Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Boys (2019) - Amazon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

bu sezon game of thrones s8/himym final seviyesine yaklaşıyor giderek. Dizinin bütçeyi ne kadar kıstılarsa, hiç bi aksiyon, efekt bir şey de yok. Aynı 4 mekanda dönüp duruyorlar. Tam sunk cost durumundayım son sezon olmasa bırakırdım da, bu kadar seyrettim diye devam ediyorum. Hate watch a dönmeme az kaldı.

ep 7 spo

Spoiler

son 2 bölümü yazarken mi fark ettiler son sezon olduğunu bunun acaba. Bütün sezon virüs peşinde koş, v1 peşinde koş sora 10 dakka da Kimiko'ya power up ver. Baştan onu yapsalardı o zaman. Soldier Boy'da her bölümde 3 kere fikir/taraf değiştiriyor. Spin off reklamı yaptırıp kaldırdılar kenara. Çok boş bölümler ya. Gen V'nin sonunda o kadar Boys'a katılacaklar diye hype yapıp 2 sahne gösterdiler sadece o karakterleride. Marie'nin healing gücü var bide Frenchie'yi iyileştirebilirdi.

5 sezondur Homelander delirdi, delirecek. Her an olabilir diye diye yediler bizi 5 sezon. V1 aldı, yine aynı. Theme park tasarlasın anca.

Ai ile dalga geçiyorlar da, chat gpt'ye ilk 3 sezonu vermişler sonra final yaz demişler gibi. Aynı muhabbetler, aynı espriler. Kessler geldi Butcher'ı anlattı da, aynısı s3 te olduydu hatta işte Ryan'ı kurtardı değiştirdiğini gösterdi Butcher. Şimdi yine tekrar. s4 sonunda işte şimdi Butcher villain arc başlıcak dediler, aynı oi oi oi cunt cunt cunt gidiyor.

Starlight'da en sonunda bi kavgayı kazandı o da Dogknott'a karşı zar zor sdf Ya sondan bi önceki bölüme gelmişler hala 5 dakika köpek'le kedi koklasın birbirini. 

bu kadar şikayet ediyorum ama Deep'le köpekbalığı sahnesi iyiydi sdf

Mesaj tarihi:

aslında hepsi aslında kafayı yiyen hughie'nin rüyasıymış. kız arkadaşı trafik kazasında feci şekilde parçalanarak ölünce travma geçirip kliniğe yatmış. homelander tesisin başhekimi, butcher ve starlight da vardiyali onunla ilgilenen hemşireler.

böyle final yakışır bu sezona.

• Haha 2
Mesaj tarihi:

dizi finali

Spoiler

yani zaten başka birşey için de vakit yoktu artık ama kaptan amerika, wonder woman ve butcher ile tutamadıkları adamı bu sefer tutabildiler, bir plot armor kalkması nelere kadir.

s3 finalinde bitmeliydi o zaman dediğim gibi, boşu boşuna geçen 2 sezon.

Mesaj tarihi:

ben bi de bu sezonun çoğunda sadece homelander sahnelerine skipledim çok bayıktı diğer karakterlerin hikayeleri.

Spoiler

hatta sonunda ölümsüzlüğe upgrade olmuş homelander nasıl oldu da bir anda gg oldu öyle orayı bile tam anlayamadım lol. frenchynin manitasının üzerinde bir şeyler deniyorlardı herhalde orada deux ex machina eklediler.

Mesaj tarihi:

ai ya yazdırmışlar son bölümleri resmen 😄 belli olan bir şeyi yavaş yavaş izledik gibi bir şey oldu gerçekten. kötüydü ama genel olarak eğlendirdi de diyebilirim ya. bittiğine sevindim. 

Mesaj tarihi:

Ha bir de

Spoiler

Sezonun ilk bölümünde omelandah lazerle ikiye yarmıştı tek atışta, bu bölümde kimiko bir anda super durability kazandı, hiçbirşey olmadı tekrar tekrar.

burnu kanamayan deep’e düz ahtapot tek attı filan.

oh father da o ekipman ile zaten ilk seferde gidecekmiş anlaşılan, kendisi de akıl edememiş.

Millet de bu şovları powerscaling subında tartışıyor sonra. Ben senaristlerin oturup ciddi düşündüğünü hiç sanmıyorum.

Mesaj tarihi:

Izledim simdi, fena bitmedi ucu acik birsey kalmadi ama bu sezonun 5. bolumu en iyiydi onu gecemezlerdi zaten, genv'deki kukla bolumlerinden sonra 🤣

Vought Rising'de gorusuruz 🫠

• Yeni Oluştur...