte maraşelealala ali kendi istemiş. deadpool'un da hayata geçmesi ryan reynolds'un çabası ve fundları ile olmuştu ortaya çıkan şey ortada. burada da marvel/disney çok karışmazsa bayağı benzer sükse yaratacak bir şey çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2019 bu yeni blade elemanda martial arts var mi ? yoksa filmin 3/4 u dublor izleriz cunku, wesley snipesin bunun yasi kadar martial artsi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2019 snipes aslında yine çekilirse oynamak isterim demişti bi ara ama o da iyice yaşlandı tabi. maherşellanın başkanım beni al demesi de topkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2019 (düzenlendi) lan araya kamyonla mesaj atmışsınız ağız tadıyla ayar veremedik Temmuz 21, 2019 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2019 (düzenlendi) wesley cameo'su olursa tatlış olur. taksici disko işletmecisi falan bişey olsun 2sn, gg. he bi de breydi niye beyaz yapmıyolar >_> Temmuz 21, 2019 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2019 wesley siz blade cop direk ya indirir seyrederiz tabii de, blade filmi gibi olmaz, blade benzeri aksiyon filmi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2019 (düzenlendi) yobazlığa gerek yok. devam filmlerinde de wesley snipers var ama meh yani. "blade'e başka bi açıdan yaklaşmak istedik yeni izleyicilere bambaşka hikayeler bla bla" diye saçma sapan teenage orta doğulu türbanlı blade falan koymasınlar, doğru düzgün hikayesi olsun, karakterler efendi gibi yazılsın, bi de 30 saniyelik aksiyon sahnenesini 18 cut'la çekmesinler go işte. bi de mpaa rating'i nasıl olacak bakalım, benim asıl endişem disney'in aman kafa kopmasın aman kan olmasın (?) diye tatava yapıp zorla pg-6 falan yaptırması lel Temmuz 21, 2019 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2019 Blade ve Dr. Strange e giderim, gerisi bluray filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2019 21 dakika önce, Cokomantis dedi ki: yobazlığa gerek yok. devam filmlerinde de wesley snipers var ama meh yani. "blade'e başka bi açıdan yaklaşmak istedik yeni izleyicilere bambaşka hikayeler bla bla" diye saçma sapan teenage orta doğulu türbanlı blade falan koymasınlar, doğru düzgün hikayesi olsun, karakterler efendi gibi yazılsın, bi de 30 saniyelik aksiyon sahnenesini 18 cut'la çekmesinler go işte. bi de mpaa rating'i nasıl olacak bakalım, benim asıl endişem disney'in aman kafa kopmasın aman kan olmasın (?) diye tatava yapıp zorla pg-6 falan yaptırması lel bu dediklerinin hepsi olacak (türbanlı dahil) ve ben bu mesajı alıntılayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2019 mareşal ali saçma sapan teenage orta doğulu türbanlı blade değil, 2/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2019 (düzenlendi) Temmuz 21, 2019 Natanyal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2019 https://www.ebay.com/p/Zombie-Colonel-Captain-America-Marvel-Select-DST-Figure-699788108093/1000164500 almak lazım sonra 500 dolara okutulur dsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2019 aman diyim abi marvel batıyordu 90'larda şu kafa yüzünden. spiderman, xmen, ff film haklarını sattılar da kurtuldular. (mcu elinde kalan son düzgün char'larla bi atımlık kurşundu zaten o yüzden falan filan, the rest is history) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2019 blade demişken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2019 bu arada mareşal ali'ye sevindik ettik de şu shades'i de bişey yapıp getirseler keşke mcu'ya böyle, kingpin'le (vincent d'onofrio) gang warfare'li falan, ordan panaşır gelse ulan bi pazarımız var diye bunları tarasa, sonra derdevil (charlie cox) gelip LAN BAŞKA YERDE OYNAYIN diye hepsini dövse... komşunun kızı görüyomuş onun da canı çekiyomuş diye devam ediyo gfhjxvfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2019 Mahershala yerine adam mi yoktu. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2019 boku çıkmadı mı ya sincapkızla kedikumu adam evreni filmlerinin o ne öyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2019 Silah zoruyla izletiyorlar galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2019 6 dakika önce, dasaaa dedi ki: Mahershala yerine adam mi yoktu. meh. Film çıkınca bakar bakar güleriz bu yoruma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2019 marsilyalıabi de gayet iyi kotarır ama wesley snipes'ın yeri her zaman ayrı olacak o başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2019 gene spark'ta beyne kan gitmeme baslamis. silah zoru ile mi sevmek zorundayiz adami? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2019 boku falan çıkmadı bilader. taa feyz 1'da hulk'tan sonra kaptan amerika ve thor'u da yaptıklarını öğrenince bi "lan bunlar da önüne geleni flim yapıyo?" demiştim. sonra baktık cinematic universe'müş ok'ini verdik sonra. daha thunderbird solo filmi gelicek delirtmeyin beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2019 piyasanin nerdeyse %40 i bunlarin, normal o yuzden. Anca arka arkaya 4-5 flop gelirse duraklama devri olur, yoksa boyle devam 43 sene daha en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Wanda Vision bir noktada House of M'e ya da Avengers Disassembled'a bağlar mı acep. Dr. Strange 2 gene güzel olur, What if animasyon serisi de eğlenceli olacaktır Disney animasyon kalitesinden ödün vermezse, ki vermez. Hawkeye'da bildiğim kadarıyla Clint olmayacak, Kate Bishop olacak. Black Widow biraz 'kadını o kadar ana takımda tuttuk, hep arka planda kaldı, dur bi de onun orijinini anlatalım' niteliğinde olmuş bence. Thor için de yönetmen dışında umutluyum, Waititi'den benim beğeneceğim bir Thor filmi çıkar mı pek sanmıyorum ama inşallah yamultur beni bu sefer. Ragnarok biraz hayal kırıklığıydı benim için, ama nasıl olduysa Far From Home gibi çok sevildi. Anlayamasam da sorgulamıyorum artık milletin ilginç zevklerini sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 ragnarok denilen filmi led zeppelin kurtardı sanki fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar