Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avengers: Endgame (2019)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
19 dakika önce, Black-ice dedi ki:
  İçeriği gizle

girl powerı farketmedim bile. fazla sjw hassası oldunuz bence.

ben de anlamadım ya ne girl power sahnesiymiş bu? 

film güzeldi sevdim, baya bittersweet olmuş tabi

Mesaj tarihi:

ayrıca filmin ilk yarısı evet yavaştı ama aynı zamanda en güzel bi şeyi de orada gördük

Spoiler

bundan bi tane istiyorum

o yanakları ısırırım

I love you 3000

1.jpg

Mesaj tarihi:

Filmin ilk yarısı yavaştı ama ikinci yarısından 10 kat daha doluydu. Ben o yüzden sevdim. 

Marvel alıştırdı sizi sürekli komikli şakalı aksiyonlu sahnelere, filmin ciddiyet seviyesi yukarıda olunca kaldınız tabii öyle fasdfsdf 

Mesaj tarihi:
57 dakika önce, k1nJo dedi ki:

ayrıca filmin ilk yarısı evet yavaştı ama aynı zamanda en güzel bi şeyi de orada gördük

İçeriği gizle

bundan bi tane istiyorum

o yanakları ısırırım

I love you 3000

1.jpg

Spoiler

tony veda mesajında I love you 3000 diyince içim buruldu ;_;

Mesaj tarihi:

Biraz önce instagramda tamamen alakasız bir postun yorumlarını okurken spoiler yedim. Biri büyük harflerle yazmış. İnsanlar gerçekten ruh hastası. 

Mesaj tarihi:

when you search for Thanos on Google on desktop or mobile, you will be treated to 103,000,000 results and will see a small Infinity Gauntlet on the right side of the screen. When you click on the Gauntlet, it...well...snaps...and some magic happens.

Mesaj tarihi:
3 saat önce, nyks dedi ki:

Biraz önce instagramda tamamen alakasız bir postun yorumlarını okurken spoiler yedim. Biri büyük harflerle yazmış. İnsanlar gerçekten ruh hastası. 

sinemada yanımda oturan bi arkadaş vardı muhabbet ederken söyledi o da aynı şekilde spoiler yemiş lol

Mesaj tarihi:
35 dakika önce, pattisliborek dedi ki:

when you search for Thanos on Google on desktop or mobile, you will be treated to 103,000,000 results and will see a small Infinity Gauntlet on the right side of the screen. When you click on the Gauntlet, it...well...snaps...and some magic happens.

eski forumda lol yazınca uçak çıkıyordu orayı burayı patlatıyorduk o daha güzeldi.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Film senaryo islemesi ve screenplay olarak guzeldi.

Spoiler

Marvelin sacini niye kesmisler aq ayni.sacla salamiyormuydu. lez saci yapmislar üzerine sjw power koydular sacma sapan gereksiz. Totale bakinca aslinda bi sey olmadi yani tamamen karakter coklugundan film süresi uzamis.

En güzeli film sonu cast ekraniydi valla onu cok beğendim ?

samaella tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
6 saat önce, samaella dedi ki:

Marvelin sacini niye kesmisler

3

Yeni çizgiromanlarda öyle çünkü.

IMG_1423.jpg

8 saat önce, Black-ice dedi ki:

o kıyafetle o saatte instagramda ne işin vardı diyorsun yani

Konya'da evet o kıyafetle o saatte dışarı çıkarsan rahatsız edilirsin. Dünyada gerizekalı insanların olduğunu bilip buna göre önlemini almak için biraz sağduyu yeterli.

• Yeni Oluştur...