Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #14

Saeros

Öne çıkan mesajlar

hafta sonu hafta sonu cinlerim tepeme cikti. simdi de liseli cocuk gibi davranan iki yetiskin calisanima karsi sakin olmaya calisiyorum.

birisinin kafasini kirmazsam iyidir bu gidisle. abi nerede garip, mal, salak, geri zekali adam var beni mi buluyor nedir acaba?

bir sekilde ya sakinlesecegim, ya "kardesim begenmiyorsan sggit, ver istifani" diyecegim ya da dogrudan amigo orhan'in attigi gibi ucan kafa atacagim once, sonra ver istifani diyecegim. emin olamiyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

abi bizde de ise yaramaz bir mimar bayan var tek yaptigi tescilli binalara basit onarım izni cikarip imzalamakti sonra dediler sen gec santiyede md yrd gibi takil al sana araba da verelim dediler 1-2 ay once geliyor her seyi bana soruyor neyse bir gun dedim arabayi bi verin de yemek yemeye gidelim santiye yemekleri yenilcek gibi degil mlsf ama diger arkadaslar taxiyle gidiyolar diyince BANANEAMK dedim apisip kaldi sen de boyle kucuk suprizler yapabilirsin qnqs calisanlara 🙂 

Sosyal ağlarda paylaş

df, 10.06.2023 23:14 tarihinde dedi ki:

geçen sene 13k vermiştim. 40k ile kasko bozuldu. bakalım ne geçirecekler temmuzda😬

ne geçirdiler?

trafik sigortası 7500, kasko 30bin küsür istediler geçen yıl yaptığım yerde. farklı arayışlar sonrası 6500 + 11800'e kapatabildim konuyu.

ufak bi kaza vardı, karşıya hasar hiç yok, bizimki de 4500 falan tutmuştu yetkili servis faturasında (çizik vs)

bir de trafik sigortası teklifi vermiyor bi çok yer

Sosyal ağlarda paylaş

8 yıllık aktif sürüş hayatımın ilk trafik cezalarını aynı gün yedim 700er TL 2 tane 😮‍💨 hadi biri köyceğiz tarafında 123 ile geçmişim okey de hani yeni O5'te limit 120den 140a çıkmıştı? 146 ile yakalanmışım bursa tarafında %10-30 arası aşarak. Soran olursa da şirket arabası ile gidip kar ettik he...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...