Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vampire: The Masquerade® - Bloodlines™ 2 [2020]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

abi bunu 2019 mart ayında ucuz diye aldık.

o gün bunun yerine BTC alsaymışız 0,0060 btc alınıyormuş. bugun galiba neredeyse 700 dolarımız olurdu...

pattisliborek tarafından düzenlendi
  • Like 1
  • Tesekkurler 1
  • Haha 1
  • Nasi yani? 1
  • Uzuldum 1
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Birtakim boyle kisa kbasit adventure vampire oyunlari var gecen senelerde cikan, onlardan birini alip ustune biraz ekleme yapmislar gibi,

2 pogaca parasi verip aldigimiz iyi olmus zamaninda %99 indirim ile 😄

Mesaj tarihi:
Norak, 22.10.2025 13:29 tarihinde dedi ki:

Birtakim boyle kisa kbasit adventure vampire oyunlari var gecen senelerde cikan, onlardan birini alip ustune biraz ekleme yapmislar gibi,

2 pogaca parasi verip aldigimiz iyi olmus zamaninda %99 indirim ile 😄

iade etsene belki dolar üzerinden iade ederler 😀

henüz en baştayım, henüz pek de oynayamayacağım sanırım ama rpg kısmı hayli azalmış gibi maalesef. ama heightened senses açınca

morbin.png

Sam tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

ben demistim 😄

Norak, 22.10.2025 13:29 tarihinde dedi ki:

Birtakim boyle kisa basit adventure vampire oyunlari var gecen senelerde cikan, onlardan birini alip ustune biraz ekleme yapmislar gibi

• 5 hafta sonra ...

Oyunu twitcthten falan izledimde düşmanın silahları sanki star warsta force kullanır gibi havaya kaldırıp mermisi bitene kadar ateş ettiriyorlar sonra kullanılmıyor. Oynayanın tercihi mi yoksa düşen silahlar inventorye girmiyor mu ? Yakın dövüş silahı kullananda görmedim hep karete yapıyorlar ?

freedon_nadd tarafından düzenlendi

inventory yok 🥲, notlar vs icin sadece.

"Items in Vampire The Masquerade Bloodlines 2 are streamlined to support immersion and narrative flow rather than traditional RPG inventory management. There’s no backpack, loot system, or gear slots, every item you interact with serves a contextual, story, or environmental purpose."

telekinesis ile silahlari sey yapiyorsun iste ama normal fps gibi silah kullanimi yok, vampir gucleri ile savasiyorsun buyuler vs.

Norak tarafından düzenlendi
  • Haha 1
  • Uzuldum 1
  • Kustum 1
Mesaj tarihi:
Norak, 27.11.2025 22:49 tarihinde dedi ki:

inventory yok 🥲, notlar vs icin sadece.

"Items in Vampire The Masquerade Bloodlines 2 are streamlined to support immersion and narrative flow rather than traditional RPG inventory management. There’s no backpack, loot system, or gear slots, every item you interact with serves a contextual, story, or environmental purpose."

telekinesis ile silahlari sey yapiyorsun iste ama normal fps gibi silah kullanimi yok, vampir gucleri ile savasiyorsun buyuler vs.

bu aslinda iyi dizayn edilse ve rpg ogeleri su gibi aksa cok iyi bir fikir olabilirdi de uygulamada cuval otesi cuval olduguna kalibimi basarim.

• Yeni Oluştur...