Goering Mesaj tarihi: Eylül 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2020 (düzenlendi) @goldbären seni yazdim oglum..! bir seyi de begen be guzel bnce Eylül 19, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2020 eci olduğum için beğenmediğimi sanıyorlar da beğendiklerimin altına kimse güzelmiş eyv. yazmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxDamage Mesaj tarihi: Eylül 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2020 Terror'u geride birakti gene. Buyuk haksizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2020 dizinin özeti: bayağı büyük açıklar var senaryoda, dahası sempatik kimse yok ama homelander hatırına izleniyor. homelander dindu nuffin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Son bölüm boktandı. Homelander reis olmasa izlenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 homelander cok iyi ya dfdsf birde bu sezon favorim stormfag karakterin adi olsun, adaptasyon olsun filan 11/10 zaten, genderbent karakter bole yapilir iste tam ahauahau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Ikinci sezon cok tembel su ana kadar, Stormfront'un aktrisi de 6 sezon boyunca baska dizide oynadigi karakteri oynadigi icin saramadi beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 https://gaming.amazon.com/loot/worldoftankspc ulan promo yapacak oyun mu kalmadı world of tanks ne alaka asdf, hadi yaptın starlight ne?*??? ver bari nazi ablayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 spin-off geliyormus, America’s only college exclusively for young adult superheroes (or “supes”) that is run by Vought International. It is described as an irreverent, R-rated series that explores the lives of hormonal, competitive supes as they put their physical, sexual, and moral boundaries to the test, competing for the best contracts in the best cities. Part college show, part Hunger Games. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 daha ilk dizi ikinci sezondan alarm veriyorken biraz zor olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2020 allah affetsin 10. dakikada bi yerden lazeri silaha tutunca sdf diyip kapattım diziyi, gençler izlesin tabi yaşlanmışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2020 hastanede bebegi tutup adamlari ikiye bolunce ben baya bi fps drop yasadim ama devam ettim yine de, cikmadik candan umut kesilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2020 bunun nesini sevdiniz bu kadar s1ep3teyim college humour avengers parody gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2020 (düzenlendi) Eylül 26, 2020 Laurelin tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxDamage Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 (düzenlendi) Cizgi roman/dizi spoiler'i Spoiler Lamplighter i acaba cizgi romanlardaki gibi canlandiracaklar mi yeniden ? Ne bosuna olumdu o. Ekim 2, 2020 MaxDamage tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 S02E05 izliyorum su an Ulan o kadar dayak yiyen adamin yuzu oyle mi olur. Bir de adama buz tutturuyolar sekil dursun diye ama yuzde bisey yok asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 gündeme uyarlıyorlar riskli işler 7. bölümden sonra biraz nereye gittiğini tahmin ediyorum, çizgi roman komikliydi burda yine msjlar msjlar 3. sezon siparişi verildi bu arada devam edecek haftalık yayınladıkça tutar dizi çünkü başka düzgün bişi yok. homelander olmasa ama baya bitik stormfront güzel oynuyor ablamız o da güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 stormfront rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2020 2. sezona yeni başladım. Spoiler Bu deep bölümlerinde geçmeye başladım çok sıkıcı inşallah bi anlamı olur, homelanderı falan deep keser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2020 Spoiler s2e6'dayim ve Stormfront'un arcini begendmedim, kotu gelistirdiler karakteri. Bir de o ozelliklere sahip bir karater bence daha onceden taninmaliydi. 2 bolum kaldi, izlenimlerimin degisecegini sanmiyorum o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxDamage Mesaj tarihi: Ekim 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2020 14 dakika önce, Nigger_of_the_sand dedi ki: Gizli içeriği göster s2e6'dayim ve Stormfront'un arcini begendmedim, kotu gelistirdiler karakteri. Bir de o ozelliklere sahip bir karater bence daha onceden taninmaliydi. 2 bolum kaldi, izlenimlerimin degisecegini sanmiyorum o yuzden. Spoiler Bende onu sacma buldum. Chain lightning atan ve ucan bir karakterin bir anda unutulmasi ve hakkinda bir hicbirsey bahsedilmemesi cok,cok dandik bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 On 26.09.2020 at 06:08, Fin dedi ki: bunun nesini sevdiniz bu kadar s1ep3teyim college humour avengers parody gibi. e olayı o zaten? süper kahraman dünyasını deconstruct ediyor, Watchmen'in komikli versiyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 watchmen yeterince komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar