Saeros Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 19 dakika önce, Black-ice dedi ki: İçeriği gizle girl powerı farketmedim bile. fazla sjw hassası oldunuz bence. ben de anlamadım ya ne girl power sahnesiymiş bu? film güzeldi sevdim, baya bittersweet olmuş tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 Nasıl anlamadınız ya, 3 iq'lular görebilsin diye bile inatla göze sokuluyordu sahne. SJW Mİ OLDUNUZ LAN BAŞIMIZA KAVGA ÇIKAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 abi onu anlamamak için uyumak falan lazım ya. kör göze parmak yapıldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 güzeldi bence niye battı ki o kadar. kadın dayanışması işte. kadrajda 2-3 sn ya durdular ya durmadılar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 3-5 saniyelik sahne önemli değil ki. asıl sorun filmin ilk yarısının komple çöp olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 Filmin en beğenmediğim kısımlarından biri thor oldu btw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 ^ Spoiler noobmaster69'u bulduk dfsdkjfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 ayrıca filmin ilk yarısı evet yavaştı ama aynı zamanda en güzel bi şeyi de orada gördük Spoiler bundan bi tane istiyorum o yanakları ısırırım I love you 3000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 Filmin ilk yarısı yavaştı ama ikinci yarısından 10 kat daha doluydu. Ben o yüzden sevdim. Marvel alıştırdı sizi sürekli komikli şakalı aksiyonlu sahnelere, filmin ciddiyet seviyesi yukarıda olunca kaldınız tabii öyle fasdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 57 dakika önce, k1nJo dedi ki: ayrıca filmin ilk yarısı evet yavaştı ama aynı zamanda en güzel bi şeyi de orada gördük İçeriği gizle bundan bi tane istiyorum o yanakları ısırırım I love you 3000 Spoiler tony veda mesajında I love you 3000 diyince içim buruldu ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 3 saat önce, Black-ice dedi ki: İçeriği gizle girl powerı farketmedim bile. fazla sjw hassası oldunuz bence. şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 girl powerı farketmeyenler incel değilmiş beyler yayalım fdgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 Biraz önce instagramda tamamen alakasız bir postun yorumlarını okurken spoiler yedim. Biri büyük harflerle yazmış. İnsanlar gerçekten ruh hastası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 abicim bu kadar popüler bir filmin sposunu insanlar sırf trollemek için sağa sola yazar, gayet normal. sanat filmi izlemiyorsun. sorun spo yiyende, izlemeden internete girmiceksin abi, bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 o kıyafetle o saatte instagramda ne işin vardı diyorsun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 when you search for Thanos on Google on desktop or mobile, you will be treated to 103,000,000 results and will see a small Infinity Gauntlet on the right side of the screen. When you click on the Gauntlet, it...well...snaps...and some magic happens. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 3 saat önce, nyks dedi ki: Biraz önce instagramda tamamen alakasız bir postun yorumlarını okurken spoiler yedim. Biri büyük harflerle yazmış. İnsanlar gerçekten ruh hastası. sinemada yanımda oturan bi arkadaş vardı muhabbet ederken söyledi o da aynı şekilde spoiler yemiş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 35 dakika önce, pattisliborek dedi ki: when you search for Thanos on Google on desktop or mobile, you will be treated to 103,000,000 results and will see a small Infinity Gauntlet on the right side of the screen. When you click on the Gauntlet, it...well...snaps...and some magic happens. eski forumda lol yazınca uçak çıkıyordu orayı burayı patlatıyorduk o daha güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 (düzenlendi) Film senaryo islemesi ve screenplay olarak guzeldi. Spoiler Marvelin sacini niye kesmisler aq ayni.sacla salamiyormuydu. lez saci yapmislar üzerine sjw power koydular sacma sapan gereksiz. Totale bakinca aslinda bi sey olmadi yani tamamen karakter coklugundan film süresi uzamis. En güzeli film sonu cast ekraniydi valla onu cok beğendim Nisan 26, 2019 samaella tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2019 Spoiler yalnız şey sahnesi iyidi ya. cap'in shield ve mjölnir ile üstüste throwları patlattığı an. lan dedim güzel bir mmo olsa da şöyle throw spec warrior oynasak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2019 6 saat önce, samaella dedi ki: Marvelin sacini niye kesmisler 3 Yeni çizgiromanlarda öyle çünkü. 8 saat önce, Black-ice dedi ki: o kıyafetle o saatte instagramda ne işin vardı diyorsun yani Konya'da evet o kıyafetle o saatte dışarı çıkarsan rahatsız edilirsin. Dünyada gerizekalı insanların olduğunu bilip buna göre önlemini almak için biraz sağduyu yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2019 yanlış düşünüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2019 dünya tarihinin gördüğü en kötü filmler serisi bitti mi yani şimdi? sinemadan süper kahraman kusmuğu yavaş yavaş temizlenir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2019 böyle mi izlettiler sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2019 Captain Marvel saçı harbi kötüydü ya. Kısa olsun tamam da, filmdeki gibi olmasın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar