Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Eski konu güncelde görünmüyor, buradan devam edelim. https://forum.paticik.com/topic/8967927-avengers-endgame-2019/page/13/?tab=comments#comment-9005646 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Akşam izleyecez hadi bakalım, son trailerların hiçbirine bakmamaya çalıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Bizim Cumartesi akşamı Akasya IMAX, spoiler dodgelamaya devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Ne trailer bakmadım, reddit'ten subredditleri sildim. Akşam Akmerkez benim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Ben hdfilmcehenneminde cam versiyon gelene kadar beklemece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 14 dakika önce, -Deno- dedi ki: Bizim Cumartesi akşamı Akasya IMAX, spoiler dodgelamaya devam. Biletler kaça? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Film hakkında spoilersiz yorumları ama yorum bile okumak istemeyenler için : Spoiler Başlangıç ve Bitiş açısından gayet keyifli ama resmen bütün hikayeye 3 saat bile yetmemiş bana kalırsa. sadece bütün marvel filmlerini izlemekten keyif alanlar için keyifli ve hüzünü bol bir "bitter sweet ending" tüm hikayeyi bi sonuca bağlamışlar kendi çaplarında ama insan içten içe daha fazlası yok mu? yaratıyor. sanıyorum ending credits koymamalarının sebeplerinden biri de o. "BİTTİ BİTTİ!" demek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Marmara Park'ta bu gece 03:15'e koymuşlar aldık Catze ile, Pazar gecesi 00:00 2 tane bilet boşa çıktı gişe fiyatından veririz gitmek isteyen işsiz olursa o saatte pas atabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Şeytan dürttü 14:30'a bilet aldım. Akşam spoilerları tagsiz yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Preemptive ban vereyim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 İban vereyim bu iş hallolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Spoiler Süper kahraman(lar) dövüyor. Kötü adam dayak yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 olm marvel filmine 03:15 matinası ne lan ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Film bi ara bitecek gibi oldu, korktum ama sonra filmin 3 saat olduğunu hatırlayınca rahatladım Spoiler Son snap’te Iron Man nasıl bir şey yaptı acaba? Sadece Thanos ve ona itaat edenleri mi öldürdü? Öldürülecek kişileri belirlerkenki kıstası neydi acaba. Doctor Strange’in bütün bunları görmüş olması gerçeği ve kimseye söyleyememesi... Adamın işi zor ya Bir de “I am Iron man” çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 @Phillamon Spoiler Kimseye mi yoksa sadece tony'ye mi o da meçhul Tony'nin sahnesinde her şey o kadar sessizleşti ki salondaki birinin ağlayışını duydum baya iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 yarın gidicem umarım boş olur salon ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Tabi ki olmayacak Yavuz da sen ne ara askerden geldin lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Bilet aldın mı bir de o aslında daha kilit soru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Spoiler yürek dağlayan sonuna kadar herşey apar topara getirildi, thorun şişman olması baya güldürdü ama fdsfsd güzel film, savaş sahnesi çok gazdı lan. o kadar karakter olmasa daha güzel bir fight çıkardı ama olsun. captanın hammer kaldıması en gaz sahne heralde. ama insan düşünmeden edemiyor, herif direk elektrik çağırdı tepeden 12 den vurduruyo mk fds vision a bi çare bulaydılar diye düşünmedim değil, piç oldu kaldı. Robert abimize selamlar olsun, yıllarca bize güzel iron man izletti. Filmden spo açmayın izlemediyseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Biri de sposuz iyi kötü birşey yazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 iyi film, çok büyük beklentiyle gitmeyin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 gayet iyi ya, 3 saat nasıl geçti anlamadım şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 3 saat önce, -Deno- dedi ki: Tabi ki olmayacak Yavuz da sen ne ara askerden geldin lan? oho yarın 3 hafta olucak döneli sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 (düzenlendi) Spoiler Infinity War çok çok daha iyiydi. İzlerken çok sıkıldım. Sonunda bir savaş olacağı belliydi o sahnelere kadar sabredeyim dedim ama o da bekleneni vermedi açıkçası. Arka sırada liseli tipler vardı, heyecanla gelmişler. İlk bir kaç sahnede aaaa ooo tepkiler verdiler ama filmin geri kalanında anca 2-3 kere daha sesleri çıktı. Marvel filmlerine kavga dövüş ve gaz sahneler görmek için gidiyorum, bunları da yeterli miktarda bulamayınca haliyle bekleneni vermdiğini düşünüyorum. Bu tarz bir filmden derinlik falan beklemediğim için, hele hele duygusallık hiç beklemediğim için bazı sahnelerde resmen daraldım. Edit: Tony Stark ve Nebula o geminin içine nasıl düşüyorlardı? Infinity War'dan Tony Stark ile ilgili son hatırladığım Spider Man'in ölümünü görmesiydi. Nisan 25, 2019 Aket-Atum tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 1 saat önce, Aket-Atum dedi ki: İçeriği gizle Infinity War çok çok daha iyiydi. İzlerken çok sıkıldım. Sonunda bir savaş olacağı belliydi o sahnelere kadar sabredeyim dedim ama o da bekleneni vermedi açıkçası. Arka sırada liseli tipler vardı, heyecanla gelmişler. İlk bir kaç sahnede aaaa ooo tepkiler verdiler ama filmin geri kalanında anca 2-3 kere daha sesleri çıktı. Marvel filmlerine kavga dövüş ve gaz sahneler görmek için gidiyorum, bunları da yeterli miktarda bulamayınca haliyle bekleneni vermdiğini düşünüyorum. Bu tarz bir filmden derinlik falan beklemediğim için, hele hele duygusallık hiç beklemediğim için bazı sahnelerde resmen daraldım. Edit: Tony Stark ve Nebula o geminin içine nasıl düşüyorlardı? Infinity War'dan Tony Stark ile ilgili son hatırladığım Spider Man'in ölümünü görmesiydi. Spoiler titanda tek toz olmayanlar onlardı, quill in gemiyi almışlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar