-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 Bence Rey'in Kylo'yu ilk filmde yenebilmesinden daha büyük hatalar var seride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 Seri basli basina hatali, First Order kim, Snoke kim, New Republic niye rebel seviyesine dustu, First Order nasil doomstar yapiyor, Luke niye adada yasiyor, Rey kim, nereden training almis, niye Jedi lar unutulmus, her eline lightsaber alan Jedi mi. Ne timeline in ne oldugu belli, ne setting in ne oldugu belli. Episode 4 with female lead and black sidekick kafasinda girersen, extended universe i kullanmak yerine resetlersen, normal boyle abuk sabuk bir sonuc cikmasi. Zaten episode 7 den sonra karar verdim, anca pati de iyi yorumlar cikarsa sinema da izlerim devamini. Keza ep 8 i ucakta yada evde izlemisimdir, hatirlamiyorum bile. Ama target audience 13-29 yas arasi, 1990 sonrasi doganlar citir cerez gibi izliyor filmi, birde cok guzelmis diye yorum yapiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 Çok büyük hatalar var amenna! Bunlar evreni kurtarmamışmıydı ne oldu da durum bölyeden başlarız çıkamayız da :D... Kendi açımdan her hatayı sindirebiliyorum ıkına ıkına ama! Force/training/power balance da 4 5 6 1 2 3 de anlatılan temellerin içine mıçıyorsa olmuyor artık. Hatırladığım kadarıyla, Anakin'in force potantiyeli baya yüksekti. O kadar eğitim ile son film mantığında bakarsak, tek başına tüm Jedi Consili vs süpürüp fataliti çekmesi gerekiyordu! Darth Vader'a dönüşmesine gerek kalmadan! Benim için de şu an için SW serisi bitmiş gözüküyor çok sağlam yorumlar almadığım sürece özetini bile izleyesim gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 İşte hali hazırda cannon olmuş hikayeleri silip kafana göre iş yaparsan böyle oluyor bu kadar büyük bir evrende. Rogue One sıyrıldı bir tek aralarından. Hiç olmazsa Rogue One gibi belli dönemler arasını anlatan filmler yapabilirlerdi, hiç olmazsa tutarlı olma ihtimalleri daha yüksek olurdu. Keşke komple Abrams çekseydi diyorum ama ben yine de sequel'ları, Rian Johnson dev sıçtı. Yani çok kötü olması yerine vasat bir sequel izlemiş olurduk hiç olmazsa. Last Jedi'daki tek güzel sahne Yoda ve Luke sahnesi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Luke ın yenen hakkı bu filmde geri verilecek diye bir yazı gördüm işallah doğrudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 tuyu bitmemis luke'un hakkini yedirtmeyiz! bu boyle biline! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 last jedi seriyi öyle bir yok etti ki, zerre beklentisiz gideceğim filme. Ne teori, ne tartışma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 filme gideceksiniz yani? ben last jesiye gitmedim, buna da gitmeyecem yorumları falan okumadan. 5 kuruş vermem bunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 milamber yerine ben veriyorum koltuk parasini. sinifca goturuyorum yeni nesilden cocuklari ki starwars heyecanini tadmis olsunlar. sen gitme milamber. disney cok kirildi sana. bi daha cekmeyebiliriz diye agliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 kırılsın yüz karaları, bak sinirden elim titremiş jedi bile yazamamışım. last jesi olmuş, filmin adını bile yazamıyorum asdasdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 Ben izlerim ama teori meori şu nasıldı bu nasıldı gibi kafalara asla girmem. Seriyi siktiler attılar. Beyinsiz aksiyon filmleri gibi izler geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 Seri zaten pek bi espirisi olmayan space operaydı. Çok ta bi yerden alıp daha kötü bi yere getirmediler. Neyse o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2019 Bu filmden benim de pek bir umudum yok açıkçası. Palpatine gelirse komik olur. Hele bir de Game of Thrones'daki felaketten sonra Benioff ve Weiss'ın SW'nin yeni üçlemesinin executive producer'ları olacak olması bundan sonra iyice tüy dikecek gibi tüm bu legacy'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 bence her sey cok daha guzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 (düzenlendi) Ağustos 24, 2019 progamer tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 aha pally Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 e filmi izlerken öğreneydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Sorun Disney’de değil abi, orada adam yok mu bu dediklerinizi kavrayabilecek? Sorun, hep konuştuğumuz gibi, yeni gençlikte. Bunu seviyorlar işte. Backstory istemiyorlar, tembeller, içeriği kavrama değil harcama üzerine kurulmuş eğlence sektörü artık. NJO en yeni nesile uyacak şeydi, o bile harcandı yani. 16 yaşında çocuklar film izlerken ellerinden Whatsapp ve Instragram düşürmüyor. Gıcık oluyorum sinemalarda. Denkleri bu. Image Comics ve edebiyat dışında pek bir ortam kalmadı bize. Zamanın en iyi mainstream örneği olan MCU bile Thanos’u harcadı, backstory tamamen değişti. MCU’nun iyi olmasının (en azından bizim kafaya göre) nedeni de zaten Quesada gibi çizgiroman adamlarının başına geçmiş olmasıydı zaten. Sonrakiler şimdiki gibi olmaz asla bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Sondaki Sith Rey kesin ESB göndermesi ya. Luke'un korkularıyla yüzleşmesine göndermeyi plot twist diye göstermişler. Darth C3PO çılgın asıl shdhd. Aslında başından beri disguised HK-47 imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 lan niye kritik seyi gostermişler. afişte spoiler, trailer spoiler öff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 bankai açacaklar yakında, kılıçlar garipleştikçe garipleşiyo fds, ah disney ah mk senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 meh bu bitmemeiş miydi. ilk 2si o kadar kötü ki neler oldu hatırlamıyorum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 marvel filmi biter mi olm, bulurlar bisi, sonra da paralel evrene fln gecerler zaten. Thor ile darth vader sirt sirta fln savasir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar