df Mesaj tarihi: Haziran 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2023 geçen sene 13k vermiştim. 40k ile kasko bozuldu. bakalım ne geçirecekler temmuzda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 ya ya yeee koko cambo ya ya yee kamonnn ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 hafta sonu hafta sonu cinlerim tepeme cikti. simdi de liseli cocuk gibi davranan iki yetiskin calisanima karsi sakin olmaya calisiyorum. birisinin kafasini kirmazsam iyidir bu gidisle. abi nerede garip, mal, salak, geri zekali adam var beni mi buluyor nedir acaba? bir sekilde ya sakinlesecegim, ya "kardesim begenmiyorsan sggit, ver istifani" diyecegim ya da dogrudan amigo orhan'in attigi gibi ucan kafa atacagim once, sonra ver istifani diyecegim. emin olamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 abi bizde de ise yaramaz bir mimar bayan var tek yaptigi tescilli binalara basit onarım izni cikarip imzalamakti sonra dediler sen gec santiyede md yrd gibi takil al sana araba da verelim dediler 1-2 ay once geliyor her seyi bana soruyor neyse bir gun dedim arabayi bi verin de yemek yemeye gidelim santiye yemekleri yenilcek gibi degil mlsf ama diger arkadaslar taxiyle gidiyolar diyince BANANEAMK dedim apisip kaldi sen de boyle kucuk suprizler yapabilirsin qnqs calisanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 bugün burger king restoran müdürü oldum. 1 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 Congratz mate seneler oldu şöyle whooper yemeyeli bak şimdi canım çekti sabah sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 tebrikler. hangi şube olduğunu söyle de denk gelirsek müdürünü çağır bana diye trolleyelim çalışanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 vardiyasını da denk getirmen lazım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 fast food bilgini olmak nasil bir duygucuk gold ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 duygucuku blokladım ya. seni de blokladım da her seferinde keriz gibi tıklayıp açıp okuyorum sdf. 2 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 Çok mu sarkıntılık ediyorum? 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2023 Anayasa mahkemesi emsal kararına rağmen bakalım istinafta davamı reddedecek mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2023 09:30 da yapilcak toplantinin iptal/erteleme mesaji 09:22 de atilmaz ama yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Haziran 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Haziran 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2023 Uyap bozuk olduğundan günüm adliyede beklemekle geçti. Daha kötüsü akşam çilekli söylediğim milkshake vanilyalı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2023 ne davasi bu yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2023 df, 10.06.2023 23:14 tarihinde dedi ki: geçen sene 13k vermiştim. 40k ile kasko bozuldu. bakalım ne geçirecekler temmuzda ne geçirdiler? trafik sigortası 7500, kasko 30bin küsür istediler geçen yıl yaptığım yerde. farklı arayışlar sonrası 6500 + 11800'e kapatabildim konuyu. ufak bi kaza vardı, karşıya hasar hiç yok, bizimki de 4500 falan tutmuştu yetkili servis faturasında (çizik vs) bir de trafik sigortası teklifi vermiyor bi çok yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2023 benim henüz yenileme gelmedi. önümüzdeki ay sonu olacak. dolar da patlar kesin benim işleme kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2023 @df Önerim yenileme tarihi radara girince bir kaç alternatif yerden teklif al direk Bazıları 14-15gün, bazıları 28-30 gün geçerli teklif veriyor. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Haziran 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2023 @dasaaa söylemem çok dalga geçersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2023 Duygucuk, 22.06.2023 13:34 tarihinde dedi ki: @dasaaa söylemem çok dalga geçersiniz spagati yanlis gosterdigin icin Andrew Schpagat hakaret davasi acti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2023 boş yere yaşıyormuşum, yaptıklarımın hiçbir anlamı yokmuş, sadece işkenceyi daha fazla uzatıyormuşum gibi hissettiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2023 e öyle zaten sadece "bakalım ilginç bişi olcak mı" diye bakmaya duruyoz. oluyo da bazen. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2023 Bahçe işleri çok stres yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2023 8 yıllık aktif sürüş hayatımın ilk trafik cezalarını aynı gün yedim 700er TL 2 tane hadi biri köyceğiz tarafında 123 ile geçmişim okey de hani yeni O5'te limit 120den 140a çıkmıştı? 146 ile yakalanmışım bursa tarafında %10-30 arası aşarak. Soran olursa da şirket arabası ile gidip kar ettik he... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar